Visszajelzés Mesék a képregényboltból - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 17.5.24.
  1. 1

436 szavazat
    59.6%
  2. 2

97 szavazat
    13.3%
  3. 3

52 szavazat
    7.1%
  4. 4

24 szavazat
    3.3%
  5. 5

23 szavazat
    3.1%
  6. 6

8 szavazat
    1.1%
  7. 7

12 szavazat
    1.6%
  8. 8

17 szavazat
    2.3%
  9. 9

8 szavazat
    1.1%
  10. 10

54 szavazat
    7.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szuper, köszönöm szépen a magyarázatot. Azt hiszem nekem is van/lesz érés után két felesleges, drága és macerás paradicsomos ólam, bár nekem most nincsen közepes kosaram, majd csak holnap lesz (elfogyott a ps, nem tudok ma újat beszerezni...)

Swartsch, jutka190226 és farmerSS kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azon gondolkoztam... vajon a pixel fa fejlesztések megmaradnak majd a következő ilyen eventre? Vagy azok amik a luxus kosárban voltak? :music: Bár azt hiszem nagyon bilibe lóg a kezem...:wuerg: de talán mégsem...;)

farmerSS kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy az ismertetőben is szerepel az event végén az event tárgyakat elveszítjük. Ez vonatkozik a fejlesztésekre is. A fejlesztések is, a plusz ólak is ebben az eventben történő haladást segítik.
    "Az event végével az összes eventes tárgyat (fákat, ólakat) elvesztjük."
    Innen hoztam az idézetet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385023

Swartsch, Fuhur, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Köszönöm;) Pedig milyen jó lett volna8)

Swartsch kedveli ezt.
  5. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Biztosan sikerül kosár nélkül is. Én sosem veszek és az eventes területen zajló események a kedvenceim, mert kicsi és nagy egyenlő esélyekkel indul. Szeretem ezt a minijátékot is, mert, igényel némi gondolkodást is, de nem időrabló. Tudom a nagy farmoknak ez nem ideális, mivel nem lehet egy nap alatt végezni, de szerintem ez a gazdálkodás lényege. A saját kertemben (VV.) is minden nap gondoskodom a növényeimről és ugyan nem annyira gyorsan érik a paprika vagy a paradicsom, de napról napra gyönyörködöm a növekedésükben. Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de sokkal finomabbnak érzem ami a saját termésem, mint amit a boltban veszek. További szép napot kívánok.

6. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Induláskor megcsináltam a 2 játékot, szerencsére nem nagy nehézség. Bearattam, kint van 10db 2x2 terület növénnyel, de hogy mit is kéne csinálnom kb. 2 óra múlva, azt nagyon nem tudom. genka53 szupi táblázatát veszem alapul, a beadandók összetétele miatt, de így is agyalnom kell, mert ha valamit nem időben csinálok, akkor nagyon nem tudom visszahozni a kiesett időt. Gondolok itt a választható bónuszokra. Most van ( volt ) 2-2 db pixeles, de nem vagyok benne biztos, hogy nem lett volna jó egy árkádfelező is...

Swartsch, jutka190226 és Samborg kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Persze, hogy meglehet oldani kosaras vásárlás nélkül is. Előzőt én is így csináltam és bőven a vége előtt kész lettem, de akkor bizony nagyon figyelni kellett az időre és a sikeres minijátékokra.
    Most hétvégén keveset leszek gépközelben, ezért kellett a kosár.

Swartsch, jutka190226, barbi021951 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Meglehet csinálni kosár nélkül is;) Viszont az idő nálam mindig kevés...:wuerg: Így a kosár segítség;)

Swartsch és jutka190226 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    akkor érdemes használni az érésidő csökkentőket, ha tudod, hogy a rövidebb érési idő végén gépnél tudsz lenni.
    A teendők pedig: ha beérett vmi, arasd le, magokat vess újra, mert a tápokhoz szükséged lesz az eventnövényekre :) Döntsd el melyik "ólakat" tartod kint.
    Sikeres játékot!

10. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok :)
    A múltkor megcsináltam, most nagyon nem hozott lázba, majd lesz valami belőle :)
    Jó játékot! :)

Swartsch, jutka190226, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  11. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Még nem teljesen tiszta a játék, ezért érdeklődöm, hogy a paradicsomos képregény ólak számát lehet-e bővíteni és hogyan, mert az ismertetőben azt írja, hogy a kezdő mennyiséget megkaptuk. A kezdő mennyiségből arra következtetek, hogy lehet növelni a mennyiséget, de nem tudom, hogyan. És többször is elolvastam, de még nem jöttem rá.

12. Dolphin

Szia,
    a Paradicsomos képregényből nem tudsz többet szerezni. Ebből ezzel a kettővel kell az event során gazdálkodnod.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nálam nem lehetett! :(

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kedves Modi!
    Ugye nem lehet szupertáppal etetni a paradicsom képregény ólat? Mert nekem azzal nem engedi.
    Bár olvastam,hogy ez is egy hiba,hogy van akinél engedi, van akinél nem. ez így nem igazságos.

15. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Ez az a fajta event, amit sürgősen el kellene felejteni. Nagyon nem jó!

16. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok
    Érdeklődnék, hogy jól tudom, hogy az árkádkabin is beérve indult a játékkal. Tehát kezdéskor, első aratáskor már rögtön 4 pixel szívnek kell lennie?
    A többinél db számra meg van, de ez 0.
    Előre is köszönöm a segítséget!

17. Dolphin

Sziasztok,
    egy hiba folytán a Munkások segítségével lehetett az event indulása után, de a Központ mostanra javította a hibát, így már nem lehet.
    Az eventes területen csak a víz és a trágya használható, a speciális ólakat pedig az ismertetőben leírtak beadásával lehet indítani.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    igen, ezt jól tudod.
    De ha figyelmesen olvastad az event ismertetőt, akkor láthattad, hogy a Paradicsom képregény "ól" indításához ólanként 2 db Pixelszív beadása szükséges az 1 db Szuperhősköpeny malomtermék mellett. Ha újraindítottad a két db ólat, akkor oda adtad be a megkapott 4 db Pixelszívet.
    Itt tudsz utánaolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385022
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, -ágianyu33- és Luca_511 kedveli ezt.
  19. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

A Pandaérmét én is szeretném beváltani az event boltban,csak nem találom,hogy hol van :sleepy:

20. Dolphin

Swartsch, -ágianyu33- és soresne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.