Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Erősen gondolkodom hogy csináljam e tovább. Még a felhőt se tudom megcsinálni szerintem. 0 percezést nem tudok csinálni, rengeteg felröpi kell, érdemes-e sz.t. elszórni . Óljaim vannak amiket meg lehet vásárolni. Engem a felhő érdekelne. Pannim 1ül a tölgyön . Ötleteket kérek mit ültessek, 206 szint. Gépem nincs, kb:5000 sz.t. van.

panka0222, Gio, katte521 és 3 más kedveli ezt.
  2. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Sziasztok! Volt már olyan,hogy játék közben a bahára is bekapcsolták a röpit,mert belátták,hogy nagyon kevés.Jó lenne ha legalább a zacskó repülne,mert így csak mézesmadzag a dolog.Szegfű reggel,este,az van kinemesítve és 1 aratás csak 3-4 malom.Nem fogok meg gebedni. Legvégső esetben akarok 0 percezni,esetleg tenyészteni.Szép napot és zacskóesőt.

panka0222, Gio, textilmánia és 3 más kedveli ezt.
  3. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Kicsit benézték a zacskó felröppenőinek a számát, nem? Hogy lesz így 60 keverés?

textilmánia és heureca3 kedveli ezt.
  4. bsand59

bsand59 Aktív író

a krókusz 2 malomterméket tudott csak összehozni.
    4 keresésből egy csillagos érme sem lett, így nehéz teljesíteni az eventet. 0 percezni nem mindenki tud...

update: a narancs, bíbor, kék, fehér variáció nálam adott 5+20 csillagost. maradok ennél

Utoljára szerkesztett: 28.3.19
    Gio, textilmánia, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  5. varganóra

varganóra Utánpótlás-írogató

Hiába próbálok csillagos érméket szerezni. Beteszem azokat a variációkat, amiket ajánlotok. Naná, hogy mást ad... Sokadjára is... Pedig az elején tetszett az event, hogy nem kell időre ültetni és szinte ajándék lesz az egész. De esélyem sincs így a felhőre...

textilmánia, heureca3 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minden farmon különböznek az adott variációhoz tartozó nyeremények. Nyeremény lista viszont adott.

Amennyiben elsőre mást ad, akkor érdemes tovább állni, mert sokadikra is ugyan azt fogja adni az adott variáció.

Gio, GA-BI-O-Farm, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Sziasztok! Nálam az érmenyerő kombináció: k-s-p-r, ill. k-s-r-p. Egyébként nagyon-nagyon visszatartják a felröppenőket csakúgy, mint az előző eventnél. Volt már olyan, hogy az eventnövénnyel szinte együtt meg lett a felröppenő is, de mostanában - számomra legalábbis úgy tűnik, hogy - vásárlásra akarják szorítani a "gazdákat". Csakhogy a hozzászólásokat olvasva, ezzel az erőszakos nyomulással éppen az ellenkező hatást érik el , mert inkább nem csinálják az eventet!

Gio, Kuzdern, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. almáspite48

almáspite48 Aktív író

Szia!Nagyon köszönöm a segítséget!Szép napot és sok röpit!

Gio és heureca3 kedveli ezt.
  9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Teljesen más Rékuci és Genka táblázata.
    Mindkettő jó?

10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem jön most sem kevesebb röpi, mint szokott. Csak sok kell, irreálisan sok, magas a mérce. 60 játéknyi, sok.
    Azért még van idő, meglehet. Nem szupitrágyázok az biztos. Meg kell lennie anélkül is. Máskor is megvolt. Ha mégsem, így jártam. :)

13 és 9 malomterméket keverhetek a 2 farmon most(eddig, még nem kevertem) a felröpik szerint !!!!!! :D Jó hosszú növényekkel, raktárakkal.
    Ha azt nézem, hogy még 5 nap van, felszorzom 5-tel, siralmas na....
    Most ismét játszadoznak velünk, mert kitaláltak valami újat?
    Azért bízom benne, hogy valahogy majd csak sikerül.

Utoljára szerkesztett: 28.3.19
    Gio, heureca3 és Pincsyyy kedveli ezt.
  11. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Én szegfűt ültetek de nagyon kevés a felröpi, de ahogy olvasom másnál is probléma valószinű hogy igy akarják elérni hogy csak pénzbefektetéssel lehessen megcsinálni.

nagyjuli kedveli ezt.
  12. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok:)végre lett érmém s -p- k- r- színű virágokból.
    Reggel és este aratok hosszú érésű növényeket 2x1-es földön plusz van néhány ól és fa. Lehet hétvégén rásegítek pár kör szupitrágyával majd meglátom
    Célom a zebra és a munkáskuponok egyenlőre.
    Sok-sok felröpit mindenkinek:)

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok, felröpi sokaságát kívánom mindenkinek!
    Mert bizony igen gyéren jönnek, így nem lesz felhő, de sebaj, jók az ajándékok,és legalább nem görcsölök, jutok ameddig jutok.....még csak 8 játékig jutottam és estig várhatok az újabb 3-4- re. Néhány ól így is meglesz bizonyára.Csak pozitívan .....;)

Gio, Pincsyyy, libuskafarm és 2 más kedveli ezt.
  14. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Háááát!

nagyjuli és Kuzdern kedveli ezt.
  15. libuskafarm

Azt várhatják, eventre egy az egyben nem költök. Persze minden költésnek vonzata van az eventben is.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

8 malomterméknél tartok:music: Hogy lesz ebből 60? :wuerg:
    De megtaláltam az első csillagos érmás kombinációt:p maradok is ennél8)

almáspite48, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  17. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok ! Nekem a P-K-V-R adott 25 db. csillagos érmét ! :D

Gio és farmeres53 kedveli ezt.
  18. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

A Zacskó minek? Húzzuk a fejünkre? :D Nekem inkább nem is kell;)

Pincsyyy kedveli ezt.
  19. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Hát sajnálom de ez a felhőt most biztos nem tudom teljesíteni. :( :( Nem az én hibámból,de olyan kevés felröppenők jönnek,hogy így nem lesz meg a 60 játék. De azért nem adom fel , nem szokásom. De pénzt nem költök rá, csak az aratást és vetést szoktam venni amikor akciós.

Hagymácska55 és Evita-55 kedveli ezt.
  20. libuskafarm

Annyiból jó ez az eventmechanika, hogy az elfoglaltság szerint lehet ültetni. Hosszút, rövidet, ahogy idejutunk. Nem kell akár éjszakázni sem, hogy a legjobbat említsem. Nyugodtan itt lehet hagyni a farmot fél napra is akár. Gondolom arányosan jön a röpi, 2-3 kör rövidebb ad annyit, mint 1 hosszú.
    Azért halkan megjegyzem, hogy szabadon ültethetünk bármit, de azért a bónuszokra figyelni kell, egyebekre, tehát valahogy mégsem akármit. :D Ami jobban adja a röpit, ami nemesítve van a bónuszhoz igazítva :) Azért most is irányítanak bennünket az eventben :D

almáspite48 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.