Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Mar 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

38 lejátszott játék.

genka53 likes this.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Te voltál a mesterem . :D
    Szia
    Nincs mit :p

rozo52 and -BombadilToma- like this.
  3. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

:music:Ez hogy jött össze mikor alig jön a zacsi ??? :(:(:music:

ruglikata and Sanyat like this.
  4. Blökix

Blökix Fórum hercege

Egy kevés nulla perc,amit visszaszedek majd a nublonokkal.
    Virág és zöldség ültetése,kihasználva a felhőket és az alkimista termékeket.

kovacstne and rozo52 like this.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

[​IMG]:oops:[​IMG]:sleepy:[​IMG] Ez a mostani állapot...Jó Éjszakát mindenkinek...

ruglikata and rozo52 like this.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nem akartam lelőni a poént ,:wuerg:Spoiler "akit nem érdekel ne olvassa "de sokaknak nagyon fontos hogy mit ad..
    Szóval mikor összerakjátok a kombinációt a maci megmutatja mit ad.;)o_O Ha nem jó csak csinálni kell mást amig azt nem mutatja amit szeretnél.. Elég kicserélni egy virágot:pSpeciel én kérdőjelekre megyek de ki mit szeretne..

Last edited: Mar 28, 2019
    rozo52, Kuzdern and -hubertus1960- like this.
  7. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Hoppá valami nem frankó, nálam beugrott az 502 hiba egy pillanatra:cry:
    De csak itt a fórumot olvasgatva...

Kuzdern likes this.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Melan!
    Jaj de jó,hogy jöttél.:inlove:A Liliom valóban nincs kinemesítve,de így is szuper a nyuszika215 -től 1 évig őrzött és nézegetett Pannival.De kinemesítem,csak nincs helyem. 100 FA-ért nem tudok venni helyet,mert az sincs.
    Viszont voltak nekem olyan Gazdatársaim és még vannak is,de közülük az egyik állandóan adta a tanácsokat és hozzá az igéket. Húúú,de sokszor kaptam,hogy nem azt csinálom,amit mondanak.Pedig én rengeteg mindent vettem ám,de tetszett a csipkelődése.:p
    1 komoly,nagy és nehéz eventet végig nyomtam és utolsó 2 óra volt,mikor hiányzott vagy 60-70 db röpim. Elvoltam kenyődve nagyon.Erre Ő nem tudom mit tett,de ömlöttek hozzám a röpik és kész lettem. :D Akkor én tőle kaptam elején 2 növény nevét,hogy azzal dolgozzam 1x1-be és ha felénél túl vagyok,akkor 1x2-be. Ez mind-mind megmaradt ám bennem és Te tuti,hogy tudod ki/kik voltak.:DNappal most is abból éltem ma!
    Nekem nemesítve Póré vízimádatra, Póré koránérőre, Rózsa Sz.trágya imádatra és Szegfű Bióimádatra van nemesítve.:inlove:
    Melán! Hülyén hangzik,de ezen kockák alatt ELTÁVOLÍTÁS írva.
    Én nem eltávolítani akarom,hanem vetni,de nem tudom,hogy kell? :mad:Ez a bánatom,hogy Tanyaházból ezt miként kell?:cry:
    Az ólak valóban és Hiúz volt egyik és tán a Lepke vagy a Macska a másik.Nem tudom pontosan én sem.:wuerg:
    ui:
    502-es Hiba kód megérkezett !!!:cry::cry::cry:

9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ezzel csupán egy apró probléma van: csak a már legalább egyszer kirakott kombinációk esetén mutatja meg, mi a nyeremény - ezt pedig ugyebár enélkül is lehet tudni. Az új kombinációknál - ahol viszont érdekes lenne, mi lesz a nyeremény - csak a kérdőjelet mutatja.

10. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Erre a trükkre én is rájöttem, de sajnálom a többi lehetőséget, amit így elszalajtunk. No majd mérlegelek, melyik éri meg jobban, mi van a boltban, ami miatt a csillag a fontosabb.

osztrak12 likes this.
  11. farmerogirl

A FA-s rekeszek kikerülésére van egy jó módszer (bár bevallom, nem saját kútfő, Tomától "loptam" az ötletet):
    Ha egy bónuszt beteszünk egy rekeszbe, 2500 CSP-ért azonnal lehet törölni. Ekkor még 24 órán át aktív, tehát még addig ki lehet használni, viszont másnap már új bónuszt tehetünk a helyére. Vagy két bónuszt, amit gyakrabban használsz, bent hagysz és a másik két rekeszben cserélgeted a növényeket az éppen aktuális szükség alapján. (Én így használom.)

Gond akkor lehet, ha pl. egy növényhez egyidejűleg szeretnénk négynél több bónuszt használni. De ilyen azért szerintem elég ritkán fordul elő.

Vetni nem a tanyaházból kell, hanem ahogy máskor is csinálod, a vetőtábláról. A lényeg: a nemesítési bónuszokat vetés előtt kell a rekeszekbe tenni, csak így hatnak.

12. osztrak12

Szia!
    Nekem most azaz utolsó mondatodból annyit értek,hogy vetni úgy kell,ahogy szoktunk.
    A lényeg: Nem jön be,hogy vetés előtt mit csináljak??!!!:music:--igyak 1 pohár vizet?xD

Melan and Kuzdern like this.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én is csak ennyit írtam. Persze aki megjegyzi ami neki kell és nem akar mást annak nem érdekes. De aki a kérdőjelre megy mint én és a120 variáció a cél annak gyorsítja játékot. Gondolom sokaknak nem ez az első ilyen event azok tudják, de mivel nehéz az event gondoltam segítek annak aki még nem jött rá... Ennyi

Kuzdern likes this.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Rózsát arattam most ( elsőként nemesítettem ki,kell néha egy kis romantika ) Pannikkal, 442 db magot és 93 db zacsit kaptam.
    27 lejátszott játékom van és 465 érmém.
    Holnapra ment narancssárga dália és macskagyökér.
    Szeretettel várom a nublonokat ::)) nagy terveim vannak velük ::))

15. farmerogirl

Persze, azt mindenképp. (Vagy egy pohár langyos tejet, attól jobban alszol...)

Mivel mindegyik nemesítési rekeszedben van bónusz, azzal semmit. Mit akarsz vetni? A póréhagymára van a legtöbb bónuszod. (A rózsára csak sz.trágyás bónuszod aktív, a szegfűre pedig gyengébb a bónuszod.) Ha vetés előtt még az ezüst rekeszbe beteszed a zöldségekre ható alkimista termékeket (A végzet itala és a bölcsek köve) plusz vízzel és trágyával elméletileg 10 és fél órára tudod az idejét levinni.

Melan, Kuzdern, rozo52 and 1 other person like this.
  16. osztrak12

Póréhagymát már el is vetettem és időközben rájöttem,hogy a termékekből kell elfogyasztani ....%-ot+ ....%-ot és az már nem 18 órán túli érés,hanem Pórénál csak 15 óra 57 perces,de ha vizezem és trágyázom,akkor már 11 óra pár percre jött ki most. 4% zöldségekre ható ital (ferde üvegben)+ 4% mandragórával.
    Köccike szépen a segítséget. Valaha csináltam én ezt,de több mint 1 év alatt elfeledtem sajnos.
    Útközben beugrott már. Nagyon-nagyon köszi!

Kuzdern likes this.
  17. lara155

lara155 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    8 lejátszott játék után sem kaptam egyetlen csillagot sem. Így nem sok értelme van a játéknak. Bármilyen összeállításúval sem sikerült elérni egy csillagot. Milyen játék ez ?
    Van még valaki, aki ilyen szerencsétlen?
    üdv lara155

Kuzdern, osztrak12 and .-szederke-. like this.
  18. Devianka

Devianka Utánpótlás-írogató

Szia!
    Pont így vagyok én is! leírás szerint a 6.-nál kellett volna adnia, de nem adott.

böbe764, Kuzdern and osztrak12 like this.
  19. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

10-ből 0 :wuerg:

Mit szólnál a NULLA csillagos érméhez ? :oops:

Last edited by moderator: Mar 29, 2019
    Kuzdern and osztrak12 like this.
  20. osztrak12

Szia!
    8 db lejátszott csokor,nem az összes,mert nálam 120 db variáció van. Amúgy Maci kezét nézed szín össze állításnál,hogy mi van benne?
    Nem lehet össze dolgozni,mert farmonként eltérő,hogy mire és mit ad. Nekem tegnap kis farmomon lett elsőre pengő és azzal a variációval megyek is tovább! (Bíbor+Kék+Fehér+ Vörös)
    Ezen a farmomon 4-dik variációnál lett 30+20=50 pengőm és ezzel megyek tovább is. (Vörös+Kék+Fehér+Bíbor)
    Ha gondolod és még nem csináltad,akkor próbáld ki esetleg ...hátha...,de engem ne szidj!
    Ha találsz pengős adó csokrot,akkor javaslom,hogy azzal menj tovább,mert az mindig azt fog adni!
    Amúgy nézd a Mackó tenyerét,hogy ? jel benne vagy amit szándékozik adni és ha nem tetszik,amit adni akar,akkor cserélgesd a színeket!
    Milyen össze állításod volt eddig a lila kannánál van 1 zöld kis 3 szög,azt nyomd meg, kinyílik és láthatod eddigi munkád mi volt.
    Sok sikert!
    Szia Devianka!
    Itt "lara155-nek írtam választ. Olvasd el és tedd magadévá,mert jobb segítséget neked sem tudok adni.
    Ahogy találsz elfogadható pengőst,onnét azzal a variációval célszerű tovább menni !
    .marcsikamama. , zolmány és még sokak!
    Nektek is csak ezt tudom javasolni,amit itt fentebb írtam.

Kuzdern and .barbi1. like this.
Thread Status:
Not open for further replies.