Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Bizakodom benne! Sok sikert!

tandem6 kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Reggel krókuszt arattam 3 területen, 12 Pannival összesen 8 malomtermékre való felröppenő jött össze.:)
    Ami a jelen állás szerint nem is olyan rossz. Estére csipkebogyót ültettem aminek az érésidejét (19 óra) sikerült levinnem 12 órára!
    De rossz... :music: Nem várom meg míg kikel hiszen 1000 más teendőm van még a mai nap, aratásra pont ideérek.;)
    24 játékom van eddig, elsőre sikerült a csillagos kombináció így azzal csinálom meg a 60 játékot.:)
    Szerintem vasárnap hátra is dőlhetek. Eddig se izgultam de ezután már nem is fogok.
    Nagy sok lehetőség van amit ki kell próbálni nem pedig siránkozni, hogy nem fog sikerülni!8)
    Hajrá mindenki!:)

Szia.
    Ez mindig is így volt.;)
    Örömmel olvasom a segítőkész írásokat, tanácsokat. Van amikor én is élek a lehetőséggel de Én inkább a magam kútfőjéből törekedem a "sikerekre"!:)
    Mindig van egy hullám akinek semmi nem jó de hát ilyen ez a világ... Csak néha sok a butaság!:(

GA-BI-O-Farm, rozo52, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm!

ruglikata kedveli ezt.
  4. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Jó annak akinek van " 12 Pannival " ennyi Pannija !

ruglikata kedveli ezt.
  5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Már 260 van.

ruglikata kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A Pannikat kár irigyelni;) Megdolgoztak érte akiknek van... ha máshol nem akkor a cserebere topikban:music:
    Én 21 játéknál tartok s Panni csak a fán ül8) és a menüben:wuerg:
    Ha szeretnéd PP hadsereggel erősíteni a farmod... a cserenapokon vadássz rájuk;)

7. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Én nem irigylem csak nem mindenkinek van ennyi . Egy kérdés nem te vagy a Musikdogos Holdfény ?

inanna11 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Kicsi koromban összekevertem a Pannit Tódorral.Gyújtöttem mint állatxDxDxDJelenleg 7 Pannikám van, egyet szereztem 6-ot kaptam egy kedves játékostársamtól!:)Nekem tetszik az event nagyon, ami sztp-ot használtam eddig,na meg szupertrágyát, már begyűjtöttem.Szóval nincs veszteség.;);)Vettem egy csomagot is, ill.nem én hanem az uncsim!!xD

9. -Holdfeny-.

xDxDxD Panni.... Tódor..... végül is mindegyik teknős:pxDxDxD
    Nekem is van mindegyik zenekari tagból jónéhány:p
    Musikdogos????? Nem tudom... mire gondolsz:wuerg: írd már meg privátban:p Köszi

Valóban keveseknek van ennyi... :music: de ezek nélkül is simán teljesíthető az event...:p Persze ilyenkor annak akinek van.. és nem rest cipelni őket... 8) annak valódi haszon:p De ez egy játék:inlove:

Gio, kovacstne, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok! 16 játék után csak a kötelezö 11 -es szint utáni csillagos érmém van igy nem lesz paszuly!

11. -Holdfeny-.

Csillagos érme nem kell a paszulyra;)

kovacstne kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Próbáld addig a variációkat amig a macinál a kérdőjel helyett az érme jelenik meg.

GYuGYu1003 kedveli ezt.
  13. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! nem igazán jön a felröpi különösen a tasak a legmagasabb páfrányom 240 TP igaz érésidő 6 óra ezzel érdemes tovább kísérleteznem mit tanácsoltok (szupi kaki nincs) 1 pannim van a tölgyön

14. hópihe04

hópihe04 Utánpótlás-írogató

Igen benéztem mert a játék adja a kitehetőt rosszul írtam, a többi nyereményre nincs így esélyem!

Elnézést a másik farmomról adtam a választ!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.3.19
  15. magika

magika Fórum nagymestere

16. magika

magika Fórum nagymestere

Írom a nyerő színkombinációt, remélem nem törlik. Fehér, rózsaszín, sárga, kék. Piros, fehér, rózsaszín, sárga.

17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia farmerogirl!
    A "ferde üveges " alatt a Végzet italát értettem és a mandragóraport. Bölcsek köve nevű termékem 1 db van,melyet valaki küldött. Az
    Alkimista 5.szint,majd 20 év múlva, hogyha találkozunk..... Nálam ezek mind kimaradva illetve lemaradva. Pár terméket tudok még csak csinálni,de biztos hogy tudod a miértjét. Ha nem,akkor priviben megírom.
    Ne legyek OFF,ezért csak én is írni tudom,hogy siralmas a röpi jövetel.

Utoljára szerkesztett: 29.3.19
    bakosagi54 kedveli ezt.
  18. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Hiába írod, minden földön más a "nyerő" ... !

Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azt szeretnén kérdezni, ha olyan kombinációt rakok ki másodjára, ami érmét adott már egyszer, utána mindig azt ad!!!???? Azt tudom, hogy kevesebbet, de érme lesz, mert abból nagyon kevés van!! Előre köszi...bobe

ruglikata kedveli ezt.
  20. nacis58

nacis58 Utánpótlás-írogató

Igen. Csak első prémium mennyiséget nem kapod meg.

Gio, -bobe55- és ruglikata kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.