Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

22 van meg :cry:

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy aki még esetleg ezután tervez - a nublonos eventtel összehangolva - null-percezni (vagy gesztenyés felhősor és/vagy nemesített krókusz hiányában egy sz.trágyára nemesített növényét 2x2-be ültetni), számoljon azzal, hogy ez is javítani fog az arányokon, mivel - várhatóan - minden föld adni fogja mindkét felröpit.

Én már 9 malomtermékre való maggal előbbre járok, mint zacsival. De egyelőre még nem tervezek áttérni nagyobb földekre (és ólakra sem), mivel magból viszont az 1x1-es földekről egy-egy területre, egy aratással - sárgaborsóra, Pannikkal - 100-nál többet kapok. Ez 1x2-ben max. 100 lenne. Vasárnap délután (addig még 5 aratás fér bele az időbe) kb. 1500 sztrágyát tervezek elhasználni nullpercezésre, ezzel 1x1-re számolva nagyjából kiegyenlítődne a röpi mennyiség, viszont 1x2-ben már a zacsi lenne feleslegben. Vasárnap délután mindenképp ki fogom próbálni az 1x2-es területeket, mert ha nagyjából 5:3 arányban adja a két röpit, az ezután készített malomtermékek esetében már jók lesznek az arányaim.

1x11x2
    magzacsimagzacsi
    Kezdő menny.4021540215
    Aratás 1.330120270200
    Aratás 2.330120270200
    Aratás 3.330120270200
    Aratás 4.330120270200
    Aratás 5.330120270200
    Sz.trágya1 5001 5001 5001 500
    Össz3 5522 1153 2522 515
    Malomtermék65645976

Természetesen ez csak az én személyre szabott kalkulációm (a zacsiknál nem számoltam 1x2-re a mostani mennyiség duplájával, csak 2/3-dal többel), de mindenkinél a saját mennyiségeivel behelyettesíthető, ezért tervezéshez akár jó is lehet.

Többen, többször is leírtuk már, hogy ha a maci kezénél érme van (nem pengő, mert az ebben a játékban speciel a farmpengőt jelenti és a kettő nem ugyanaz), akkor az már egy lejátszott kombináció, és azért már nem érdemes újra rakosgatni a színeket, hanem - ahogy te is írtad - csak ki kell választani a listából, és a nyílra rányomni. Persze igaz ez a már elért összes többi nyereményre is.

Utoljára szerkesztett: 29.3.19
    osztrak12, Gio, -BombadilToma- és 3 más kedveli ezt.
  3. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Sziasztok ! Ahhoz,hogy megtudjam,hogy régebben milyen növényeket nemesítettem , végig kell néznem egyenként az összes növényemet ? Vagy van valami időspórolósabb módja is ?

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

25 játék... ma már több nem is lesz...:music: csak holnap fogok malmozni...:p

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Játszottam egy kis nublonosat , és lett 16 malomtermékem :p
    Majd jövök mi lett :inlove:

osztrak12, Kuzdern és ruglikata kedveli ezt.
  6. farmerogirl

Sajnos igen, az üvegházban végig kell görgetned a növényeken, mivel a nemesített növények fülön csak a rekeszekbe tett aktuális cuccokat látni. De azért ez nem tart olyan sokáig.

osztrak12 kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

"Jól figyeljetek,elmesélem most az Én kis ....."xD
    Liliom adja mind a 3 féle röpit elég szépen.
    A fél Tölgyes Liliomból adott 31 db Nublont és hasonlóan adta a Virágmagot és a Zacskót is. Azaz együtt jöttek,ahogy oda pislogtam!:D
    A Baha ültetvényesen 20 órás Saguaro volt. Ott viszont 39 db Nublont kaptam és így 108 db jött eddig.;)xD
    UI:
    A vonatot el is indítottam
    ,de nem szálltam fel én is rá!;)xDxD

bakosagi54, Kuzdern és ruglikata kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sikerült a zebra, most már csak lazán játszom!:inlove:

osztrak12, Gio, Fuhur és 3 más kedveli ezt.
  9. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Köszi a választ !Reménykedtem,hátha nem tudok valmit ! :)

Kuzdern és ruglikata kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Próbáltam a 19 össz játékkal olyan érméket szerezni , amik a legelsőnél adnak plusz érmét :p
    Aztán , amikor nem lett csak másféle , rátértem a 20 db-osra mait megleltem , de utána újra próbálkoztam .
    Na 19 játékkal lett 370 érmém :inlove:
    Evvel ha kiváltom a boltból a szupirtágyát , az jó ? Mert ólakat nem akarok . :cry:

Döbi65 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Hogy lehet a nublonokkal 16 malomtermékre szert tenni?:p:p

Döbi65, osztrak12, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Szia
    Nullperceztem az aksiért , és lett ennyi felröpim hírtelen :p

gyulaika, Kuzdern és nyuszi63 kedveli ezt.
  13. drxxl123

drxxl123 Haladó

Most nulla-perceztem először a krókuszal.
    Háát .. nem lehet megunni :inlove:

nublion + felröpi + cukor + TP .... ami a csövön kifér

hanny65, Gio, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nekem 21:) sajna több ma már nem is lesz az egyik területen rátértem a 2x2 területre....:wuerg:

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  15. margot1964

margot1964 Járnitanuló

Szia!
    Üvegház - növény kiválasztása, majd a keresőben kiválasztod az eredményeket s ekkor az eddig nemesítettek kerülnek előre

osztrak12, Gio, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  16. farmerogirl

Ezt a lehetőséget én eddig észre sem vettem. Köszi!

osztrak12, Kuzdern, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ezért jó itt olvasni mindig tanul valamit az ember.....:)

almáspite48, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske kesz ,felhon logatom a labam ;) 3 . ra sikerult a 20 ermet megtalalni, onnantol csak azt jatszottam , sokmindent kiszeretnek szedni az ermes boltbol ;) 0 perceztem egy keveset :p
    Sok sikert mindenkinek :inlove:

szupernagyi1960, soresne, SzilvaG és 12 más kedveli ezt.
  19. vízkirálynője

vízkirálynője Járnitanuló

Engem pl nagyon érdekel ,hogy készen vagy remélem másokat is.Számomra nagyon fontos ,hogy megtudtam köszönöm!!

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves vízkirálynője!

Én meg azt remélem, hogy komolyan és szívből írtad, mert a maró gúnynak nincs helye az eventcsevegőben :)

Én tényleg örülök annak, hogy a gazdatársunk már készen van és abszolút játékbeli lehetőségeket használt ki a siker érdekében.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.