Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Mar 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Drága Professzor Úrnak üzenem azért, hogy értem én hogy miről beszél, és nem védem a mundér becsületét, de attól, hogy vannak ilyen tételek a boltban, azért vannak olyanok is, amik viszont elég megérősek.

ÉS továbbra is tartom, hogy ezeket a ráfizetős tételeket a Professzor Úron kivűl sokan nem fogják nézegetni. Én a magam 40 Pannimmal, és teljes nemesitett krókuszommal még csak meg sem néztem a FP, szupertrágyát, mert már előre láttam, hogy elvetélt gondolat megpróbálni mindent kiszedni, innentől nem érdekelt mennyibe kerülnek.

De remélem jön majd egy bolt, aminek a kinálatára még a Professzor Úr is elégetten fog csettinteni.

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindig a remény hal meg utoljára. Én is remélem.

És akkor hozzunk egy olyan példát is, ami a fentiek ellentéte, és az egyik legmegérősebb tétel (bár van még ettől jobb is, és nem ól) a boltban.
    Szóval partypöri:
    5 db mindössze 129 érme és sajnos 4x lehet csak megjátszani.
    Vagyis 520 érmével, ami 26 keverés 20 pp zsebelhető be.
    26 keveréssel 520 FP gyűjthető, de az FP boltban 400 FPért, mindössze 10 darab pp vásárolható, mert limitált. Ha még egy hónapot rászánunk, akkor a matematika szabályai szerint 13 PP szerezhető az FP boltban 26 malomtermékkel.

Tudod Bárókám, boltban lehet üres poharat és üres üveget is venni. Ha dupla a pohár vagy az üveg, az ára is az.
    Valahogy kocsmában még sosem fizettem üres pohárért... Te fizettél már?
    Ezért veszek én poharat csak kocsmában. Azt a whiskysen kívül mindig tele adják. (azért nincs pezsgős poharam, mert kocsmában nincs pezsgő. De ha lenne is, még félig sem töltenék.)

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Asszem kocsmában nem is voltam még soha , szóval erről nem tudok nyilatkozni . De ha veszel a mekdonáldcba kólát , akkor bármennyiszer feltöltheted a poharat , ami fura , mert 1 liternél több kólát szerintem senki nem tud meginni , pláne teli hassal .

De nekem tetszett ez a farmpengős módszer , mert én kiváltottam a boltból , és a farmpengő boltba szupertrágyává váltottam .
    És ez miatt +2 minijátékot tudtam játszani pluszba . Van már 42 játék , és már csak 18 db hiányzik .
    Amúgy én , ha nullpercezek , azt nézem , hogy a só , a cukor , a virágdrót jön , és egyszer valamikor talán jó lesz .
    Mert lusta vagyok letermelni hozzá a hozzávalókat , hogy valami terméket csináljak .

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Olvasd el ezt , és másképp látod a helyzetet :p

5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Szerintem egyértelműen fogalmaztam, minden megvan a 209 szinten járok és akkor sincs felröpi.
    Ennyi event között krókuszt meg ki sem lehet tenni, ahogy ezek után sem,...

Döbi65, Kuzdern and Valcsitanya89 like this.
  6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egyre rosszabb,reggel már 128 zacsi röppent fel :(
    korábban 15-20al több jött aratásonként.

Kuzdern, rudcsi24 and Sanyat like this.
  7. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Nem a felröpik mennyiségével van bajom, hanem az ARÁNYÁVAL!! :( 952 (!!!!!) virágmag, és 2 (!!!!!!) az KETTŐ db papírzacskó! Nem tudok nullpercezni, igaz a 210 szinten vagyok, de akkor sem tudok (nem értettem meg először hogy kell, utána meg elment a kedvem az egésztől, mert event event hátán van) de ha tudnék, akkor meg lehet már 9520 virágmagom lenne!! Remélem érted a problémámat kedve HéricsBáró! ;) :)

8. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Kipróbáltam az 1x2-es földre való vetést és valóban bevált a zacskó fele arányban jött fel. Nagyon köszönöm a tanácsot és a segítséget. Van reményem most már, hogy elérjem talán a felhőt. Köszönöm mégegyszer,

9. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

még 99 zacskó kell és meg van a felhősor hát kellett logikázni a felröpikre

Kuzdern likes this.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Végre megvan a felhő :) Nem kevés röpi kellett, és őszintén?? Többé ilyet nem akaroook. Mindent le kellett nullázni a farmon, és rengeteg taktikát bevetni, hogy meglegyen, így 208-as szinten is. Valószínűnek gondolom, hogy 100-as szintig gazdák labdába se rúghattak. Innentől ami jön röpi bekeverem, és próbálom visszadolgozni a szupitrágyát, szupitápot, pengőt, amit erre elhasználtam. Nem lesz egyszerű. De ez van. Kitartást mindenkinek, ha pedig nem sikerül, nem a ti hibátok. Túl magasra állították azt a felröpi mennyiséget :(

11. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Köszönöm Toma megpróbálom a 2x1 területet mert zacsival igen gyéren állok pedig állandóan figyelem a fórumot! Bevetetten mindent de érdekes módon minden alkalommal változik mikor valami kicsit több zacsit ad a következő aratásnál vissza veszi! Nem vigasz,hogy mindenki ezzel a gonddal kűzd! Az áprilisi tréfák viszont tetszenek! Sok zacsit mindenkinek a végső hajrába!

12. polyakf

polyakf Utánpótlás-írogató

Nagyon szép a mostani event, a grafikája nagyon tündéri :)
    A mai tréfákon meg jókat nevettem, főleg amikor a térképen a bahamára induló hajó oldalra dőlt xDxDxDxD ... de a repkedő malomkerék se semmi ;)

13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

15 keverés híja Tárnicsot arattam 3 keverés jött ki belőle Áprilisi tréfának pont jó....:cry::cry::cry:

Cyra65 and Fatther like this.
  14. [mendy]

[mendy] Törekvő

Szia. 93-as szinten vagyok, nincs pannim és a legendám sem fullos. 3 keverés és kész az event :)Megkellett dolgozni érte az tény, én sem gondoltam,hogy sikerülhet,ugyhogy kellemeset csalodtam :) És még mindig több a zacsi mint a mag....565:2 a zacsik javára...

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)
    Nálam a farmon esett az eső, csodálkoztam, azt hittem egy új játékelem lett bevezetve, de aztán eszembe jutott, hogy április 1-e van, tehát vigyázzatok magatokra és ne csak itt a farmon ;)

Nekem most sem lesz meg ez az event, de valahogy nem is bánom, jó idő van, bringázni szoktam aratás és vetés helyett....valami baj van velem biztos :p

16. Caccus

Caccus Fórum veteránja

A felhőm kész lett, most már csak gyűjtögetem az érméket, hogy tudjak vásárolgatni.

Gio, Cyra65, Kuzdern and 1 other person like this.
  17. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, én most lettem kész a felhővel, szupertrágya hiány nálam is van, de én is a farmpengős vásárlást szoktam alkalmazni. Ha összegyűlik annyi , aratót, trágyát szupitápot, pp pörit pótolok.

Gio, Cyra65 and Kuzdern like this.
  18. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Szuper tréfa!!! Köszönöm szépen :). Feldobtátok a mai napomat. A feladattal pedig haladok, a felhő nem lesz meg, de egy jót játszok.

Gio, mebajah, Kuzdern and 1 other person like this.
  19. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Áprilisi tréfa ként igazán megadhatnák az event felröpenőit, hogy meg tudjam csinálni az felhőt. Még a hosszabbítást is elfogadnám./nem tréfálok/

20. botipeti

botipeti Utánpótlás-írogató

Én nem tudom, hogy miért van ez így. Nekem 896 db mag-hoz van 3 db zacskó. Hogy legyen több? Már mindent próbáltam. Tenyésztést, fákat, ólat, 1x1, 1x2, komfort, gabona, zöldség, szupertáp, az arány semmit nem javul.

Gio, kovacstne and Kuzdern like this.
Thread Status:
Not open for further replies.