Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kész! Zacskókkal álmodok, de most még a salátából jött egy egy. Kiszedtem az ólakat, és a munkásokat az 1 órás kivételével Nem hiszem hogy újra nekiállnák. Kitartást annak aki még küzd!

heureca3, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  2. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nálam az elejétől kevés zacsi jön, ólakból valamivel több jött, de most ezzel az új eventnövénnyel ez elszállt. Szorgalmasan vetettem-arattam, gondoztam az állatokat, s bár sok egyéb feladatom van/volt, 2-3 óránként sikerült végrehajtani a műveleteket. Ennek ellenére nem fogom tudni befejezni, 47 lejátszott játékkal, ezen felül 6 zacskóval és 244 maggal még kb. 2 aratással (egy korán reggel, egy pedig délelőtt) nem lesz meg a 60.
    Még egy érdekesség: írom kezdőbetűkkel, hogy mely variációkat állítottam eddig össze. Sorban haladok:
    s p f k
    s p f r
    s p k f
    s p k r
    s p r k
    s p r f... és így tovább, 6-os blokkokat készítek papíron.
    tehát így nem marad ki egy sem, viszont nem is ismétlek. Ennek ellenére az utolsó összeállításnál nem kaptam extra ajándékot.

Kuzdern, heureca3 és Cyra65 kedveli ezt.
  3. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia,neked is köszönöm Baracka, már csak 6 keverés kell,nagyon jó tanácsokat kaptam.
    drukkolok ,hogy neked is sikerüljön eljutni a felhőig.

Leho69, Fatther, Baracka és 6 más kedveli ezt.
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Végre megvan a felhő. :inlove::inlove::inlove:

maszilva, Fatther, ruglikata és 8 más kedveli ezt.
  5. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem nem lesz felhőm. 20 játék hiányzik és délelőtt dolgozom. Elengedtem ezt az eventet. Gratulálok akinek sikerült! Sziasztok :)

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megtennéd, hogy a help részlegben az egyik topicban leírod, mikor volt és milyen összeállítással ez a problémás virágos nyeremény-gondod?

Segítünk kideríteni, hol történhetett a gond.

Köszönöm!

Kuzdern, csimbók1, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. szaki1979

szaki1979 Törekvő

8 órás növényel bevetve 3 mező 1x1 és jött 40 felröppenő zacskó. Ez vicc!

Kuzdern, heureca3 és osztrak12 kedveli ezt.
  8. Janata9

Janata9 Junior szaki

Szia,
    0-percezni elég 1-2 cella, ami simán CSP-ért vehető. Ha bármiből megvan a 25%-os szupertrágya bónuszod, akkor elég egy, de néhány növénynél csak 20%+ valami kisebb van (pl. a rózsa), oda kell 2 cella. Hol itt a FA? Ha nincs gesztenyés felhősorod, akkor pl. a rózsa sima földön 8 perc, komforton talán fél óra.
    Egyébként sztem anyagit oda érdemes befektetni, ami állandó elem, tehát egyszer rászánod és utána mindig használható. Pl. ilyen a 2 + cella is, de azok nélkül is lehet létezni (tippként olvastam már többször, hogy aktiválás után azonnal törli is a játékos, így 24 ó után újra szabad a cella és bármikor bármit bele lehet tenni szükség szerint). Vagy a felhősorok. A fogyó anyagokra a legritkább esetben költök, amíg tart a gazdaköri és a FP, addig ezekkel el lehet vegetálni. Ahonnan most írok, ez kis farm, 107 szintű, sokáig aludt. Nincs keretem erre is költeni - bár a múltkor kaptam valami 180 Ft-os ajánlatot, azt azért nem hagytam ki), de amit akarok azt megcsinálom ezen is. Most a nagy farmra is alig volt időm, úgyhogy örültem ennek a felröpizős eventnek. Ott kész, itt csak 2x arattam, 8 keverés/játék lett belőle. Sajnos, érmés egy sem, az általam olvasott kombinációk egyike sem adott. Meg az utána próbált sajátok sem :(
    211-es szinten mindent meg kell tudni csinálni kis odafigyeléssel és az eventcsevegőben adott ötletekkel. Ne haragudj, de ezen a szinten csak tervezés kérdése kell legyen. Ami szupercucc kell hozzá, annyi kijön az eventekből és a kerekekből. Legendádnak fullon kell lennie, cuccod minden van, ami eredményt hozhat, a taktikádat gondold át.

Baracka, kérdés: miért az alapszántón tartasz ólakat? A BT 10%-al több TP-t ad rájuk. Azt ne mondd, hogy a 44 CSP-ért, amibe a víz kerül 2x2-n vetésenként...

Fatther, Kuzdern, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)
    Ha a fenti variációkat leírod egy papírra és beteszed egy üvegpalackba, elásod egy helyre, 100 év múlva megőrülnek a régészek, amikor megtalálják
    :D

Fatther, Kuzdern, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Márpedig leírom, sőt, a sütiknél is írogatok, néha más jegyzeteket is csinálok :D Jó ötlet! azt gondolják, hogy valami kódolt titkosírás :D

Fatther, Cyra65, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Még küzdök. Hogy legyen meg a 150 keverés. Már nem kell sok.
    Nem volt túl laza és még annyira sem volt nehéz, nem volt bolt (csak egy polc az ajtón kívül), nem volt izgalmas vagy szórakoztató (ellentétben a csevegővel), de a felhő az valóban felhő.
    A robotika helyére mindegy mit tesznek, a kombinációs ajándékok helyére mindegy mit tesznek ez a típusú event sokadik próbálkozásra sem tudja elnyerni az én és sokak tetszését.
    Ja, a bolt helyére mindegy mit tesznek, ha nem boltot tesznek és annak hívják. Dézsma felírat jobban állna neki.

maszilva, Fatther, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  12. csocso60

csocso60 Járnitanuló

Nekem már nem lesz felhőm:cry::cry::cry: Mindent megpróbáltam, de a zacsik nem jönnek, pannim nincs, csak egy, 0 percezni nem tudok, mert nincs hozzávaló szóval csomó szupitrágyát elhasználtam, szupertápot is, és 46 .nál tartok. Egy nap még legalább kellett volna. Új eventet nem csinálom.

Kuzdern, heureca3, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia csocso60!
    Január közepe óta itt vagyok vissza és rendesen csinálom eventeket. Ennek ellenére megint nem tudom ezt sem befejezni,mert 923 db mag a 6 db zacskóval szemben az állásom jelenleg és ez a nagy különbség,csak nőni fog reggelre.:pAz utolsó kitevőm és a Felhő sem lesz meg.:cry:Január óta tán 2-3 db felhőt sikerült össze kovácsolni. Ez nagy nulla.:cry:
    Arról nem beszélve,hogy a Nublon névre hallgató aksijaim éjjel a rengeteg gazzal leléptek,beváltás nélkül.
    Már eszembe a vasárnap 22 óra, de event-event hátán és a napok is,bármelyik.Össze-vissza. Azt sem tudja ember,hogy hova kapjon vagy mit csináljon. Én,amennyire szerettem eventeket és ezt a játékot, úgy kezd besokallni. Monotom lett nagyon az egész. Viccelődni vagy bármit írni is hiába szeretitek sokan írásaim,de meggondolandó,mert büntetés van csak és mint gépsoron a gaz és röpi csinálás.:cry::cry:No,és ész nélkül a vásárlási láz lenne még.

Utoljára szerkesztett: 2.4.19
    csocso60, Fatther, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretnék gratulálni a játék fejlesztőinek! Több mint 7 éves játékom alatt ez az első event, amit saját erőmből (vásárlás nélkül) nem tudok teljesíteni a felröpik visszafogott mennyisége miatt. Konkrétan a Mesés virágok event Papirzacskóira gondolok. A Virágmag teljes mennyisége (3300 db) megvan. A Papirzacskó teljes mennyiségéből ((1980 db) közel 400 db hiányzik 9 órával az event befejezése előtt, annak ellenére, hogy minden szomszédomtól azt kértem. A hátra lévő időben már csak egy Építőgyom aratásom lesz a három használható földön, ami biztosan nem adja meg a hiányzó Papirzacskó mennyiséget. Eddig a saját tapasztalatomból céfolni tudtam azokat, akik azt mondják hogy az eventeket nem lehet vásárlás nélkül teljesíteni. Kezdem elfogadni az állításukat, mert egy 215-ös szintű farmon hosszú érésű növények (rozs, sárgaborsó, hagyma) váltogatott termelésével, 3 db 8 óllal feltöltött vadaskerttel, 3 db 8 műhellyel feltöltött manufaktúrával és 4 db 8-8 fával feltöltött Füvészkerttel ne lehessen teljesíteni ezt extrémnek tartom. És azoknak is gratulálok, akik a nehézségek ellenére teljesítették ezt az eventet. Kíváncsi lennék a taktikájukra.

Fatther, Kuzdern, Neni60 és 9 más kedveli ezt.
  15. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sajnos ugyanabban a hajóban evezünk, csak én 212 szinten vagyok. Hihetetlenűl fukar volt az event a zacskókkal, pedig eltenyésztettem 600 szuper tápot is a felröppenők kedvéért, pedig a szuper tápokat a tenyésztős eventekre szoktam tartani.
    Szoktam mondani, hogy ez egy játék, de jelenleg kizsákmányolva érzem magam akinek ki szeretnék venni a pénzt a szebéből annak érdekében, hogy összejöjön a felhősor.

Fatther, Kuzdern, Neni60 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Jó reggelt , sziasztok!
    Csatlakozom az előttem szólókhoz !Én is hasonló szinten vagyok mint ti és nekem se lesz meg a felhőm!
    Venni pedig akkor se fogok papírzacskót ! A gyékényhez 190 db mag mellé 79 papírzacskót kaptam. Nem bánom ha csak ennyit ad de akkor ne kérjenek a malomtermékhez 33 db-t!

Kuzdern, Neni60, pisti243 és 3 más kedveli ezt.
  17. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Hol található az Április bolondja event?

Kuzdern, heureca3 és osztrak12 kedveli ezt.
  18. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Nékem csak 24 van meg a 60 darabból egyedül csak a pónit tudtam megszerezni a virágos eventből

Kuzdern és heureca3 kedveli ezt.
  19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia apja, múltkor én a róka01-en, és a zanziválon engedtem el eventet, nem sikerült a felhőt megszerezni akkor ezen a két farmon, most sikerült mind a 3 farmon. Igaz napokig nemesített gazokat ültettem most minden farmra.

20. mókás15

mókás15 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én is azt hittem nem lesz meg a felhő,de csak egyetlen keverésre vagyok tőle.
    Most 8 órás e-gaz van vetve abból
    remélem összejön a hiányzó 20 zacsi.
    Én azt a taktikát választottam amit a csevegőben olvastam a tapasztaltabb játékosoktól: három területen
    nyolc órás ólak csak a széleken volt valami hosszabb növény,így kiegyenlítődött a felröpik közötti különbség.
    Semmit nem vásároltam,nem 0 perceztem mert nincs felhőm és szupi trágya is 500 db azt nem akartam elszórni.
    Egyébként a181. szinten járok.
    Sikeres röpi gyűjtést kívánok még ebben az utolsó pár órában,és drukkolok annak akinek csak pár keverés hiányzik
    hogy a célját elérje!
    Köszönet Rékucinak és Tomának a sok taktikai tanácsért mert különben nem értem volna el a célomat én sem.

SzilvaG, Rékuci1111, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.