Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm az információt,segítséget.:inlove:
    Most 285/111 a röpim,tehát 100 db jött hozzá.
    Alakulgatok én,mint púpos gyerek, a prés alatt.:p
    Másoknak is ugrál be az 502-es hiba kód,mert nekem már kb 13 óra óta. Borzalmas idegesítő!

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Gabi:)
    A 10-ből 4 tényleg elég jó statisztika, de nem mindenkinél fog működni, pl. nálam sem. Amikor kapsz egy TP-t, akkor elmegy a ködbe 55 felrepi. De most cakát mindenkinek.

genka53, marcsi152, barbi021951 és 4 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na igen, sajnos most nem tudunk taktikázni, hol mi van, mert mindenkinél változó. Viszont azért én még keresgélek kicsit, hiszen van még jópár érme és az eddigi tapasztalatom is azt mutatja, hasonló játékoknál volt amikor még azt is kiváltottam, amit nem is akartam. Ültetgetek , jönnek a felröpik, aztán a kitevők és a felhők után mazsolázok. Az álltalános fülön lévő cuccokat kissé drágának találom, vannak amik egyáltalán nem is izgatnak. Az ólaknál varangy, zebra, gazella talán még a darú és a póni mozgat meg. Ahhoz meg csak összevakarászok annyi pengőt, ami szükséges :)

genka53, Kuzdern, imi010 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. ocsike58

ocsike58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Bíbor-Kék-Fehér-Vörös kombináció, ezen sorban,adott 40 db Csillagos érmét elsőre!:inlove:
    Ez a kis Farm 2x2 volt vetve, széleken Fák és kezdésnek adott 102+47= 149 röpit a 3 terület. Nagy farm meg még 1x1-en 300-at sem.
    Ez ám a nagy különbség 2 farm között, hisz itt alig valami!>:(

5. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Én nem tudom, mi lehet a titok, eddig lejátszottam 5 játékot, a csengőpengők, tp, jöttek bőven, de egy árva darab csillagos érme sem:( Abban biztos vagyok,hogy egyformát nem csináltam. Valamit rosszul csinálok vajon?

genka53, Kuzdern és kovacstne kedveli ezt.
  6. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Kedves Kékmadár1! 6 játékból 6 TP és TTP, az egy kicsit durva, nem????

7. Blökix

Blökix Fórum hercege

Keresgéljetek már egy kicsit könyörgöm!
    Nem jön egyből a sült galamb!

genka53, Kuzdern, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. almáspite48

almáspite48 Aktív író

Sziasztok!Kérlek segítsetek - rátaláltam az érmés kombinációra és nem írtam fel,nem lehet vajon megnézni,hogy melyik kombináció volt?Köszi a segítséget

barbi021951 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. fabatka

fabatka Fórum hercege

Az event felület jobb szélen van egy picike zöld fül, arra kattintva kinyílik egy ablak. Abban látható felsorolva az összes eddigi lejátszott kombinációd, és a hozzá tartozó ajándék.
    Ugyanitt lehet be-, vagy kikapcsolni az animációt is.

maszilva, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

Szép jó reggelt 7 alvók! Hasatokra süt a nap!
    A 4-dik csokor Vörös-Kék-Fehér-Rózsaszín adott 30+20=50 db Csillagos érmét.:D
    Most jól gondolom,hogy ezzel a kombinációval menjek tovább a végéig,azaz,ameddig jutok?:music:xDxD

fabatka, Gio, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  11. pemcc

pemcc Járnitanuló

nézd meg a 42. hszt

Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  12. Bozolo

Bozolo Járnitanuló

kipróbálom. mert 4 játék után nincs egy csillagos érmém sem
    sl is ment a kedvem a játéktól

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Kicsit fura a felrepik mennyisége! Kevés!

1-1 aratásra , havasi gyomárral ami alapesetben 20h+ érésű 3 azaz három malomterméket sikerült lekevernem.
    Én napi 2x tudom mondjuk aratni mert nemesítve van, de ha kiszámolom így se lesz meg a felhő.

Remélem többen is megerősítenek majd és csavarnak valamit, időben a potméteren >:(

stellácska26, lovag01, -kesudió- és 8 más kedveli ezt.
  14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Az én 22.40 hortenziám sem ad többet tenyésztettem is de ott meg zömével magokat adott

lovag01, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. rózsabimbó

rózsabimbó Járnitanuló

Sziasztok!
    Igazad van ez a felröpi nagyon kevés ha naponta kétszer aratok biztosan nem lesz meg
    a felhő sem mert 3-at 4-et lehet keverni egy-egy aratás után.
    Három farmon arattam és krókusz volt vetve, pannim nincs csak ami a tölgyön csücsül.

stellácska26, lovag01, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. osztrak12

42-es hsz-t nézzem meg?:music:Megnéztem ééééssss.....,most mi van???:p
    MÁS:
    Alig jön röpi!!!>:(

17. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

6 kombináció 0 csillagos érme!! :cry:

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

5 alkalomra eltaláltam az érméset.
    fehér, kék, rózsaszín, piros. 2*20 kaptam.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Én megerősítelek, de ezzel sajnos nem sokra megyünk. Nemesített spenót ment éjszakára, úgy gondolom nem egy rövid érésű növény, 3 malomtermék lett belőle úgy, hogy még tegnapról maradt pár felröpi. Számításaim szerint minimum 10 malomtermék kellene naponta úgy, hogy kedden már ne kelljen görcsölni, de ebben a tegnapi nap is benne van. Félek, hogy szupertrágya, 0 percezés, tenyésztés nélkül nem lesz meg a felhő, ha a felröpiken nem javítanak :cry:

fabatka, maszilva, Gio és 8 más kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Jó reggelt mindenkinek!
    Csak az első alkalommal ad 50 db csill. érmét, utánna csak 20-at mindig. :(
    Én is azon gondolkoztam hogy hogy tudnék több érmét gyűjteni :music: ha csak egy variációval mennék végig,vagy a nem kirakott variációkkal , igy 40-50 db érme is jöhet :music:Nem tudom...

maszilva, Gio, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.