Visszajelzés Mesebeli utazás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Ott a pont! :sleepy:

Fenyvesi1010 és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Nagy duzzogva azért én elfogadnám!xDMost főleg,a gyárfejlesztés leamortizálja az aranyaimat és hétfőig nem tudok venni,az otthoni PSC németbe nem működik,természetesen mindig ilyenkor jön valami nem várt vásárlás.:(

libuskafarm kedveli ezt.
  3. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia! Bár gondolom nem vigasztal de én is learattam délután a farmos részen egyszer,nem volt újraérés és szintlépés sem,utána jött a karbantartás,majd mikor belépett a gyerek és a Baha miatt szólt,gondoltam gyorsan jelzem a hibát.Mire megírtam és elakartam ültetni a növényt,már újból karbantartás lett.A földek üresen :( így még felröpi sem fog jönni.Persze a hibát ki kell javítani,ez érthető.

Fenyvesi1010 és Sikka1 kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Persze, ha dobják, kitenném én is. De tudom, hogy visszakérnék többszörösen.

Nekem nem kell a hiányzó gyárfejlesztés. Annyit nem adok érte. Sok az a + 5% és 200 tp hozadékáért. Még teszek hozzá 150 FA-t, s megveszem a farmos területre az utsó raktárházat. Azzal többre megyek szerintem.

Melan, §Böbe13§ és DevilMókus kedveli ezt.
  5. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Én még a hosszú növényemet se tudtam learatni. Minden úgy van ahogy tegnap elültettem. Mondom csak a felhőkig értem el. De tényleg nem tud már lázba hozni ilyen baki se. Gondoltam egy aratás egy pihi, egy aratás egy pihi lesz a mai nap menete. Juj tán zölddel kellet volna írnom lehet félre érthető voltam:))

magdi06 és spagetti24 kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Speciel én kétszer is tudtam ültetni 130 zöld csepp úszik ha törlik. kb 21h -kor tudnám újra ültetni különben reggel nem jön le,1080db magom lenne :wuerg::sleepy::sleepy:mert a jack él.

spagetti24 kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Eddig jutottam én is. :sleepy:
    2-kor semmit nem csináltam, mert nem találtam az "event online!" jelzést a csevegőben, és mire visszamentem a farmra, már krampácsolt a birka. :p
    Az előbb meg a felhőket bírtam csak learatni, mire átmentem a futtatóba, megint pihi jött. :oops:
    Szerencse, hogy reggel learattam a dekorosokat és a Bahát, bár most már ott is megint lehetne aratni az ólakat is és a fákat is. 8)

Gio, Melan, merica54 és 3 más kedveli ezt.
  8. GreenmesteRné1

GreenmesteRné1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy aki a napi ajándékot nem tudta leszedni és a szomszédoknak sem elküldeni azzal mi lesz?

9. §Böbe13§

Akkor majd átugrom Hamburgba és kiverem a balhét!A csapatért mindent!xDxDxD

Gio, Fuhur, libuskafarm és 4 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Engem most beengedett ismét. De,hogy meddig???

genka53, HéricsBáró és tutitanya kedveli ezt.
  11. guriga1957

guriga1957 Utánpótlás-írogató

Most bent vagyok aratok nincs gond. A bonusz szintek megmaradtak :)

tutitanya kedveli ezt.
  12. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Ki tudja ki jár jól. Én spec nagyon későn értem net közelbe olyan 15 óra után picivel. Ugye pihi volt. Aztán pár percre be engedtek mondom csak a felhőket tudtam aratni mentem a tojástartóhoz na engem onnan lökőt ki a játék. Úgy hogy én még mindig a rajtnál állok és várok. Ez van...

Melan és genka53 kedveli ezt.
  13. §Böbe13§

Nekem is a vásárolhatóak hiányoznak,én azokért sokallottam a 25 FA-t,így már kissé barátibb az ára;)!

Melan és libuskafarm kedveli ezt.
  14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia! Ügyes vagy.:) Nem gondolom,hogy törölnék,miért is tennék?Éppen jókor voltál,"jó helyen" és éppen tudtál aratni.Ha nem tolom el az időt,akkor nekem is a földbe lehetne minden de biztos kitolják az időt és amúgy sem kell olyan sok növény.Igazából csak azért nem örülök,hogy nincsen semmi a földben,mert már csak pár tízezer növény választ el a gazdaköriben a SZT fától és már nagyon szeretném:putána pedig jöhet a KK :inlove:

15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Kíváncsi voltam figyelsz e? xD Amúgy meg igazad van, valóban kócosak lettek a betűim :)

Gio, genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Valaki meg tudja nézni a TOP 10 - et ? :p

genka53 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A TOP 10-nél az ajándékokat hozza be. Hogy kitől mit kaptam napi ajiba. o_O

Gio, HéricsBáró és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én is bejutottam, de utána kivágott megint..:(
    Ám legalább itt vagyok a fórumban...:)

Gio, Rebcsok és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Báró!
    Az volt az első miután pár perce beengedett. Sajnos csak az "ajándékaid" jelenik meg! Előfordulhat, hogy azt a részét még javítják?

Gio, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nálam is .

genka53 és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.