Visszajelzés Mesebeli utazás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én a mai napban már semmin nem lepődnék meg :p

genka53, Kuzdern, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  2. merica54

merica54 Utánpótlás-írogató

Lusta vagyok bemenni a leírásba (meg már minden máshoz is), de úgy emlékszem most nem lehet felröpit ajándékba küldeni. Vagy tévedek?

Kuzdern kedveli ezt.
  3. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Csokis keksz (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:

- Felröppenőként minden típusú ólak, fák és növények aratásából (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás)
    - Tenyésztés során
    - Vásárlással

Eszerint nem küldhető ajándékba.

Gio, genka53, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Úgy látom, én vagyok itt az egyetlen, akinél minden a tervek szerint halad. 14:01-kor beléptem, arattam, vetettem, kidobott.
    19:35-kor haza értem, karbantartás. 5 perc múlva bejutottam. Azóta minden működik. A megvásárolt gyárfejlesztések is a helyükön vannak.

Gio, magdi06, spagetti24 és 2 más kedveli ezt.
  5. saci35

saci35 Járnitanuló

Az eventet meghosszabbították 6 órával. Ugye, nem csak én gondolom úgy, hogy nem 6 órát vesztettünk a hiba miatt? Legtöbben csak a kezdő magokat tudják már csak elültetni vagy még azt sem, nem hogy éjszakára a teljes területet! Minimum egy teljes terület aratását buktuk, ezen a + 6 óra nem segít, főleg ilyen hosszú érésű gaz mellett :cry:

lompi01, imi010, gulya69 és 6 más kedveli ezt.
  6. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Köszönöm a válaszodat, ezt benéztem.

Kuzdern és Döbi65 kedveli ezt.
  7. gelu59

gelu59 Haladó

Sziasztok,12 órás eventnövény,500db kezdés,nekem sok,végéig biztos nem lesz kész,első ránézésre.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem küldhető ajándékba, így csokis kekszet nem nassolnak a szomszédok ;)

Gio, genka53, nyuszi63 és 5 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Érdekes, nálam a tyúkok nem keltek ki reggel óta!!!!!!!!!!!!!!!!Most tartok 33 percnél!!xD

times84, Gio, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én igen. Ha bejelentenék, hogy 99,999%os alkalmazotti cseréről döntöttek.
    Az sem bírta. Ha bírta volna akkor már nekik se kasszájuk, se széfjük, se számlájuk.

juliannakoczkas, Döbi65, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Jelentem: végül el kezdtem az eventet, arattam, vetettem, a tenyésztéseket is beizzítottam, eddig minden megy mint a karikacsapás! Csak kitartson a végig (mármint az event végéig ;))! Hát akkor mindenkinek sok sikert! HAJRÁ!!:D

Gio, Döbi65, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Az tudjuk, hogy mikor van vége, de mikor van a kezdete? Mert soha nem kezdem el, amíg hivatalosan nem szólnak. Vagy akkor itt ülök még újabb 6 órát?

Kuzdern kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kb 3/4 órája éles a játék. Elvilegesen egyből online volt aminek annak kellett lennie.

Gio, genka53, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  14. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Biztos valami különleges fészekalja. xD Lehet, hogy rögtön arany tyúkokat kapsz. xD

Gio, Samborg, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Érdekes..... a játék készítői egész éjjel farmoznak, hogy fel tudják szaporítani? Van azért olyan ember is ( pl. én is ) aki alszik és holnap meg dolgozik .....Sok ember 1 nap ( nem 6 óra ) hátránnyal indul.

Samborg, Kuzdern, hamuska és még 1 ember kedveli ezt.
  16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Vhol később írtad, de nem keresem, h. neked a 600M TP egy év. Nos, én a 222. szinten járok, ott kb. több, mint 1 Md Tp a szintlépés. Kb. 3/5 rész zöld a csíkból és kb. fél Md TP kell. Nem tudom, mikor léptem, még Elixírrel, de valamikor márciusban. Azóta visszaálltam a "normál" dekorokra, úgy lassabb. Szóval azért nem egy év az...
    4 ó körül ültem géphez. Elsőre örültem, h. a reggeli aratás után 16 ó köré időzítettem a gaz érését. Időzíthettem volna későbbre is. Ahogy látom, kb. 3/4 órája indult újra a játék. Tény, h. nem lehet 2 kör szupercsöppös szaporítást lenyomni, + ha reggel elmegyünk melózni, akkor nem 6 ó fog kiesni, hanem majdnem 24 ó. Mindegy, meglátjuk. Tény, hogy nekem közben lejárt a paradicsomi koszorúm, most vagy az aratáshoz beáldozok egyet, majd kilököm és bukom az árának nagy részét, vagy bedobok egy csatnit és bukom a plusz növényeket. Meg bukom az eventnövény-gyorsítást is a felhőről, mert most épp a töltődő-időnél tart az a felhősor :(
    Régebben ilyenkor kárpótlási csomagot szoktunk kapni... Vajon lesz? Vagy ezt is nyeljük be "csak úgy" és örüljünk, h. nem 24 órába tellett a javítás?
    Csak egy kérdés még, bár nem igazán ide tartozik, ezért szőnyeg alól: futtató-területet mikor kapunk?

Utoljára szerkesztett: 10.4.19
    Samborg, imi010, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Komolyan mondom, nem kicsit vagyok kiakadva!Az hogy 170-180-as szinten is befejezik a játékot s szomszédaim el lehet gondolkodni a BP-nek, de rendesen:cry:Az sem megy,hogy nem csinálom az eventet,vetek amit akarok,mert korlátoznak benne.Kezdetek óta játszom 210-es szinten, azért tettem valamit a BP asztalára!!!!!!!!!!Játszani szeretek, de azt nem szeretem ha szívatnak!!!!!!!!!!!!

inanna11, Samborg, Anna051955 és 4 más kedveli ezt.
  18. Szama

Szama Fórum veteránja

Az aratómunkások azért most így fájnak, mert szépen elbuktam a dolgot. Mire arathatnám a felszaporítást, addig pont le is jár. Remek.
    :( Elfelejtettem múltkor venni a havit, de hát így jártam, maradnak a kuponok, csak ha még lesz ilyen hirtelen karbantartás, akkor nem fogom díjazni, mert elbukom őket úgy, hogy nem is nagyon használtam ki.
    Éjfélig tuti nem maradok fent, hogy még egy kör szaporítás menjen, így ültetek más növényt, ami kora reggel aratható lesz, de viszonylag jól adja a felröpit. Felröpiből kezdésre elég gyalázatos mennyiség jött, igaz felosztva voltak a területek. Egy terület hortenzia, egy terület fa+mamutfa+két raktár, és egy terület ólak+terményesek. Emlékeim szerint olyan 153 db felröpit értek. Szerencsére a tenyésztés is ad, és így már 285 db-nál járok. Meglátjuk, hogy reggel mennyit aratok.
    Mindenkinek aki neki kezd, sok sikert, sok felröpit, és sikeres teljes befejezést, ha ez a terve.

imi010, Kuzdern, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  19. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Ha már ilyen sokat vártunk....mérgelődtünk....jó lenne ,ha legalább az
    eventnövény érés idejét csökkentenék 2-3 órával!!!:sleepy:

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szupertrágyával , fehér ártatlanság , karácsony süti , vízzel , trágyával 2 óra 10 perc :p

maszilva, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.