Visszajelzés Mesebeli utazás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vincecs

vincecs Utánpótlás-írogató

kitörölte!!!!

.barbi1. és Kuzdern kedveli ezt.
  2. magika

magika Fórum nagymestere

Biztos te is azonnal learattad mint én, és utána elis tűnt. Ha előbb olvasok, nem arattam volna le, de annak is örültem, hogy vége megtaláltam, mert a dekorok között kerestem.

Sali~*.*, Gio, farmeres53 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Tegnap a probléma miatt sajnos nem tudtam szaporítani a növényeket, csak 9 után ültettem el.
    Reggelre beért a 4x4 földeken a 10*10 db (kacsa kata + csatni) ezt reggel elültettem szupertrágyával + kacsa katával 2:10 óra alatt beért, ezután 2 teljes kör 1x1 kockákon szupertrágyával és kacsakatával (kockánként 7 db-ot adott így) és kész lett.

Tegnap megcsináltam a tenyésztős eventet, így rengeteg felröpit is kaptam :)

Gio és marcsi152 kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát ez gyönyörű. o_OSzerzek két üres felhősort mert egy db szabad 1/1 méretű dekorom sincs.:wuerg::music: Ki akartam rakni az elsőt azt akkor olvasóm hogy nem tematikus.Mindegy van már egy pár ilyen..:( Ezentúl csak tematikusokra megyek. :sleepy:Már igy is tervben volt hogy feltöltöm a szabadokat, de most sikerült még szerezni..18db >:(Party-pörgetés főnyereményekből van ennyi de azokat aligha érné meg felraknio_O:wuerg::cry: Ahogy öregszem csak a lényeget nem látom.:oops::pxD

Döbi65, Gio, tandem6 és 3 más kedveli ezt.
  5. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia!
    1x1-es dekort tudsz venni a gazdaboltban csengőpengőért. Olyat amit bőven megéri felrakni a felhőre, vagy kérjék a szomszédoktól ajándékba küldhető 1x1-es dekort.

Döbi65, Gio, vm68 és 2 más kedveli ezt.
  6. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

vegyél víztartályból 20 db-ot és akkor lesz :)))

Evita-55, Döbi65, .csicsergő. és 5 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Már biztos tudjátok ez az event vége [​IMG]nekem a 20:00 zárás nagyon szimpi lenne minden eventnél...8)

Evita-55, Gio, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi ha engedi jó ötlet! Engedte …üzembe helyezveo_O:pxD

Utoljára szerkesztett: 11.4.19
    Domos52, Döbi65, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. fibota

fibota Junior szaki

Háát én erre az eventre nem pazarolok ennyi mindent, mert egyébként is szűkében vagyok és költeni meg nem fogok.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Engedi , mert én már elég régóta így csinálom :DRégen vettem sokat , hogy spóroljak a vízzel , és rakosgatom felfele :p

Evita-55, Kuzdern, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. erdőhegyi

erdőhegyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Vettem farmaranyért galaktikus átjárót de sehol nem találom, tud valaki segíteni?
    Köszönöm

Kuzdern kedveli ezt.
  12. -Susulyka-

-Susulyka- Utánpótlás-írogató

Szia! A fás menűben keresd ott lesz az :)

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  13. erdőhegyi

erdőhegyi Utánpótlás-írogató

Meg van! köszönöm

14. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

A mamut fákat már ki is tettem, már termelik a szupertrágyát és kacsa katát :) 4-5 nap alatt behozzák a most elhasznált mennyiséget ;)

15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Belekezdtem, 15 galaktikus átjáró (3 aji+ a kapott 12 a 6-os szobából) kirakva, a teljes érésidőt bevárom, eventnövényt még este aratok, azzal meg is lesz a kellő mennyiség, utána már csak malomtermékek és a mályvacukrok kellenek (remélem semmit nem olvastam félre).

Kuzdern, Gio és juliannakoczkas kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Itt egy hivatalos a karbantartás tegnapi állapotról . :p

maszilva, Kuzdern, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  17. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Sziasztok!
    Akinek belépéskor nem adja ki rögtön a kompenzációt, az a hírek ikon hangszóró fülön megtalálja.
    Erre az ajira azt tudom mondani, mint Silvester Stalone a Pusztítóban, amikor megkóstolta a patkány burgert: NEM ROSSZ!

Domos52, Kuzdern és sutimami57 kedveli ezt.
  18. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Nekem, ahogy beértek a galaktikus átjárók learattam a növényekkel... ez nem baj, ugye?

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Egy kérdésem lenne. A "Galaktikus átjárót" a farmmunkások learatják?

20. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nekem learatták, mert beértek

franyo121 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.