Visszajelzés Mesebeli utazás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. joco540

joco540 Járnitanuló

A nyereményeket és a kapszulákat is megcsináltam és bedobáltam de kevés a befejezéshez...vagy van még valahol kapszula pluszba?

2. joco540

joco540 Járnitanuló

Köszi megtaláltam a kapszulákat a fák között már ki is tettem gondolom majd ezek kiadják a hiányzó összeget

heureca3, cicimsincs, Döbi65 és 2 más kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, az event felületen lévő Mályvacukor kapszulákat kell aratni, 4 óránként

Döbi65, heureca3, cicimsincs és 3 más kedveli ezt.
  4. milicke

milicke Junior szaki

jó estét...
    elkészült az event teljesen kellemes volt, nem is nehéz.. bár ez a maratoni érésű növény nekem annyira nem jött be. a galaktikus cucc is nagyon hosszú volt. de sebaj ez is elkészült

almáspite48, DevilMókus, milanzs és 7 más kedveli ezt.
  5. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Ha mégsem elég, 4 óránként még mindig kaphatsz mályvacukrot és/vagy galaktikus átjárót.

heureca3, Kuzdern, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  6. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész vagyok mindennel.

-W-595-, csio70, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  7. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

ma reggelre sikerült befejeznem az eventet , pedig bakit bakira halmoztam :)

sikeres teljesítést kívánok mindenkinek :)

rokaro1, -W-595-, DevilMókus és 9 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Én kaptam valahonnan 3 db átjárót. A Tölgyesre raktam a Fa ikon alól ki egymás mellé.Sete-sutaságomban 1 db valahogy eldurrant és akkor láttam a s.kék lámpát is és valamit,de csak néztem. Addigra lett aztán a földkockában 1 pillanatra valami fehér gyertya féleség. El is tűnt. Most ott a 2 gigantikus átjáró nevezetű valami,de most azzal mit csináljak. Kb 8-10 órája van kint,de közelébe sem merek menni.
    Azt sem értem,hogy lesz tápegység,kapszula,cukor vagy éppen az a Fehér valami, mi volt?
    Nekem itt már kínai minden. Valaki segítene? Tán ismit most kell újból olvasnom?
    Lehetséges,hogy kész is vagyok netán?

marcsi152, DevilMókus, Döbi65 és 2 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia szomszikám a galaktikus átjárónál minden esetben várd meg a teljes érés időt mert akkor adja a legértékesebb cukormázas mályvacukrot aminek az értéke 1500 csp én is le arattam idő előtt én is bénáztam....

osztrak12, Gio, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  10. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Szép napot! Hol találom a tápegységet?

11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó reggelt!
    Kész a második felhő is. Minden átjárónak kivártam a végső beérését, így hamar meglett a kellő mályvacukor mennyiség. Nem volt bonyolult, számtalan hasonló event volt már, ahol külön ablakból kaptuk időnként eventkelléket és azt kellett használni. Érthető volt az ismertető, nem nagyon értem a sok kérdést. A felhők nem nyűgöztek le, de a beadásokért kapott ajándékok miatt érdemes volt csinálni. Az igazi jutalom pedig az ultracuki eventfelület volt. Ma már nem leszek, meg holnap is csak talán este, folytatódik a jótékonysági sulibál event...holnap délig. Drukkoljatok, hogy jól sikerüljön!:music: Aki még csinálja, sikeres befejezést és jó hétvégét mindenkinek!

Gio, Rékuci1111, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  12. vm68

vm68 Rutinos

Beszerezhető:
    Gazdaboltban 2 FA / db

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

A #690-ben megtalálod a választ, ha a kihelyezéssel van gondod.

Most lettem kész én is ugyanilyen taktikával. Engem azért rendesen összezavart a kellékek előbányászása. o_O
    A tápegység kihelyezése pl. nincs a leírásban és mivel itt sokan jelezték, hogy idő előtt lekattintották az átjárót (ok, ez tényleg figyelmetlenség) a közelébe sem mertem menni. xD
    Jótékonysági sulibál? :inlove: Sok sikert! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.4.19
    nyuszika215, csio70 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Igen, talán az sem ártana, ha újból elolvasnád az ismertetőt. ;) (Úgy tűnik, nem igazán értetted meg.)

A 3 galaktikus átjárót a kárpótlási csomagból kaptad. (Kaptál még 3 tápegységet is, amivel az átjáró idejét lehet csökkenteni 35%kal.)

Az event menete röviden:
    1. Termelj 2.350 eventnövényt és gyűjts 250 felreppenőt.
    2. Ezeket az eventablakban add be a feladatba ("szobákba") a legfelső sorban lévő "+" jelek segítségével.
    ][​IMG]

3. Ha ezzel készen vagy, megkapod az első felhőt (amire 10 db tetszőleges 1x1-es dekort lehet tenni).
    4. Ugyanekkor (a 6. "szobában") kapsz a 12 galaktikus átjárót, amit ki kell tenni. (A fás menüben találhatók.) A g. átjárókat bármikor le lehet(ne) aratni, de célszerű kivárni a 16 órás érésidőt, mert akkor adják a legtöbb pontértéket adó cukrot. (Ha learatod őket, eltűnnek, ne ijedj meg. Az aratáskor kapott cukrokról nincs felugró ablak, a pajta/egyéb menüben találhatók.)
    5. Ezzel együtt láthatóvá válik a jobb alsó részen a "mályvacukor kapszula" nevű mező, amit 4 óránként lehet aratni. Ezek (minő meglepetés) mályvacukor kapszulákat (2 db) adnak, amik a váza ikon/elhasználódó fül alatt találhatók. (Mint a ládák.) Ezeket kinyitva kaphatsz újabb átjárókat (ki kell tenni a fás menüből) és különböző mályvacukrokat. (Az utolsó feladatba kell.)
    6. Ezzel egy időben termeld tovább a növényt és gyűjtsd a röpit. Ha megvan a szükséges 5.250 növény és 750 felröppenő, keverj ezekből a malomban 75 db "tábortűzi falatkát" (malomtermék).
    7. A 75 malomterméket add be a feladat középső "+" jeleihez (szobáihoz).
    8. Ezután válik elérhetővé a legalsó, utolsó "+" jel (szoba), amibe a mályvacukrokat kell beadni, 35.000 pontértékben. (Nem kell keresgélni, a beadás ablak csak ezeket hozza elő.) Ha ez is megvan, megkapjuk a 2. felhőt is, amire szintén 10 db szabadon választott 1x1-es dekort lehet tenni.

Mivel a 6. szobában kapott 12 db g. átjáró (a teljes érésidőt kivárva is) csak 18.000 pont értékű cukrot ad, fontos a m. kapszulát is (ha nem is 4 óránként, de 5-6 óránként feltétlenül) aratgatni, hogy újabb átjárókhoz vagy már kész cukorkákhoz jussunk.

A tápegységgel a g. átjáró idejét lehet rövidíteni (az átjáróra kattintva a felső ikonnal lehet aktiválni), de érdemes vagy a végére hagyni a "bevetését" vagy olyankor használni, amikor tényleg hatékony (pl. nem pont hajnali 2-re érik be ezzel).

-vadocka70-, almáspite48, Gio és 12 más kedveli ezt.
  15. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek:holnap remélem befejezem!

Gio, Döbi65, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Este kész lesz a 2. felhő is... a mályvacukrok beadásra várnak... :music:
    Szóval folytatódhat a pajtatöltés:p

Gio, Döbi65, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  17. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    Gratulálok.
    Ez egy annyira szabatos, összefogott, érthető leírása az eventnek, hogy úgy érzem, aki ezek után nem érti, vagy még kérdése van, nem is érdemes rá válaszolni. Remélem nem azért érzem így, mert én már befejeztem az eventet.
    Sok sikert továbbra is. Sok ilyen ismertetőt.

Gio, rokaro1, farmerogirl és még 1 ember kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

32000 nél a mályva két db galaktikus érésre várva azaz estére megvagyok legkésőbb. Egyenlőre pillangózom méhek pávák stb piacra tegnap is vettem 20000db szegfűt, narancsfókák érnek. Szépen alakulgat egy olyan 300 millás csomagot összetudnék dobni talán már . A terveimbe 2 db 300 millás szerepel szóval termelgetünk. Szóval 4 nap monoton termelés.. Ideális páfrányra nyuszikra stb.

-W-595-, Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

2*300 millás csomag??? Te már a topra készülsz:eek:o_O Ügyi vagy:inlove:
    Én a gazdakörbe termelgetek... a Topra az idén is pont olyan felkészült leszek mint tavaly:p az indulást sem terveztem... de végül 1200. hely körül végeztem:p

DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Estére hosszú érésű növény megy nappal megy az eventgaz :)nem sietek vele kedd este még nagyon odébb vanxD felröpi jól jön panasz nem lehet rá nyugis lájtos event ez.....a kezdeti nehézségek ellenére már sokan kész vannak....kaptunk kompenzációs ajit gond 1 szál se Happy End a vége...

marcsi152, Gio, maszilva és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.