Visszajelzés Mesebeli utazás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gődények

gődények Törzsjátékos

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, nagyon sajnálom, hogy ennyi gondot okoztam, de nagyon szeretem a játékot és kétségbe esem, ha valami nem sikerül

Köszi, köszi, köszi:D:D:D:D

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Kékmadár1 kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Hagymácska55!
    Volt 1x 1 olyan pillanat nálam is,hogy szinte nem is láttam a fától az erdőt. De próbáltam utána nézni,viszont mikor Malom kiakadt és Időtartalomként 1193041:30: láttam és csak forgott Malom reggel 7-től-déli 12 óráig,akkor kénytelen voltam kérdezni. :p
    Igaz,hogy még az utolsókat rugdosom,hogy mindennel kész legyek és csak 97-es szinten és nem 297-en.
    Most vagy itt, vagy tenyésztésből nyitottam 14 ládát és
    Talányos ólból volt:
    1 Zafir, 1 Lant, 2 Hattyú, 1 Titán, 1 Hawai ,azaz 6 db talányos és
    Talányos fából volt: 3 Oahu, 3 Santonni, 6 Tazmánia, 3 Hamupipőke, 3 Madagaszkár, 3 Zanzibár, 3 Stomboli, azaz 24 db csak ezekben és már mennyit bontottam,amiből lett Darutól kezdve egyéb ólak és sok fa.
    Most fényképezéskor Rékuci1111 jutott eszembe, a Csevegőbe az elején hozott mintaképpel.:inlove:
    A nemlétező kalapom ennek ellenére én is megemelem modik előtt és nem csak most,hanem eventről-eventre. :inlove:
    Ez már Nem sok régen,amit tesznek,hanem egyenest Borzalom! Az 500 db hsz-ből 2-300 db szinte ua, csak vissza kéne nézni.:p>:(
    No,de ugye,nehogy már unatkozzanak, társadalmi munkában?:music:xD
    ui:
    E pillanatban a Tenyésztős event is kivégezve 97-es szinten!

Így már 2 Felhőm meg van!!!;)xDxD
    ÜGYI VAGYOK!xD:cry:xDxD

Utoljára szerkesztett: 14.4.19
    imi010, Sanyat, Hagymácska55 és 4 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    4 malomtermék hiányzik és holnap kész a feladat . :p

Mica67, incimami, -katalinjani- és 5 más kedveli ezt.
  4. alx528

alx528 Fórum mestere

De jó neked :) "valamikor réges régen" 1x már írtam ,hogy aki ittas Ne játsszon :(
    ( feljöttem, kiraktam az átjárókat .... meg gondolom le is arattam mert találtam a pajtába 15 mályvacukrot(300csp) :( ... )

5. balfék2018-6

balfék2018-6 Fórum-zöldfülű

Sajnos ezzel most nem leszek meg. Bár az eventnövényem és a mályvacukrom is megvan, de a felröppenővel gyalázatosan állok.

Még kellene 540 felröpi, de a leghosszabb érésiidejű gaz (biogyapot) is olyan gyalázatosan adja, hogy semmi esély nincs rá.

(Alacsony szinten vagyok, nemesítésem még nincs)

6. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Sziaztok!LESZEDTEM A galaktikus átjárót és nem jött be a fás menübe ,ez hogy létezik erre kérnék választ.üdvözlök benneteket.

7. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Jó reggelt, szép hetet mindenkinek !
    Ha megvan valakinek, linkelje már be legyenszíves a feladat azon részét, miket kell beadni soronként és milyen nyereményeket kapunk érte !
    Az event leírásából eltűnt.:(
    Köszi előre is !

8. balfék2018-5

balfék2018-5 Fórum-zöldfülű

Szia!

Íme:

9. dkata75

dkata75 Aktív író

Sziasztok!
    A galaktikus átjárót hol lehet meg találni?

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Fás menüben található.

Sanyat kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Galaktikus átjárót ha learattad, akkor az átjáró eltűnik, hagy maga után mályvacukrot, amit a pajtában a minden menü alatt megtalálsz. Event utolsó feladatába kell beadni.

Sanyat kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kész vagyok :inlove: Visszarendeztem a farmomat :p

alx528, Gio, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Elkészültem, amin csodálkozom és aminek nagyon örülök. Végre kiraktam a mostanában nyert temérdek titkost, estére meglátjuk, amit meglátunk. Nagyon jó volt ez a 12 órás érési ciklus azoknak, akiknek napközben sok elfoglaltsága van! És jól jöttek most a röpik is!
    Gratula a készeknek, kitartás a küzdőknek! Szép napot mindenkinek!

.-kiki.-, Gio, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  14. pycury

pycury Járnitanuló

Lehet hülyeséget csináltam..Kihelyeztem a fás menüből a cukorkákat adó kék akármiket ,learattam rögtön és azzal a mozdulattal ki is töröltem.most sehol sem találom..Kész vége a játéknak? :(

Sanyat kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Azokat az átjárókat igen, elbuktad, mert a legminimálisabb értékű mályvacukrot adja akkor ha azonnal arattad. Azonban ott van a 4 óránként aratható felület még, illetve lehet venni FA-ért még átjárót.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mesebeli-utazás.17914/

Gio, yellowfire, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Végeztem, ahhoz képest hogy 1 nappal később álltam neki ,mert nem is akartam csinálni .gyors volt. Kibírnák egykét ilyen laza eventet, mondjuk egy kicsit jobb felhővel.

.-kiki.-, Gio, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A tegnapi napom a Krókusz nemesítéssel:6600 db ment be az üvegházba 4 db nemesítést sikerült kivennem balról-jobbra számolva az 1-2-3-7. nemesítést ahol tudok gyorsítok rajta most azt termelem komforton bónuszokkal 53 db jön 1 területről ütöm-vágom remélem ma is szerencsém lesz az egyik lényeges már meg van a Szupertrátya-imádatxD

taga1, Gio, szekulagábor és 7 más kedveli ezt.
  18. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Köszönöm szépen !

Éva0315 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Csak egy cseppet vagyok ideges... - ezeken az átjárókon hasalunk el páran??? - mert kicsit nehezebben adja a cukrot, mint kellene! - Ugyan ki találta ki a 16 órás érést? Ha nem veszünk gyorsítót, és a kapszulákat nem tudjuk learatni (márpedig aki dolgozik, nem tudja begyűjteni 4 óránként), akkor pont el is hasaltuk az egészet - szerintem. Már rég kész lenne az egész event, mind a három felhővel, ha nem kellene a kapszulákat gyűjtögetni. Komolyan mondom... o_Oo_Oo_O

Éva0315 kedveli ezt.
  20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Csak két felhő van, egy nappal később kezdtem,nem vettem gyorsitót még az ajiba kapotat sem használtam el. Kész kell hogy legyél, én sem tudtam 4 ó szedni.

Sanyat, Éva0315 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.