Visszajelzés Mesebeli utazás eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 9, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pycury

pycury Járnitanuló

Köszi..Részemről vége a játéknak akkor!

osztrak12, Kuzdern and Éva0315 like this.
  2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

mind 2 felhő meg van.reggel elértem a 200 szintet de az érte járó jutalmat nem találom.Hol keressem?

Sanyat, Gio and jófarmerlány like this.
  3. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Csak gyűjtöm a kapszulákat, rakom ki az átjárókat, halmozom a cukrokat, de minek? Már tegnap kész voltam, nem tudok mit kezdeni velük. Nem kell valakinek? :D

osztrak12 and Gio like this.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Váza ikon alatt: Minden gazdák legjobbika a dekor tárgy neve.

További sok sikert kívánunk!

osztrak12, Gio, veliki8 and 1 other person like this.
  5. mamarygen

Szia!

Ha nincs rá szükséged, nem érdekel az eventvégi beváltása, akkor ne arasd le, kerüld a kihelyezését, az aratását.

Nem küldhető! (Ne hecceld a Társainkat, kérlek!)

6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szívből gratulálok, már nem egy "100"-as vagy . :)

osztrak12 and Kuzdern like this.
  7. Marcsimama

Marcsimama Fórum-zöldfülű

Kérlek benneteket, segítsetek!!!!!!!Nem tudom befejezni.Sehová nem tudtam kirakni soha a tápegységet.Nincs mályvacukorká, gondolom az kéne az eventtárgyakhoz.Köszönöm a segítséget!Marcsimama

8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A Tápegység egy érésgyorsító, ami a Galaktikus átjáró érését rövidíti meg 35 %-kal. Csak a Galaktikus átjáróra van hatással. A Galaktikus átjáróval úgy tudod használni, mint a fáknál a Kacsa Kata turbótrágyáját ( barna zokni vagy barna cipő ki hogy nevezi). Egy Tápegység csak egy Galaktikus átjáróra használható. Nekem 3 db-m volt és a 10 átjáróból csak háromnak rövidítette meg az érésidejét.

osztrak12 likes this.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Gyerekek Siker Siker Siker 24 óra alatt ki nemesítettem a Krókuszt tudok 0 percezni.....nem lehetetlen......37800 növény kellett hozzá [​IMG] nagyon király xDxDxDKöszi Nyuszika...

10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Bocsi, hogy kijavítalak, de már nem először olvasom (és nem csak tőled), hogy a tápegységet "úgy tudod használni, mint a fáknál a Kacsa Kata turbótrágyáját ( barna zokni vagy barna cipő ki hogy nevezi)".

Ha a tanács alapján így használja valaki, azonnal el is tünteti az átjárót. Ugyanis a fáknál a KK turbótrágya jobb oldalt van, pont mint az aratás ikon a g.átjárónál.

A tápegységgel megegyező helyen a "propelleres" (termésnövelő) KK trágya van.

11. gelu59

gelu59 Haladó

Feladat kész!

HéricsBáró and Gio like this.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

És mennyibe került???

Kuzdern, osztrak12 and Éva0315 like this.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Szeretnélek tájékoztatni, hogy én az Építőmesterrel a fás menüből kihelyeztem a 10 db Galaktikus átjárót, majd a vetőgépre kapcsolva a jobb szélen lévő kockában a 3 db Tápegységre kattintottam. Ekkor a 3 db tápegység eltűnt (azaz nulla lett) és a 10 db 16:00 órás Galaktikus átjáróból 3 db-nak az érésideje 10:24-re csökkent. Nekem nem tüntette el a Galaktikus átjárót, ezért mertem javasolni az ilyen használatát. Ha valakinél nem így működik, attól elnézést kérek, de nem akartam senkit félrevezetni. És bizonyítéknak itt egy kép a vetőgépemről : [​IMG]

Last edited: Apr 15, 2019
    osztrak12 likes this.
  14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az elért sikerhez gratulálok, de a nemesítéshez tartozó topik itt található:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/

Kérlek Benneteket hogy az ezzel kapcsolatos tapasztalatcserét ott folytassátok!
    Ha másért nem is, de azért mindenképpen, mert a csevegő az event végével archiválásra kerül, viszont a növénynemesítéssel kapcsolatos topik a továbbiakban is olvasható lesz.
    Így az ott megosztott tapasztalatból mások is meríthetnek.

15. csibe6666

csibe6666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mit kell tenni a Galaktikus átjáróért, vagy hol találom? köszike!

osztrak12 likes this.
  16. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia! Az átjáró hol van, és hova rakod ki?

osztrak12 likes this.
  17. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia. Én elfogadom.

18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Azt az előbb nem írtad, hogy a farmmunkásokkal való műveletre gondolsz. Ott egyértelmű, hogy a külön erre a célra készített ikonnal lehet a tápegységeket használni. Én a kézi katázás/tápegységezés és turbózás/aratás párhuzamáról beszéltem:

Egyébként szerintem célszerűbb kézzel "rátenni" a tápegységet a galaktikus átjáró(k)ra. Mivel Te egyszerre tetted ki az összeset, így mindegy volt, melyik háromnak rövidíti az idejét. Viszont ha nem egyszerre tesszük ki az átjárókat, a droid tuti nem arra teszi rá a tápegységet, amelyikre mi szeretnénk. (Ugyan ki nem próbáltam, de meg vagyok róla győződve, hogy azokra kerül(ne) rá, amiknek a legkevesebb idejük van hátra a teljes beérésből.)

Sali~*.* and Kuzdern like this.
  19. mamarygen

Szia!

Nem láttad az event leírásában? Vagy elfelejtetted ezt a részt?

Galaktikus átjáró
    Beszerezhető:
    - Event 6-os ablakában
    - Kosarak vásárlásánál.
    - Gazdaboltban megvásárolható: 5 Farmarany / db
    Fás menüben található!
    Mérete:
    1x1
    Jutalom: 4 fajta mályvacukor érési időtől függően
    Kihelyezhető: Főfarm, szédült szántó, erdei tisztás
    Használata: Ki kell helyezni egy üres területre. Bármikor learatható, azonban a kihelyezéstől számított időtől függően ad jutalmat.
    A galaktikus átjáró csak egyszer használható, aratás után eltűnik.
    Mályvacukrok felhasználása: Event legutolsó feladatába kell beadni 35.000 CSP értékben.

Érési idők
    .
    Érési idő kezdeteÉrési idő végeNyeremény
    aratás esetén
    KépMályvacukor
    pajtaértéke
    00:01
    (1 mp)
    5:16:47
    (19007 mp)
    1 Mályvacukor[​IMG]300 CSP
    5:16:48
    (19008 mp)
    10:33:35
    (38015 mp)
    1 Édes mályvacukor[​IMG]600 CSP
    10:33:36
    (38016 mp)
    15:59:59
    (57599 mp)
    1 Szirupos mályvacukor[​IMG]900 CSP
    16:00:00
    (57600 mp)
    16:00:00
    (57600 mp)
    1 Cukormázas mályvacukor[​IMG]1500 CSP

Sajnos már nagyon kevés idő van az event végéig. Csak a tápegységek használatával tudnád csak az utolsó feladatot teljesíteni.

Nézz utána, mit tehetsz.

Event leírása:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mesebeli-utazás.17914/

Kuzdern and osztrak12 like this.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!

Én vagyok vagy voltam az egyik legnagyobb röpi rinyáló eventről-eventre,hosszú időn keresztül.:D Most viszont jó ideje kiírom,hogy ne küldjenek semmi röpit,mert túlteljesítem még a kért mennyiséget is.
    Jelen pillanatban is már készen vagyok,csak 6 db kék lámpára várok.Ha beérik,akkor könnyedén teljesítettem mind 2 eventet és simán lett 3 db Felhőm.;)xD
    Ahogy gazakat arattam,úgy jött (sőt több) röpi és jó ideje jön.
    Nem tudom,hogy most mit csinálhattál,mert nem is láttam olyat,aki röpire most panaszkodott volna.
    Már párszor elolvastam,hogy Biogyapot is gyalázatosan adja. De,ha neked ilyen növényed,akkor nem vagy Te oly alacsony szinten! Vagy nem ültetésekkel-aratásokkal jutottál oda ?:music: Én most 97-es vagyok,tehát még 100-as sem!:wuerg:
    Eszembe sem jutott,hogy én az adott gazon kívül mást is vessek röpik miatt és túlteljesítve így is,mint gaz.
    Amúgy Én elmondom neked,hogy Biogyapotot soha nem használtam röpik gyűjtésére,mással készülj mindig eventre!
    Befog érni hidd el a munkád gyümölcse,csak kitartást!;):inlove:

Gáborom! Kapj be 1-et és sz..... d! :inlove:Addig sem jár kacsacsőr,de a többit tedd el szűkösebb napokra.xD:cry:xDxD

Last edited: Apr 15, 2019
    Kuzdern and bubafejgingo like this.
Thread Status:
Not open for further replies.