GYIK Mesterségek Völgye - Az iparosodás kezdeti lépései

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Üdvözlet Gazdatársak!
  mesterségekvölgye.png

  Elérkezett a várva várt pillanat: kis településünk igazi iparvárossá nőtte ki magát! [​IMG]

  A termelési lehetőségek a 40. szinttől elérhetőek a számotokra.

  Ötféle szakmában, öt különböző gyártási területen próbálhatjátok ki magatokat, de egy farmer egyelőre csak egy szakmát választhat ingyenesen.
  A választást jól gondoljátok meg, nem tudjátok a döntéseteket a későbbiekben megváltoztatni, és ebben mi sem tudunk segíteni a számotokra!!!

  A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges.
  Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

  1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében


  [​IMG]
  (Amennyiben mégis egyszerre két dolgot szeretne valaki csinálni, akkor a Bankban lehetővé tesszük ezt a számára, egy fizetős ajánlat segítségével. A lehetőség akkor nyílik meg, ha már választottál egy szakmát, majd a másikra is rákattintasz.)
  [​IMG]  *******************************************
  A harmadik szakma ingyenesen elérhetővé válik, amint a játékos az első két szakmában eléri a harmadik szintet. Ettől függetlenül, amíg ezek a szintek nincsenek meg, meg is vásárolható.

  *******************************************
  Egyik a pékmesterség, a másik a lekvárfőzés, harmadik a virágkötészet tudománya. Természetesen mindenről részletes beszámolót olvashattok, de most ismerkedjünk meg az új területtel.
  *******************************************
  Az előbb felsorolt három mesterségtől független a Természetgyógyászat és az Alkimista, amiket a Bölcs Tölgyön lehet kiváltani mesterségenként 150 csillagért, a 70. szinttől kezdve.

  [​IMG] [​IMG]

  A Térképen mostantól megtalálható a Mesterségek Völgye:  [​IMG]


  Az új területre belépve ez a kép fogad benneteket:

  [​IMG]
  Ugye milyen varázslatos hely? [​IMG]
  Ha kigyönyörködtétek magatokat, akkor nézzük mihez is kezdhetünk frissen birtokba vett területünkkel.
   
  Kuzdern és mnkm kedveli ezt.
 2. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Mint láthatjátok, öt épületnek van hely. Ezek a pékség, a lekvárfőző üzem, a virágkötészet, a természetgyógyászat és az alkimista laboratórium. Csak rajtatok áll, melyik úton indultok el, miben lesztek igazi mesterek!


  [​IMG]


  Bármelyiket is választjátok, kemény munkában lesz részetek, igazi kihívásokkal szembesültök minden feladat megoldása közben.


  Ha sikerült szakmát választani, akkor csak rá kell kattintanotok a nektek tetszőre, és megerősíteni a döntéseteket.
  [​IMG]
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 3. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  A szakmák kitanulása

  A szakmák fortélyainak elsajátítása két helyszínen történik: a Mesterségek völgyében, és a Gazdakörben. Ezeket felváltva kell elvégeznünk, egyiket a másik után. Nincs lehetőségünk arra, hogy valamit kihagyjunk a sorból.

  Bármelyik szakmát is választjuk, első lépésben egy Gazdaköri feladatot kell teljesítenünk, amelynek eredményeképpen felépül az általunk kiválasztott üzem a Mesterségek völgyében, és ezt követi majd a szakma gyakorlása.


  Miután letettétek a voksotokat egyik vagy másik lehetőség mellett, elkezdődik az igazi munka, hiszen még csak az építkezés kezdődött el, a termelés és a betanulás még várat magára.  Amíg a munkások szorgoskodnak, nekünk egy kezdő Gazdaköri feladattal kell komoly szándékainkat bizonyítani, melynek végeztével birtokba vehetjük új üzemünket.

  [​IMG]
  Ennek a feladatnak a teljesítése után épül fel teljesen az adott gyárunk, és kezdhetünk neki a valódi tanulásnak. Mivel ez a feladatsor (ami egyébiránt 5 szintet foglal magába) mindkét szakmánál eltérő, így a részletes ismertetést is a szakmák leírásában találjátok majd meg.


  Bármelyik műhelyet is választjuk, hasonló tematikájú látvány fog fogadni bennünket.

  [​IMG]
  1. A noteszünk - itt találhatóak majd a receptek, amiknek elkészítésével szintenként újabb és újabb finomságokat készíthetünk el.

  2. A polc - az eddig elkészült összes termékünk ide kerül, és itt dönthetünk a további felhasználásukról.

  3. A pontszámláló - itt láthatjuk, hogy az eddig elkészült termékeink mennyi tapasztalati pontot hoztak a konyhára, és mennyi kell még a következő szinthez. Egy szövegbuborékban lesznek a konkrét értékek, ha az ikon fölé visszük az egeret.


  Ez nem egyenlő a farmon gyűjtögetett Tapasztalatponttal, nem összkeverendő a kettő!

  4. A szintjelző csík - itt grafikus formában is nyomon követhetjük fejlődésünket.

  5. A Start gomb - ezzel indíthatjuk a sütést/főzést/létrehozást, illetve állhatunk el szándékunktól.  Receptek

  A receptek 5 olyan alapanyagot fognak kérni tőlünk, amelyek az eddigiekben nem álltak a rendelkezésünkre. (só, zselécukor, virágdrót, gyógyelixír, mandragóra)


  Beszerzési forrásaik:

  • Felreppenő ajándék formájában érkeznek aratáskor.
  • A tehetősebbek Farmaranyért is megvásárolhatják.


  [​IMG]

  Az a hozzávaló ami nem áll rendelkezésre, piros számmal van jelölve. Amelyik hozzávalót FA-ért meg is vásárolhatjuk azonnal, ott a szám mögött egy kék + jellel van kiegészítve, oda kattintva megvásárolható.
  almalekvár.png

  Alul középen a főképernyőn egy számláló lesz majd látható, ott állíthatjuk be az egyszerre elkészítendő mennyiséget, ami maximum 50 tétel lehet, természetesen a jegyzetlapon a hozzávalók mennyisége is eszerint változik majd.


  Ezután a Sütésre/Főzésre/Létrehozásra kattintva elindul a folyamat. Ezt egy százalékkijelzős órán is figyelemmel kísérhetjük majd. Ha kilépünk a játékból, a gyártás akkor is megy tovább, mint a malom esetében.

  Ha elkészült a kívánt termék, akkor tapasztalati pontokat kapunk, melyeket itt kísérhetünk figyelemmel:

  pontmérő copy.png

  Akkor lépünk szintet az Üzemben, ha megszereztük az összes pontot - a példánál maradva az első szinten ez 1500 pontot jelent.
  Ezek után ismét egy Gazdaköri feladat következik, ami megnyitja majd az Üzemi feladatok újabb szintjét, és így tovább.

  Az alábbi linkekre kattintva az egyes mesterségek részletes leírását olvashatjátok:

  Pékség
  Lekvárfőző műhely
  Virágkötészet
  Természetgyógyászat
  Alkimista   
  Kuzdern kedveli ezt.
 4. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Mivel új elemek, termékek kerülnek a játékba, ezért a megszokott Pajta is bővítésen esett át:

  [​IMG]


  Baloldalon (pirossal jelöltük) a Termékek menüpont kapott helyet, itt találjátok a kész süteményeket vagy lekvárokat és az úgynevezett köztes termékeket, mint a különféle alapzselék vagy tészta alapok.

  Jobboldalon (kékkel jelölve) az Éléskamra ikonja látható. Ha nem eladásra szánjuk a terményeket, illetve ajándékba érkezett valami finomság, akkor ide kerül először:


  [​IMG]

  Első lépésben kiválasztunk egy terméket a polcról. Ez után beállítjuk a felhasználni kívánt mennyiséget. Ekkor bal oldalon megjelenik négy lehetőség, eldönthetjük, mire is szeretnék felhasználni az adott terméket.Balról jobbra haladva mutatom meg őket.

  1. Elküldhetjük ajándékba a barátoknak/szomszédoknak. Ez beleszámít a napi 5 (7) ingyenes lehetőségbe. Egy barátunknak egy nap csak egy terméket tudunk küldeni, értelemszerűen.

  2. Bedobhatjuk magába a termelésbe, tapasztalati pontokért cserébe. Ez nem egyenlő a farmon gyűjtögetett Tapasztalatponttal! Ezáltal kevesebbet kell gyakorolnunk a szakmánkat a szint teljesítéséhez. (Kevesebb süteményt/lekvárt kell előállítanunk.) Egy nap maximálisan 5 termék használható fel erre a célra! Ezt a műveletet az Éléskamrában nem tudjuk végrehajtani, csak a terméknek megfelelő műhelyben!
  3. "Megeheted" őket, ilyenkor valamilyen bónuszt kapunk érte. A bónusz mértéke bal oldalon felül részletesen szerepel. Természetesen minden termék más és más bónuszt nyújt a számunkra.

  4. Egyszerűen elküldhetjük a Pajtába értékesítési célzattal. Ekkor a piacon értékesíteni tudjuk a már előállított készterméket.


  A fent leírtaktól merőben eltérnek az Alkimista laborban készített termékek.

  Ezeket a termékeket nem a polcon és a pajtánkban találjuk meg, hanem először koboldokat és recepteket készítünk, ezek a Pajtában a Termékek címszó alatt lesznek láthatók. Nem jelennek meg a Polcon, mert köztes termékek. Miután legalább 1 kobold és 1 recept elkészült, az alkimista műhelyben a Kis Vakondra kattintva megnyílik a bónusz készítő ablak. Itt 1 kobold és 1 recept segítségével kitehető bónuszokat készítünk, melyeket menünkből, a váza ikon alól 2x2-es üres földterületre lehet kitenni, korlátozott mennyiségben, de területi megkötés nélkül (persze Kerge Kertbe nem). A bónusz készítés során a hozzávalók nem keverhetők, kizárólag 1 kobold és 1 recept, párosításban készülnek el. A bónuszok kitehetőségi korlátozása alkimista szint függő. Első szinten 1-1 darab tehető ki egy területre.


  A termék "megevése" után mindig valamilyen bónusz jár. Ez lehet egyszeri bónusz (pl. tapasztalatpont), de lehet bizonyos időre bizonyos képességet adó bónusz is. Utóbbiak elfogyasztás után a megfelelő bónusz rekeszbe kerülnek, itt lehet nyomon követni őket. A bónusz rekeszeket a játéktér bal oldalán középen található, a címerünket tartalmazó ikonra kattintva nyithatjuk meg. A kurzort a termék képe fülé húzva megtudhatjuk a hátralevő időt, a bónuszrekesz típusát és a nyújtott bónusz leírását is. (Ha a Tippek be vannak kapcsolva.) Az idő múlásával a termék ikonja folyamatosan sötétedik. Amint a sötétség az ikon aljára ér, a bónusz lejár.

  [​IMG]

  A bónusz rendszer rejtelmeiről az alábbi hozzászólásokban, illetve ebben a topikban olvashattok.

  Copyright © 2011-2012 Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.11.13
  Kuzdern kedveli ezt.
 5. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  • Az normális, hogy a Bahamarama szigeten is kaptam aratáskor sót/zselécukrot/virágdrótot/gyógyelixírt/mandragórát?
  Igen. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy a mesterségek nagy anyagigényéhez mérten a szigeten is felreppennek ezek a tárgyak.
  • A második mesterség kitanulható, ha már befejeztem az elsőt?
  Jelenleg a második mesterséget csak megvásárolni lehet a bankon keresztül. Az, hogy később ez fog-e változni, majd kiderül, de amint láthatjátok nem kell ezen még gondolkodni. Előbb az első szakmában legyetek jó mesterek (amihez persze sok idő és termék kell).
  • A harmadik mesterséghez hogyan juthatok hozzá? Azt is meg kell vennem?
  Nem, a harmadik mesterség akkor válik elérhetővé, ha az első kettőben elérted a harmadik szintet. Persze ha nagyon türelmetlen vagy, meg is veheted, de érdemes kivárni amíg automatikusan megkapod, ha spórolni szeretnél egy kicsit.

  Természetesen ez a lehetőség azokra a mesterségekre nem vonatkozik, amelyek a Bölcs Tölgynél válthatóak ki (Természetgyógyász és Alkimista).
  • Ha például a Lekvárfőzőt választottam elsőnek, a Virágkötészetet vettem meg másodiknak, akkor a Pékséget is ugyanúgy megkapom majd ingyenesen, ha ezekben elértem a harmadik szintet?
  Igen, úgy néz ki hogy a kiválasztás sorrendjétől függetlenül érvényes az, hogy az első mesterség ingyenes, a másodikat meg kell vásárolni, a harmadik pedig automatikusan elérhetővé válik, amint az első kettőben megvan a harmadik szint.
  • Ha egy mesterséget elkezdtem ingyenesen, egyet pedig megvettem, akkor a maradék három közül melyiket kapom meg ingyenesen amikor az első kettőben elérem a 3. szintet?
  A Természetgyógyászat és az Alkimista csak a Bölcs Tölgyön érhető el csillagok kiváltásával, így ezeket nem kaphatod meg ingyenesen, csak a fennmaradó másikat. Hasonló okok miatt a Természetgyógyászatot és az Alkimistát első ingyenesnek sem lehet választani, valamint pénzért sem lehet megvásárolni, emellett a másik három mesterséggel ellentétben ezek csak a 70. szinttől érhetők el.
  • A kupák javítják az esélyt a mesterségekhez szükséges alapanyagok felröppenésére?
  Természetesen, mint minden felröppenő tárgynál, itt is javulnak a kupák kihelyezésével az esélyek. Ez érvényes a Bölcs tölgynél kiváltott "Ezermester" képességre is (+10% esély).
  • Kitanultam az egyik mesterséget, de a pajtámban mégis van a másik mesterséghez való alapanyag. Miért?
  Az összes alapanyag felreppen mindaddig aratáskor, amíg ki nem választasz egy mesterséget. Amint belefogsz az egyikbe, a többi alapanyag már nem reppen fel. Amit a pajtában látsz, az még a mesterség kiválasztása előtt került oda. Emellett a szomszédoktól bármikor kaphatsz ajándékba bármelyik alapanyagból.
  • De ha a második mesterséget megvásárolom, akkor azt hogyan fogom elkezdeni, ha nem röppen fel többé a hozzá tartozó alapanyag?
  Ilyen esetben a rendszer ismételten fogja dobni a másik alapanyagot is aratáskor. Hasonló a helyzet a további mesterségek elérésekor is.


  • Ha valakinek több üzeme is van, akkor külön-külön él a napi 5 db-os limit (fejlesztésre/megevésre)?
  Igen, külön-külön tudsz felhasználni 5-5 terméket.


  • Ha valaki elindítja a további mesterségek tanulását, van valami szabály arra, hogy melyik különleges összetevőt kapja ajándékba?
  Nincs. Véletlenszerű és bármelyik mesterségedhez kaphatod az összetevőket (akár vegyesen is), nem csak a másodjára/harmadjára választott mesterségedhez.
  • Mi miért nem tudok Túrótortát sütni/Egreslekvárt főzni, mint néhány másik játékos?
  Azért, mert ezek a különleges receptek csak a TGC (Top Gamers Club) tagoknak érhetők el. A klub meghívásos alapon működik, jelentkezni nem lehet (aki ezt követeli bárhol a fórumon/Supporton, azzal szemben a szabályzat szerint fogunk szankciókat alkalmazni).


  • Alapanyagot tudok vásárolni máshol vagy csak a Mesterüzememben a termék előállításkor?
  A gazdaboltban is meg lehet vásárolni a fő alapanyagot a mesterségekhez, kisebb és nagyobb kiszerelésben is. Emellett szoktak lenni akciós csomagok ezekből, amelyek eventszerűen érhetőek el (Crafting Sale).
  • Lesznek más receptek is vagy csak ez a néhány darab marad a későbbiekben is?
  A későbbiekben biztosan lesz több recept, de ne szaladjunk ennyire előre. Legyetek türelmesek és fejlődjetek.


  • Ha két almalekvárt eszem meg, a bónuszok összeadódnak?
  A bónusz TP értéke megmarad, annak rendelkezésre álló ideje hosszabbodik.
  • A polcon mennyi termék halmozható fel?
  Erről pontos adatunk nincs, de több száz darab elfér termékenként.
  • Az ajándékba kapott vagy piacon vásárolt termékkel mit tudok csinálni?
  Ugyanazt, amit a saját üzemedben előállított termékkel. Az üzemed szintjétől függetlenül felhasználhatod annak fejlesztésére, megeheted, eladhatod piacon, vagy tovább küldheted ajándékként.
  • Miért nem tudom ajándékba elküldeni az előállított termékemet? Szürke az ikon.
  Mert már elküldted a napi 5 ingyenes ajándékot. Az előállított termékek csak ingyenes ajándékként küldhetők, abból kerülnek levonásra. FA-ért nem lehet küldeni őket.
  • A Kerekkeréken megnyerhetőek-e az alapanyagok?
  Igen, a Kerek Keréken is találkozhatunk velük.

  • Miért kell főzéskor/sütéskor az alapanyagokat Farmaranyért megvennem?
  Amikor beállítod mennyit szeretnél főzni/sütni, akkor amelyik alapanyagból nincs elég a pajtádban (vagy a polcon), amellett megjelenik egy kis kék plusz jel. A hiányzó alapanyagokat ilyenkor meg lehet vásárolni Farmaranyért, de ez nem kötelező. Ha nem akarod megvásárolni, akkor csökkentheted az előállítani kívánt darabszámot addig, amíg a kis plusz jel eltűnik. Esetleg beszerezheted a hiányzó anyagot a piacon (ha ott kapható), vagy megtermelheted magadnak a farmon.

  Tehát a vásárlás nem kötelező, a rendszer felajánlja ezt opcióként, de a piros X-re kattintva el lehet utasítani.

  • Miért nem látom a pajtában a termékeket?
  [​IMG]
  Erre az ikonra kell kattintanod, és látni fogod.

  • Miért nem tudok termékeket vásárolni a piacon?
  Mert még nem érted el az ehhez szükséges 40. szintet.
  • Miért nem tudok termékeket eladni a piacon?
  Mert még nem érted el az ehhez szükséges 40. szintet.

  • Miért nem látom az SMS rendelési lehetőséget, amikor a második mesterséget szeretném megtanulni?
  A Farmerama rengeteg országból elérhető és játszható játék. Viszont ezen országok közül van ahol az SMS árai miatt nem volt lehetőség bekapcsolni a mesterség SMS-el történő rendelésének lehetőségét (pl.: Szlovákia). Azt, hogy melyik országból játszol egy ún. GeoIP alapján határozza meg a szerver és csak akkor adja be az SMS rendelési lehetőséget, ha olyan országból játszol, ahol a feltételek adottak.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 6. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  A mesterségek alapanyagai ajándékként

  Immáron zselécukrot, sót, virágdrótot, gyógyelixírt és mandragórát is lehet ajándékba küldeni a barátainknak.

  Ez a lehetőség csak a 40. szint elérése után nyílik meg a számunkra.

  Két kiszerelés közt lehet választani:
  • Az egy darabos csomag ingyenesen küldhető.
  • 50 darabos kiszerelés elajándékozása 10 Farmaranyba kerül.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 7. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Nézzünk meg néhány konkrét terméket, hogyan működnek együtt a gyakorlatban.

  Répás almás csatni - Töklekvár.
  Mindkét termék gyémánt rekeszt igényel - jelenleg nincs lehetőségünk együttes alkalmazásukra.

  Cukkinis almatorta - Répás kenyér. Egyik arany rekeszt igényel, a másik ezüst rekeszt, így tudjuk együtt alkalmazni őket. A bónusz mértéke: összeadódnak, 20% és 60%, összesen tehát 80% bónuszt kapunk szántóföldi növények aratásakor. Ehhez természetesen arra van szükség, hogy mindkét bónusz egy időben legyen aktív.

  Vénusz légycsapójának lakomája - Perec. Egyik arany rekeszt igényel, a másik ezüst rekeszt, így tudjuk együtt alkalmazni őket. A bónusz mértéke: összeadódnak, 50% és 10%, összesen tehát 60% -kal nagyobb az esélyünk aratáskor só felröppenésére. Ehhez természetesen arra van szükség, hogy mindkét bónusz egy időben legyen aktív.

  Gülüszem zselé - Körözött. Egyik arany rekeszt igényel, a másik ezüst rekeszt, így tudjuk együtt alkalmazni őket. A bónusz mértéke: összeadódnak, 50% és 10%, összesen tehát 60% -kal nagyobb az esélyünk aratáskor zselécukor felröppenésére. Ehhez természetesen arra van szükség, hogy mindkét bónusz egy időben legyen aktív.

  Csokoládészirup - Málnás fánk. Mindkét termék ezüst rekeszt igényel, ha van elegendő helyünk, akkor tudjuk együtt alkalmazni őket. A bónusz mértéke: összeadódnak, 20% és 40%, összesen tehát 60% -kal több Tp-t kapunk paprika aratásakor. Ehhez természetesen arra van szükség, hogy mindkét bónusz egy időben legyen aktív.  Copyright © 2012 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 8. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  [​IMG]

  Copyright © 2012 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.

   
  Kuzdern kedveli ezt.
 9. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  A különböző mesterségek megszerzésének lehetőségei

  Az első szakma mindenki számára ingyenes.

  A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges.
  Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

  1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében


  [​IMG]
  Ez a szabály érvényben van természetesen:
  "Az első mesterséget szabadon lehet kiválasztani, a másodikat meg lehet vásárolni, a harmadikat pedig ajándékba kapják azok, akik az első kettőt már mesterfokon kitanulták.
  Amennyiben már két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a harmadik is hozzáférhetővé válik."

  A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:
  A 70. szinttől csillagokért (150-150) megszerezhető másik két szakma nem számít bele a fentebb olvasható eseteknél. Ha úgy tetszik, ez a két szakma kilóg a sorból.


  Copyright © 2012 - Magyar FARMERAMA csapat


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Kuzdern, ljanika6 és nemethnagyi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.