Visszajelzés Mikulás titka 2016 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jaj istenem érdekes sztori. :) De legalább azóta nem szereti az alkoholt. :)

Melan, _Cygnus_, -mariska80- és 6 más kedveli ezt.
  2. mercator67

mercator67 Aktív író

Nem az nem a medve cukor volt. De az igaz, fekete volt, és azért hívták bocskorszíjnak, mert hosszú vékony rugalmasan nyújtható, gumi szerű szál volt. És jó fekete lett tőle a szád. És az íze , hát lehet hasonlított a mentoloshoz, de igazából nem tudnám mihez hasonlítani.

Melan, taga1, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  3. mercator67

mercator67 Aktív író

Nem az nem a medve cukor volt. De az igaz, fekete volt, és azért hívták bocskorszíjnak, mert hosszú vékony rugalmasan nyújtható, gumi szerű szál volt. És jó fekete lett tőle a szád. És az íze , hát lehet hasonlított a mentoloshoz, de igazából nem tudnám mihez hasonlítani.

_Cygnus_, bindi5454 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Az egyiket töröld, mi sem egyszerűbb. :)

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

ánizs ízű volt. De nem tudom mire gondolsz, nekem ez a fekete, nyúlós valami jutott eszembe.

Melan, _Cygnus_, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Denaturált, metil alkoholt még tisztításra sem javaslom.
    Magdi milyen ampullában? Esküszöm holnap lemegyek a boltba és kérek egy ampulla Diána cukrot.
    Medve cukor volt, hosszú vékony fekete. Arra emlékszem. DDDDD
    Az nem keserű volt és egyben mentolos,?
    Tekercsben is lehetett kapni.

Utoljára szerkesztett: 7.12.16
    Melan, _Cygnus_ és bindi5454 kedveli ezt.
  7. mercator67

mercator67 Aktív író

Igen valami hasonló volt.
    Köszi, még Járnitanuló vagyok a fórumon.:)

8. Samborg

Samborg Fórum félistene

Azokon biztos nincs hőszigetelés. A tenyészterepen nagy a hőkibocsátás és elolvad. A pajtában meg biztos szárítják a gabonát. :D

taga1, _Cygnus_, nyaf-nyaf és 4 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Hidd el hogy senki nem olvasta el, úgyhogy ne legyen lelkiismeret furdalásod.xD;)

Melan, _Cygnus_, .julia0905. és 3 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szerintem fagifor íze volt.Mint az Erigon szirupnak. :D Lehet abban is volt kátrány mint a jaffában.

Melan, _Cygnus_, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Fújjj, az igaz hogy nem volt jó íze.) Csak ettük mint a malacok a moslékot:) Ma már meg nem enném.

csopke1, Melan, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Mi a fene bajunk lett a diannás cukorkától?Nagyanyán fogfájásra kocka cukorra csöppentett gyerekkorunkban,se hülyék se vakok nem lettünk!!!Húúú leararattam!!!Ez is a ti hibátok!!!xDxDxDOlyan jókat nevetek!!!xD

csopke1, ERZSI051949, Melan és 11 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

http://kepkezelo.com/images/y8l4qyvtlucdxktyx9nb.jpg
    Sziasztok!
    A farm ilyen gyonyoru havas lett, imadom , akkor megmutatom en mivel foglalatoskodtam 3 napig , ezert most olvastam az event ismertetot , sok idom nem volt majd vissza olvasok ;)
    Konnyu event lesz, nem kell sok noveny igy a farmot sem kell nagyon megbolygatni, az ajandekok is nagyon jok es a felho is szuper ,a legjobban az Unnepi kilenges kiteheto tetszik , nagyon edesek ahogyan a csillagot felakarjak tenni Sok felropit mindenkinek , talan nem lesz nyunyorges , mert ez egy laza event lesz ;)
    Ja, es imadom a diannas cukorkat ;)

Lillapilla73, LCZAnikó, betjoli és 15 más kedveli ezt.
  14. Samborg

Samborg Fórum félistene

Jó lesz ha mindenki megnézi még egyszer az adventi naptárát és Rackó ajándékát. A nagy derülés közepette nehogy kimaradjon.

csopke1, Melan, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

De aranyos történet. :)
    Fiam 3 éves lehetett , vendégségbe voltunk pont Mikuláskor.
    Megkapták az ajándékot és én is kaptam konyakos meggyet, naná hogy befalta mindet, a férjem azt hitte én ettem meg, én meg a férjemre néztem nagyokat hogy hova tűnt a csokim.
    Kicsi fiam nekem dülöngélt, furcsán járt. :)
    Fujj. Erigon szirupot köhögésre kaptam. Jaj de nagyon utáltam. ÁÁÁÁÁ
    Nem a Colában van kátrány? Jaffában is?
    Maradok akkor a zöld teánál és a buborék mentes ásvány víznél.

LCZAnikó, Melan, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Bátyám kisebbik fiát hozták haza újszülöttként. A nagyobbik még nem volt két éves. Az újszülöttre cherry brandyvel koccintottunk. Pár poharat újratöltöttek. A totyogó hirtelen mozdulattal lehúzta az egyik pohár tartalmát és megjegyezte szörpike. :D Hiába a totyogót pont a télapó hozta. :D

Melan, zotmar, Borzas.Kata és 6 más kedveli ezt.
  17. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Sziasztok én olvastam:)

_Cygnus_ és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

A lányom kb kétéves volt kikisértük a vendégeket addig kiitta a poharakból a maradék összes barack likörtxDNe arassatok, holnap kezdődik a MikiiiixDxD

csopke1, LCZAnikó, Melan és 9 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Eléggé érdekes témába fogtál, ráadásul tele van a tudomány számára még ismeretlen elemekkel.
    Akkor tisztázzuk a fogalmakat:
    1. A monoalkoholok kivétel nélkül mérgek az emberi szervezet számára. Csak a mennyisségekben van különbség mennyire veszélyesek.
    2. A metil alkohol (faszesz) enyhe mérgezés esetén okoz maradandó látás károsulást esetleg vakságot. Kiadós berúgás esetén néhány órán belül halált. Sokkal többen halnak bele, mint ahányan megvakulnak tőle. Igen erős méregként tartják számon. Sem ízre sem szagra nem lehet megkülönböztetni az etil alkoholtól.
    3. A denaturált szesz ugyanannyira mérgező, mint a tömény alkohol (több mint 92 fokos). A kettő lényegében ugyan az. A denaturált szeszt úgy kapják, hogy a tömény alkoholt piridinnel vagy metilénkékkel denaturálják. Ami annyit jelent, hogy nagyon kis mennyiségben kevernek hozzá (jelölik), így emberi fogyasztásra alkalmatlanná válik, valamint a jelölő anyaggal nyomon követhető és ezért lehet jövedéki adómentesen forgalomba hozni. A piridin erős undorító ízt és szagot kölcsönöz a szesznek, a metilénkéktől kékes színe lesz, mely utóbbi ugyancsak erős fertőtlenítő szer. A kék szeszt, egészségügyi szeszt a gyógyászatban használják, és mint minden szesz (alkohol) bőrön keresztül felszívódik. Szájon át való fogyasztása veszélyes, mert kétszer akkora az alkohol tartalma, mint a tömény szeszesitaloké.
    4. A komerc pálinkák ugyanabból az alkoholból készülnek, mint a denszesz, csak aromát, cukrot és vizet adnak hozzá.

Remélem egy két ködfoltot sikerült eloszlatni.

LCZAnikó, Melan, zotmar és 11 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

hello!
    Nekem a mikulás puttonyról a milka csoki ugrik be,így holnap veszek 2 db-ot! :D ;)
    sok sikert!! :)

Melan, missuzy_53, Samborg és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.