Visszajelzés Mikulás titka 2016 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Denaturált szeszt kocka cukorra?
    Anyukám a fogamat mikor fogzottam valami alkohollal kente be.
    Ne arassál, írjál :) Dianna cukrot kaptatok akkor. Nem tiszta alkoholt csepegtetett rá?

Melan, Borzas.Kata, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Atyaég, azt hittem nem fogok tudni elaludni, de mégis. xD

Melan, zotmar, Borzas.Kata és 6 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Teljesen tiszta amit mondasz, ezért csak jó minőségű sört iszom még Szilveszterkor is, pálinkát csak disznóvágáskor, házi szilvaaaaaaaaaaaaaaxDUtána alig látok hagymát pucolni a sült vérhezxDxDxDxD

Melan, missuzy_53, Borzas.Kata és 10 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

Nálam a nagyobbik fiam szilveszterkor tojás likőrt elvitt az asztalról, kerestem én és a sarokban találtam az üveggel. Mosolygott mint a tejbe tök. Még jó hogy csak a negyedét itta meg. :)

Melan, taga1, Borzas.Kata és 7 más kedveli ezt.
  5. Hechingen

Hechingen Rutinos

Petrával voltunk nemrég így...Megakarta kostolni a sör habját mert hiába magyaráztuk neki nem hitte el hogy nem édes...Apa mondat jól van kostoltassuk meg vele,ugy sem fog neki izleni és legalább tudja és nem kér többet..Apa megkostoltatta vele..Vártuk a hatást(fujj stb) Erre megnyalta a száját..Hmm kélek méd(kérek még)o_O

Lillapilla73, csopke1, LCZAnikó és 15 más kedveli ezt.
  6. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Látom az ünnepekre készülődtök a diannával:D

7. kukori80

Mennyéll már alunni, mindenki értette, aki meg nem értette az meg nem is tudja miről volt szóxD

Melan, -Mayacska85-, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Apa legalább megkóstoltatta vele. Én csak az ujjamat dughattam bele a pohárba. :) Apukám csak ennyit engedett nekem. Na meg a cigi. Valami fecske amit le kellett tüdőznöm, aztán jött is ki ami bennem volt.
    Kíváncsi voltam, jól meg is kaptam. :)

Melan, taga1, Borzas.Kata és 4 más kedveli ezt.
  9. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

igazad lehet, jó éjjt

Gio, ho-hoboy, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  10. Hechingen

Hechingen Rutinos

Egyébként most volt vele pár napja egy dolog amivel jól megilyesztett-.-Nem alkoholos téma de volt ordítás..Mindig segít nekem vasalni,adogatja a ruhákat.Mindig kényszert érzett arra hogy megfogja a vasalót ,mert anya biztos csak mindig papolja hogy forro oda ne merj nyulni..1 évig nem is tette.Csak nem hagyta a kiváncsiság..Vasaltunk,végeztem majd kihuztam és félre tettem kihülni..Egyszer csak nagy ordítás de nem a vasaló szinhelyén...Már a másik szobába hogy ne tudjam a vasaló miatt sír..Kérdezem össze vissza mi történt?Nem szolal csak sír..Beütötted magad?Nem.. Elestél ?nem...Fáj valamid?Nem.. Fejed?Kezed?Én össze vissza kérdezgettem.Látom ám dugdossa az uját...Kérdezem az ujjad?Aha és ordít..Beütötted?Nem... Áh beugrott a vasaló..Kérdeztem megfogtad?Igeeeeen.Még jobban ordított.Ugyan ez volt amikor haza érünk valahonnan mindig elöre elfutott a bejárati ajtóig...Mindig mondtuk ne fuss el mert elesel...Ö nem..Egyszer szintén vár minket már az ajtóban nem sír...Látom ám likas a harisnya...Nem mert ám sírni azt hitte eltitkolja...Kérdezzük mi történt elestél?Aha és akkor kezdett el ordítani...Mire mi oda értünk ö felállt,tovább ment,beállt az ajtóba mint szokott, mintha mi sem történt volna pedig nagyon fájhatott nekio_O

LCZAnikó, Melan, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Na, lemaradtam a jó kis piálásról. xD
    Hány óra alatt lehet befejezni az eventet, ha van 3305 szupertrágyám? :p Mert 9-én hajnalban elutazom. :)

Melan, Borzas.Kata, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

Csak vessél és kérd meg a szomszédot arasson le időben!!!!xDxD

Melan, Borzas.Kata, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

Fiaim bicskát szerettek volna. Apukájuk vett is neki ami nekem nem tetszett. Kikötés annyi volt hogy ha megvágják magukat, vagy az egyik vagy a másik fiam akkor elveszi tőlük. (Svájci bicska)
    Mátrában voltunk de a nagyobbik fiam lemaradt, férjem kereste. Dugdosta a kezét nem is vette észre mi a baj. Bementünk a szállásunkra, fürödni a nagyobbik fiam nem ment. Elvágta az ujját, de olyan mélyen, mai napig is látszik.Azóta utálja a késeket. :( Csak gyűjti, mint férjem és kisebbik fiam az órákat.

LCZAnikó, Melan, Borzas.Kata és 4 más kedveli ezt.
  14. kukori80

3305 szupertrágyával nagyon hamar.xD ültesd 2x2-be sima földbe sz.trágyával amíg ébren vagy, utána rakd éjszakára 1x1-be.

Melan, Borzas.Kata, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Ha mégis meggondolnád, lehet elég gyakran venni Lidl-ben, mikor a régi magyar ízeket reklámozzák. Én vettem egyszer a kicsiknek, hányingerük lett tőle:p

Melan, Borzas.Kata, -Mayacska85- és 5 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

Én pókokat gyűjtöttem többször el is késtem az órákról, Tanár úr " te meg hol jártál?" Pókot szedtem,gyufás dobozba gyűjtöttem őketxDNa egyszer aztán megharapott egy ronda pók / az ujjamat/ hatalmas hólyag lett rajta.Anyukám rohant velem a dokihoz,lebuktammmmmxDxDxD

csopke1, LCZAnikó, Melan és 6 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Első perctől csatnival.
    Gesztenyés felhősor, fehér ártatlanság, karácsonyi süti + víz: érésidő 1 óra.
    2 kör szupertrágyával, trágyával, kacsa katával 2x2 területen. Ez 2x52 perc, és 810 gaz. (100 szupertrágya fogy)
    Utána 1x1 szupertrágyával 3,5 kör ami ismét 4 óra (teljes farmos terület, 3terület). Ez 2065 szupertrágya.
    Tehát este 8ra 2165 sztrágyával, 100 kacsa katával kész az event gazos része.
    Ezzel nem lesz meg a felröpid, tehát jó sok fát és ólat kell kipakolni. Bármikor learathatod nem gazosodik el.

Melan, zotmar, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Suliban volt egér. Haza vittem egy párat, csak kiszabadultak a dobozkából. Éjszaka Anyukám ordított, mert a toalettbe egereket látott. Apukám kirohant, aztán reggel Én mit kaptam a tanító nénitől, mert vissza kellett vigyem őket, ami neki nem tetszett, mert szabadon engedtem őket.

LCZAnikó, Melan, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Másfél nap alatt így nem lehet megcsinálni. Csak simán 2x2 -es földet sz.trgyázáva, éjszakára 1x1-be és reggeltől megint 2x2 sima földet sz.trágyázva.

Melan, kovacstne, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszi. A gesztenyés felhősor nem érik be addigra. Kicsit előrelátóbbnak kellett volna lennem és levenni róla egy figurát. Na mindegy, megpróbálok eljutni a felhősorig, aztán majd összeszedem egyszer a rávalókat. Talán hétfőn reggel vagy délelőtt tudok nullapercezni (vagy vasárnap éjszaka). Mindenesetre szoros lesz.

Melan, Netudki50, Borzas.Kata és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.