Visszajelzés Mikulás titka 2016 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Karácsonyi sütit és ártatlanságot megeszi, felhő 6 órára aktív éjszakára komfortba tenném, nem 1x1 be. Még előtte nullperceznék és felröpi gondom se lenne. Mert elutazik hajnalban.

Melan, mani2004, Netudki50 és 4 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor megint a frászt hoztad ránk, menjél megint kukoricára térdepelni:cry:

Melan, zotmar, mani2004 és 8 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nyugodtan kérhetsz a boltban,biztos van ott is, bár már nem nagyon keresik.Szétroppan a szádba és erős íze van.Már nagyon régen nem vettem,de a boltban még láttam mostanában is.Külön darabonként van csomagolva papírba és darabra is adják.Jól kiveséztük a télapó event alkalmából!

Melan, mani2004, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia Kukorim! Az a baj, hogy nincs másfél napom. xD Talán 6-7 óra, a hétfő pedig bizonytalan, kicsit összejöttek a dolgok. Nem érek rá még térdepelni sem. :)

Igen, nullpercezés majd utóbb lesz, ha hazajöttem vasárnap iccaka. xD

Ui: szerintem finom az a "dajannás" cukor, én mindig szerettem. És a pillecukrot. (A medvecukrot, törökmézet nem, pfujj.)

LCZAnikó, Melan, Netudki50 és 10 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Akkor 2x2 -ben sztrágyával nagyon hamar kész leszel.

Melan, Netudki50, Gio és 7 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Karácsonyi sütivel, ártatlansággal 3 terület tarolva, 1 nap alatt lenyomod az event gazt. Vasárnap meg null percezel. Én azért éjjelre komfortba tenném, meg akkor 2x2 -kacsakatáznám.
    Nekem nem jön be a 2x2. Vagy 1x1, vagy komfort.

Utoljára szerkesztett: 7.12.16
    Melan, Netudki50, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Nem kell semmit csinálni csak folyamatosan 2x2-be ültetni és sz.trágyázni. Ha éjszakázik is akkor reggelre kész is lesz.

Melan, Netudki50, Gio és 5 más kedveli ezt.
  8. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszönöm a tanácsokat! :inlove: Majd tudatom, mire jutottam. Sajnos a sityak is csak a 3 farmos területről röpül (a manóba), bár ha lesz időm nullapercezni, az behozható. Meg is nézem a nemes rekeszeket, mert a szentjánosbogarasnál is tele volt gyöngyvirággal, mikor nekem rózsa kellett volna. :D

Melan, Netudki50, Gio és 8 más kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

Jó de hogyha konfortba teszi, megszórja minden jóval este, éjszakára már be is érik, arathat. Tudom hogy a 2x2 gyorsabb, célszerűbb, viszont éjszakára komfortba tenném a felröppenő sapik miatt.

Melan, zotmar, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Én még soha nem raktam komfortba, mert ha van annyi sz..trágyám akkor jobb ha elszórom sima 2x2-es földbe. Én egy számolós fajta vagyok és mindig kiszámolom hogy mi éri meg jobban. Nekem a komfort nem éri meg.

Melan, Feca29, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

De éjszakára hogy ha pihenni akar akkor jobb a komfort. Nappal 2x2.
    Volt már event ami 2 napig tartott csak, ott 2x2 en vetettem, arattam. Csatnival szupitrágyázva, kacsakatával. Esküszöm kipróbálom a 2x2 őt, nem váltok át 1x1 re, se komfortba.
    Tamás számológépet kap én meg 1 nap alatt kivégzem az eventet.

Melan, Gio, Borzas.Kata és 7 más kedveli ezt.
  12. kukori80

A komforttal csak a sz.trágyát használod el. 4 nap van az eventre, nem lehet sokat agyalni rajta,csinálni kell ha végezni akarsz..

Melan, Gio, h.lajosvilmos és 3 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nincs gesztenyésed akkor egy kicsit tovább tart, de este 10ig kész a gaz.
    Utána telepakolod a három területet fákkal és ólakkal. Egy aratásból meglesz a hiányzó felröppenő. A nullperc szerintem teljesen felesleges a végére.
    Holnap nézd meg mennyi felröpi jön induláskor. Fákkal ugyanannyit várhatsz hétfőn.
    Az a gond, hogy fél nap alatt kell megcsinálja, mert péntek hajnalban elutazik.

A mai adventi ajándék: 2 tojáspuncs!

Utoljára szerkesztett: 8.12.16
    Melan, zotmar, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szerintem tök mindegy mit mondunk neki, úgyis azt csinál amit akar:) De jól van ez így.

Melan, zotmar, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Gratulálok hozzá!:) Ezután nem lesznek felröppenő gondjaid. Nagyon sokáig 26-os szinten állt a kupám, mert sajnáltam bedobni annyi állatot. Aztán az első kakukkos eventen az ólakból felröppenő kakukkot be lehetett a kupába adni. Az eventet nem csináltam a szupertáp igénye miatt, de az utolsó percig arattam az ólakat a felröppenőért.
    Mikor a felröppenő kakukkból állatot csináltak, mindenki rohant vele a piacra. Én meg felvásároltam őket és 30-asra tornáztam velük a kupámat. Még mindig van 160.000 kakukk a pajtámban.xDxD

Ezek csodaszépek! Nagyon ügyes vagy. Én nem tudok ilyen gyönyörűséget csinálni.:oops:

Annyit emlegettétek a diannás cukrot, hogy megkérdeztem édesanyámtól, evett-e olyat? Azt mondta, régen kockacukorra csepegtették a diannát.:music: Úgy látszik még a határ sem állta útját a diannás cukornak.xDxD

Nagyon jó volt ma a csevegőt olvasgatni.:inlove:

Szép álmokat Mindenkinek!

LCZAnikó, Melan, zotmar és 18 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Most nem esküszöm meg hogy mire, de a Nagymamám a Dianás üveget kettétörte és be kellett szippantanom gyerekkoromban. Talán valami légúti valamire. Viszont minden nap kikevert egy nyers tojás sárgáját cukorral a szememre hogy jobban lássak és ugyan nem hiszek benne de még nincs szemüvegem, a fene se tudja ezeket a jóslatokat:) :)

Melan, _Cygnus_, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kezdődik a gebanc és eventig van 13 óra.:oops:Mi lesz addig ha már most még birka szája is csődöt mondott,ha jól látom?:music:
    Te szent maris.;):DxD
    http://kepkezelo.com/images/v25bv9h0hq37owtar5yh.jpg

Melan, zotmar, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  18. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!
    Én is így jártam... egy frissítés megoldotta.
    De azóta már vagy háromszor megnéztem, hogy biztos jót mutat-e a bari, és a naptár is ki legyen váltva biztosan... :oops:-.-

És hogy ne legyek off:
    Szegfűvel és néhány fával, óllal várom a Mikulást :)
    És én is szeretem a dianás cukrot! :D;)

Utoljára szerkesztett: 8.12.16
    Melan, Netudki50, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  19. bakosagi541954

bakosagi541954 Utánpótlás-írogató

Neki állok az eventnek?de nem tudom meddig jutok mert a röpi nagyon gyéren szokott jönni,segitséget szeretnék kérni a naptáron mindennap nyitottam és a kék dobozon mégis ott a lakat.Szeretném igénybe venni ma.ID:44911971

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Valamelyik ajándékot úgy érzékeli mégsem nyitottad ki. Nézd meg melyiken van +kék jel. 6 farmaranyért kinyithatod. Utána már a sor végi doboz is nyitható.

Melan, Netudki50, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.