Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A kirakóshoz az eventkelléket a 4 óránként aratható kekszes tálak ládája adja, és a Gördeszkás kavargás (+) dekor.

daszi, maszilva, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  2. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm! Indításokhoz kekszes és díszdoboz kell bőven, így a gyertya is napok. Na majd meglátom.

Imrus65 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A 2. feladat kipipálva, most hosszú várakozás következik. :D

vasaló57, genka53, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok.,
    A könyen megszerezhető piccoló az megvan:)
    Viszont gyanítom a 2.4 millió Pé tenyészállat az nem lesz mindenkinek 1*:(
    Rendesen vitte a parlagi kecskéket és szalontai malacokat,még jó hogy az Óriás ólak miatt elég sok az alsó színtű állatkám van...illetve volt:pxD
    Kiprobáltam a játékot ,hát kiléptem kezdés után x-elo_O ,de viszalépni nem tudok:sleepy:
    Hát nem tudom, van röpim ,de nem látom hol lehetne folytatni...:wuerg:

Utoljára szerkesztett: 19.12.24
    pecanegra1976, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Szia, én nem merek most oda belépni, tele van hibával az egész. Majd írd meg légyszi, hogy sikerült-e valamit csinálnod.

vihence, Fätum, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  6. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Sziasztok!
    Hogyan lehet normális mennyiségű kekszes tálat szerezni?
    Nagyon sok kell a kirakóshoz.
    Köszi

genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  7. -Sudden-

Szia.

4 óránként aratható a Kekszes tálak ládája és Gördeszkás kavargás (+)" dekor is ad 3 db-ot aratásonként.
    A későbbiekben lesz lehetőség kosárvásárlásra, ami tartalmaz kekszes tálat. De gyorsabb mód nincs, a kekszes tál szerzésére.
    További jó játékot!

Sali~*.*, kigyo51, vihence és 2 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    A Karácsonyfás event ablakban jobb alsó részen van két aratható mező, ott a felső a kekszes tál, ami 4 óránként aratható, és egy tálban 6 keksz van.
    Az összes puzzle kirakásához kell 240 db keksz. Ha naponta csak 4-szer learatod ezt a kapcsolót, az 6*4 = 24 db keksz, vagyis 10 nap alatt megvan, az event meg 21 napos. ;) De lehet dekorról is beszedni, az event leírásban precízen minden le van írva.
    Uppsz! Látom már kaptál választ, de most már nem törlöm azt, amit én írtam neked. :D
    .........................................................................................
    Mindhárom farmomon beindítottam az eventet, igaz, dupla beléptetéssel, mert elsőre nem akart sikerülni, mivel csak talicskáztak 100%-on a barik.
    De, " egy jó asszony mindent megbocsát" - megörültem, hogy visszakaptuk a hirdetőtáblát, és igen szép lett a havas farm is!
    Érdemes volt várni, mert most már úgy tűnik rendben megy az event. Köszönet érte BP! :D:inlove:
    Sikeres eventet mindenkinek! :D:inlove:

kigyo51, maszilva, koricsabi és 8 más kedveli ezt.
  9. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Ünnepifenyő-időzítő egy sem jöttpedig a szédültön csak fa van.

soresne kedveli ezt.
  10. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    A ládák beszedésével kezdtem. Majd gyorsan bedobáltam mindent a 2. feladatba, h legalább az le legyen tudva és kitettem a 2 dekort.
    Majd kibontottam a ládákat és kiraktam az első puzzle 6 darabját, meg a pakolgatósba be és kiléptem, így kaptam 15 csillagos érmét. Majd a kövi láda nyitáskor újra belépek és lejátszom a játékot. ( Nem számoltam utána, h megéri-e így játszani a pakolászóst, mert ugyan 40 csillagos érmét kapunk így a 25 helyett, viszont 2 díszdobozt használunk fel érte játékonként, amit elég ritkán kapunk. ) Termelem a gazokat, más tennivaló jelenleg nincs.
    Nem igazán kedvelem az ennyire elhúzódó eventeket, viszont nagyon jók a nyeremények!! :inlove:

Jó játékot Mindenkinek és ne feledjétek szedegetni a ládákat! :)

kigyo51, maszilva, koricsabi és 9 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

Szia .Ki probáltam kisfarmon is. Felső zöld X 15 érme, visszalépni nem lehet sehogy.:cry:

Na most vagy hiba, vagy itt nincs extra taktika .és csak a teljesített 25 érmével lehet számolni.o_O
    Nem nagyon lesz itt bolt kifosztás.;)xD

koricsabi, vihence, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Egy újabb díszdoboz kell hozzá, h megint belépj és lejátszd a játékot. :)

kigyo51, Dolphin, vihence és 6 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

At már tudom . Csak éppen abol van a legkevesebb:sleepy:
    A taktika aról szólt volna hogy 1 röpiért visza lehet lépni.o_O
    Igy lényegébbben nem éri meg kilépni mert eldobunk 10 érmét a játékban...:oops:
    Vagy bizunk a 42 diszdobozban ha gyorsan megszerezük a masik dekort??:music:

vihence, szellorozsa, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Húhaaa. Ezek szerint ha kilépsz, akkor újabb díszdoboz kell a befejezéshez?
    A "Díszdoboz" különleges kellék segítségével szétválogatós mini-játékot indítunk. Egy szint teljesítéséhez 1 db "Díszdoboz" különleges kellékre van szükségünk.
    Tehát 2 díszdobozért kapunk 40 érmét: 15+25. Ez meggondolandó, mert 2 díszdobozért kapunk 50 érmét.

vihence, SnéDóri, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  15. -Sudden-

Szia.

A 21 pálya van. 21 dobozt szerezhetsz ha minden nap learatod a Díszdobozok ládáját, ezenkívül díszdobozt ad "Színes káosz (+)" dekor is. Ez miatt többleted lehet mint 21 díszdoboz. Ha kilépsz tegyük fel az első pályáról, akkor kapsz 15 csillagos érmét automatikusan, és újratudod játszani, ameddig van díszdoboz eventkelléked, de mivel többleted alakul ki, ezért célszerű néhány pályából kilépni ezért kapsz 15 érmét, aztán pedig teljesíteni, amiért pedig megkapod a 25 csillagos érmét, szóval 2 díszdobozért kaptál 40 csillagos érmét, ezt az utolsó pályán érdemes eljátszani, amikor már látod hogy lesz felesleges díszdobozod, ezáltal addig nem teljesíted az utolsó pályát, amíg van felesleges kelléked, mivel minden kilépésért automatikusan 15 érmét kapsz.
    További jó játékot!

kigyo51, maszilva, PZoli64 és 11 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Igen köszi. Szóval ami fontos hogy a Puzzle játékban minél hamarabb legyen meg a 180 db kekszem amivel megszerzem a színes káoszt ,akkor lesz napi 2 díszdobozom ,és akkor igy lehet 21*40 érmét szerezni eben a játékban(820 érme maxon/ / ha még a mai napon meglenne persze,:music: minél kevesebb nap anál kevesebbszer lehet kilépni./o_O Jól gondolom?:music:
    Példa:Ha az7, 2 napon lesz meg, akkor 8 játékkal kevesebből lehet kilépni .:music:
    Kb 700 érme gyüjthető igy eből a játékrészből feltételezve a maximum értékeket és apontos aratásokat.

17. kukori80

Gondolkodtam és 13 játékig nem lépek ki, megkapom a kitehetőt, a 25 érmét és utána ráérek a 15 érmékkel foglalkozni.

kigyo51, koricsabi, vihence és 4 más kedveli ezt.
  18. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Sziasztok.

Kellene egy kis segítség. o_O:sleepy:
    Hol lehet a "gördeszkás kavargást" megszerezni és még 2 db láng nélküli gyertyát?
    Mert 2 db láng nélküli gyertyát lehet venni csillagos érméért de a fa alsó 4 feladatához ugye 4 db kell.

Köszi a segítséget.

(-FarmGazdaság-) és enci8 kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. A 4. feladatban, a puzzle kirakósban kapunk 2 db-t.

kigyo51, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Köszönöm kukori.:inlove:

és a Gördeszkás kavargás (+)" dekort?????

Közben megtaláltam!!!!! 8)
    A karácsonyi fonal feladat 13. feladata adja. :)

(-FarmGazdaság-), enci8, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.