Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

zsóka56, maszilva, vihence és 7 más kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

3. miekje9

miekje9 Utánpótlás-írogató

Helló Először is köszönöm a részletes magyarázatot. Megpróbálom újra lefordítani hollandra. Most a kivágás képét keresem (nem a .gif-et)

Enike**, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. szaki1979

szaki1979 Törekvő

A felhősor által adott tapasztalatpont jól jön.
    A 37364 csillagom mellé 5 naponta plusz 10 darab, úgy hogy nincs mit csinálnom vele, NA AZ NAGYON KELL!

karippa, vihence, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  5. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    Az event nagyon tetszik így hoz a mikulástól Rénszarvas bölcsöt ,Mézeskalács Rudi tojást és Mufurc tojást
    is kaphatok a többi ajándék mellé. Biztosan csinálni fogom .

ildiko44, farmerSS, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  6. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Meg tudná valaki mondani nekem, hogy az event 2. részének a feladatsor-nyeremények ismertetése táblázatban a 2. szintjén beadandó 200.000 CSP értékű fa az Barkácscucc? Amiből 1 db 3 csp értékű....

GA-BI-O-Farm és HOPIHE1978 kedveli ezt.
  7. Ableotory

Szia!
    Fatermések.

Megpróbáljuk átíratni "fatermés"-re.

PalMa, maszilva, vihence és 4 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ma nem vagyok a helyzet magaslatán,xD kicsit belezavarodtam a dolgokba,de remélem letisztul mire kell:DxD

GA-BI-O-Farm és Ananke kedveli ezt.
  9. Ableotory

Szia!
    Javításra is került a központi táblázat:

Farkas_I, maszilva, vihence és 10 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szerintem aki ezt kitalálta, annak sekutyája, semacskája, secsaládja. Sok örömet leljen a játékban karácsony napján :)
    Ja és nekem Jézuska jön és nem Mikulás. Ha vallási csoportokat nézünk, akkor jobb lenne egy semleges cím.

miklos4949, mucus252, soandy és 13 más kedveli ezt.
  11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Bocs, de nekem mindegy ki jön. Ez egy játék, nem kell belemagyarázni se vallást, se politikát, stb. :)

Alma1956, Enike**, 9Csillag és 21 más kedveli ezt.
  12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Minden megvásárolható! Ez remek viszont kár, hogy nem csomagolható be, így a fa alá sem lehet tenni.
    Aki ezt az ünnepekre találta ki annak nincs semmilyen vallása és nem ünnepel semmit, sajnálatos lehet az élete :cry:
    Ami az ünnepek alatt időmből kitelik megcsinálom, de az előre betervezett családi programokat az event miatt nem felejtem el.
    Sok szerencsét az eventhez mindenkinek!
    Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

karippa, máriamargit, mucus252 és 28 más kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Sziasztok !

Ma nagyon fáradt vagyok, de nem gondoltam volna, hogy ennyire !xDxD
    Többször is átolvastam az ismertetőt és lehet, hogy még párszor át kellene:cry:, de nekem egy nagy katyvasz.
    Annyi átjött, hogy elsőként nem az 1-2. feladat megoldása a fontos, hanem a 3. és 4. rész, illetve a legfontosabb, hogy az eventablakban ne felejtsem el 4 illetve 23 óránként begyűjteni a "coccosokat", mert ezek nélkül nem tudom elkezdeni se a 3., se a 4. részt.

Ami kicsit kiborított, hogy a 3. részben kapom meg a 4. részhez szükséges kütyüt, amit ki kell majd tennem területre és 20 óránként aratni, hogy tudjak majd puzzle játékot játszani, illetve a 4. részben kapom meg azt a kütyüt, amit szintén ki kell tennem és 20 óránként aratnom, hogy a 3. részben tudjak majd 21 játékot lejátszani.:cry::cry: Hát ez noooormális ???
    Akárhogy számoltam, de napokig semmi mást nem kell tennem, mint begyűjtenem 4-23 óránként a kekszes és díszdobozos ládát ?
    Igaz, közben ültethetem az eventnövényt, meg gyűjthetem a 2 féle felröpit, de most ez ráér!

miklos4949, Kata_rzis, Zsuzsikan és 14 más kedveli ezt.
  14. mami531953

mami531953 Haladó

Valamit nem ertek a lang nelkuli gyertyaval kapcsolatban.Pontositva ,ha az event 3.4.resz teljesitesevel szerezheto meg akkor a fenyofa also reszen kezdve a sort(4 db zold +)honnan szezem meg a lang nelkuli gyertyat mivel az elsohoz 1,a 2-ik hoz ,3 es 4-ik hez mar eleve keri,legalabb is tablazat igy mutatja.

15. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event 2. részét (Zoknitöltés - pajtából beadogatós feladat), 3. részét (Karácsonyi fonal - szétválogatós mechanika) és a 4. részét (Vidám kirakós - puzzle mechanika) egymás mellett, párhuzamosan intézhetjük.
    Amit az elején érdemes tennünk, az az event ablakból az időre aratható mezők aratása, mert ezekből kapjuk a különleges kellékeket (Díszdoboz és Kekszes tál), ezek kellenek a Szétválogatós mini-játék és a Puzzle-mini játék indításához.
    A 3. részben az eventboltból tudunk kivenni 2 db Láng nélküli gyertyát, a 4. részben a 3. és 5. szinten kapjuk meg jutalomként. Ezek fognak kelleni a Karácsonyfa alsó szintjén, ott kell beadnunk majd.
    Közben érdemes az event növényt termelnünk és felröpit gyűjtenünk, mert arra szükségünk lesz az 1. részben, a Karácsonyfa feladataiban.
    Az eventre majdnem 21 napunk van, sok sikert hozzá!

9Csillag, Sali~*.*, -gyöngy-581 és 17 más kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    valóban a két dekor az event alatt különleges kelléket ad aratáskor, de nem kötelező ezzel élni. Ha az event alatt "x" számban aratod az eventkellék miatt, akkor "24-x" alkalommal fogod tudni aratni event után a Szupertrágyát / Szupertápot - a számláló nem indul újra.
    Persze, ez mindenkinek a maga döntése, hogy melyiknek örül jobban, melyikre van inkább szüksége.
    Ahogy Te is írtad, az event ablakban lévő időzített mezők aratására érdemes odafigyelni, mert azok segítik a haladásunkat.
    Sok sikert!

9Csillag, Sali~*.*, .barbi1. és 10 más kedveli ezt.
  18. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Köszönöm!

Enike** és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Összeadtam a pajtában levő ajándék megszerzéséhez 3010 db érem szükséges. Sok sikert a munkádhoz, ha neked sikerült kérek oszt meg , hogy csináltad!

20. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

csio70, Sziszi1950 és farmerSS kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.