Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

Sziasztok nem tudom honnan szerezzek még 1 gyertyát kellene az eventhez

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha segítséget szeretnél kérni, akkor gyere Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    Kettőt kell kiváltani az Eventboltból, Csillagos érméért, és kettőt lehet szerezni a Puzzle-s Mini-játék haladási sávjában. Azonosító adatok nélkül nem tudom megnézni, melyiket nem szerezted meg eddig.

3. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

Köszönöm

4. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Csak rötyögök a dolgon, mert azon gondolkozom, hogy ha 100 piccolót akarnék nyitni, az én tempómmal hány évet kéne várni.
    Egyébként most a puzzlék végén nyitogattam a 2-2 piccolót tucatnyi farmon és kettőn lett 1-1 farmaranyfa.
    Nem leszek tőle gazdag, de sokan csak szeretnének farmaranyfát. (1 FA~ 4-5 ft lenne, ha venném)
    Máskor összegyűjtöttem többet, de amikor egymás után 6 db tündér-termálforrást kaptam , eldöntöttem hogy nem gyűjtögetek. Le is szedtem őket rögtön, hogy ne is lássam.
    Ha korrekt a rendszer ugyanannyi esélyem van 100x1-nél, mint 1x100-nál. Ha nem . akkor meg mindegy.
    Egyébként nem rossz az event, lehet válogatni, mit csinálok, mit nem. A növényekből még mindig 10 db van, annyi is marad, amíg be nem váltják.
    Egyébként meg nem küldözgetek semmit a farmok között, szépen kullognak parallel, minimális különbségekkel.

jucus100, vihence, Synodendron és 6 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Olga már most árulta őket minden léghajón.
    3-4 Panni volt darabja, de volt, ahol 6-tal is próbálkoztak.
    A minimum kettő volt.

vihence, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem most annyi került belőle a játékba, hogy az ára meredeken csökkeni fog, az előző cserenapokhoz képest.
    Bár lehet, hogy ebben tévedek :) Láttam a kínálatot én is, nem adtam volna érte 2 pannit sem, nem hogy többet...

Utoljára szerkesztett: 30.12.24
  7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia gyöngy! :)

Hasonlóan gondolkodtam erről én is. Nagyon magasan voltak a számok pannik tekintetében, viszont egyet sem lettem volna hajlandó érte adni. Viszont szerintem az értékük nem fog csökkenni, sokan nem voltak hajlandóak több farmon is csinálni, hatalmas számokban meg végképp, viszont ezek ténylegesen mérföldekkel jobbak mint az eddigiek, így azt saccolom ezek most egy fél évig dominálni fognak.

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejeztem az eventet, a kitehetőket kell még aratgatni! xD
    BUÉK valamennyi gazdatársnak, és a farm-játék valamennyi munkatársának!:)

Fätum, maszilva, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  9. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok. :)
    A fenyőfán lévő feladatsorban kapott szerencse érme , mire használható?
    Előre is köszönöm :)

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Augusztusban elindult egy új eventfajta, a Matrica-sorozatok. (A Matricás album kibővült egy új funkcióval.)
    A Szerencseérme ennek egy állandó kelléke. A szerencseérmével az automatát tudod működtetni, ha behelyezel 1, 2 vagy 3 db szerencseérmét. Az első sorozat már lezárult, jelenleg a második fut egészen Március 19-ig.
    A Matrica sorozatról és ezáltal a szerencseérméről itt olvashatsz többet:KATT
    A második havi sorozatról pedig itt: KATT
    További jó játékot!

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most kezdek szemezgetni a kirakóval , és azt látom nekem 90 db kirakó kell a dekohoz .
    A kérdésem az : Hogy ha kirakom az első kirakó képet , és felette lehívom a 2 db kirakó képet , akkor az már elég a dekorhoz ?
    Vagy mindhárom kirakó képet ki kell rakni ? Vagy esetleg 4 kirakó képet kell kirakni ? Vagy elég ha csak hívogatom a kirakókat ?

12. -Sudden-

Szia.
    Kirakni nem kell őket, elég ha lehívod, vagyis "kirakásra" meg kell lenniük a daraboknak hozzá. Az alsó 3 db-ot sajnos ki kell raknod, de a 2db 25-ös szettet már elég ha csak lehívod, azokat már nem kell kiraknod.

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Helyzetjelentés!
    Mai napon kész lettem kis accountok létrehozásával, összesen 75 darab fiókot hoztam létre, ezeken a fiókokon 2 db dekort tervezek kiszedni, így nagyjából 150 db dekorral kalkulálok, ami elég a teljes kerge kert és a kincses sziget lefedéséhez, és még marad is ki valamennyi.

Annyiszor láttam Szalma Palit, hogy letudnám rajzolni fejből, becsukott szemmel.. színekkel mindennel együtt, a farmerama zenéjéről nem is beszélve, életre megutáltam, meg is értem, hogy miért volt eddig némán minden platformon a játék. A bevezető részeket a végén már annyira untam hogy stopperrel mértem az időt, hogy milyen gyorsan tudom befejezni a bevezető részét az új fiókoknak.
    1 perc alá betudtam gyűrni mindig :D:
    Egy ideig elegek lesznek a dekorok, ezekkel pár nap alatt meglesz a 234-es szint az amaránt miatt. Aztán megy minden a bahára, ott is menjen a TTP. :D

vihence, GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  14. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Emmá valami . :D:inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. scania7

scania7 Járnitanuló

Sziasztok!Mézeskalács Ruditojás is van a nyeremények között.Ő mit tud?Köszönöm a választ...Üdv

17. -Sudden-

Szia.
    Mézeskalács Rudi tanyája

Kihelyezhető : minden területre
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki, kivétel házi kedvenc futtató
    Érési idő :
    72:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : szint x 200 TP/BTP + 250%-kal több TP/BTP aratásnál, illetve tenyésztésnél 4 órán keresztül.
    Ha többet szeretnél a tojásról megtudni, akkor kérlek kattints ide: KATT

vihence, maszilva, hzsoka és 3 más kedveli ezt.
  18. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Január 3-ig van időm eldönteni, hogy akarok-e még pár fiókot létrehozni, mivel ha aznap csinálsz még, akkor pont készen leszel a pakolgatós minijátékkal, az event végére, tehát ha addig nem unom meg a belépegetést, lehet még létrehozok majd, időtől függ. :D

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

900 ... s kb 18 hiányzik...:music:
    Láblógatás? 8) Jó terv;)
    A december szerencsés volt nyitás szempontból... 2 virágfestés is megtalált.. s több varázskalapés Jack is;)
    96 -ból tuti lesznek szép eredmények;)
    :eek:o_O
    Mivel könnyen kivehető volt... a fél tucat erős túlzás...
    Bár ez egy őrült farm... itt bármi előfordulhat...;)

20. scania7

scania7 Járnitanuló

Á-HÁ.Köszönöm...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.