Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Dec 18, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

This poll will close on Jul 17, 2025 at 7:11 PM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Bocsánat akkor félreértettem a beszélgetést. :( Vagy a saját gondolataimtól nem tudtam elszakadni...

2. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Igy gondolom én is....Kellemes ünnepeket mindannyiotoknak!

3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Mivel a számolások még csak mennyiségben adottak ezért:
    24600 eventnövény kell amit csak a fő farmon lehet ültetni, így 1 kör hozama Répás almás csatnival 606 nettó növény.
    24600 / 606 = 40,594 = 41 kör aratás szükséges.
    8 órás alapból az érési ideje a növénynek, vízzel 6:24, vízzel és trágyával pedig 5:45 alatt érik be, így naponta reálisan 3 aratással számolhatunk. A teljes event 21 napos, így a 15-ik napon már végezhetünk is. A felröppenők addig menet közben jönnek, a minijátékok lejátszásához amúgy sem kell sem felröpi sem, sem eventnövény, csak eventkellék.

4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Hát, nem is tudom.... Betermeltem a fagyasztóimba egy 3 mázsás hízóból a disznóságokat, már az is sok volt számomra, és akkor jön ez az event, aminek az ismertetőjét olvasva is azt mondtam: Jézusom, aki ezt kitalálta, annak se családja, se kutyája, se macskája, akiket szeretni, etetni, vendégül látni kell... Miért kellett ezt az ünnepek előtt, alatt ennyire agyon bonyolítani?

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akinek van macskája kutyája.. esetleg gyereke és unokája... az tuti nem vacakol vele sokat:music: Plánne nem sok farmon...:wuerg:
    Így nem kell külön hetente event ismertető;) Azért jövő héten nem sok idő lenne az ismertetőírásra... és módosításra...;)
    Megoldjuk;)
    Ünnepelünk... s ha lesz idő játszunk...8)

6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát nem lettem vidám ahogy elolvastam hogy miről is szól a story csevegöbe...:sleepy:
    Teljesen biztos hogy nem fogok tudni időre aratni, még telorol se, és az is hogy hibátlan minijátékokkal ,ki be lépkedésekkel se akarom magam streszelni.;)xD

És majd akor is max filozhatok mit nem tudok megvenni.:D
    Én nem dekorozok, Mamutbol igazábol Turbo kellene, az se biztos hogy ki akarnék tenni még 1 simát . :music:
    Jackem ,virágfestés bőven mással is el vagyok látva nem fog fájni a szívem...;)xD
    1 szó mint 100 én ezt az eventet elengedem úgy ahogy van.xD
    Én alapvetöen normál hétkoznapokon játszom ,az ünnepek alatt biztos nem ilyen full időbeosztos kimaxolt eventel szeretnék "játszani":oops:
    A lányom kisfarmján csinálom max minden teljesitmény kényszer nelkül ,neki itt minden plusz lesz föleg a Mamut.:)
    Szerencsére a karàcsonyfáért csak röpi kell.;)

Last edited: Dec 18, 2024
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megnéztem a pékműhelyemet, nekem már megvan a karisüti receptje. Hogy honnét azt nem tudom, de ott van. Ilyenkor a rendszer nem szokta megengedni, hogy újra megvegyem, de most már figyelni is fogok rá :)
    A pékműhely az egyetlen amit használni szoktam, de erre nem figyeltem eddig.
    Talán azért, mert 4. szintű, az anananászos süti pedig csak a 3. szinten van amit gyártani szoktam... Nem tudom :)

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nagyon sok helyről kapjuk: Téli csemegés ládából, Téli ajándékos ládából,Kincsvadászat ládából, Szülinapi buli 1. felhőből, Röfi új háza felhőből.

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    szerintem Te magáról a Karácsonyi süti termékről írsz, míg -gyöngy581- azt nem tudja, hogy a receptet honnan szerezte meg :)

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, értettem, de nem is kell kiváltani. A kis farmomon nincs kiváltva egyik műhely sem, de mégis van rajta süti. Ezért írtam.

11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Olvasgattam a hozzászólásokat és az alapján úgy gondolom, hogy szerencsésebb lett volna pl. az időre aratható mezőket kihagyni.
    Hiába 21 napos az event azért lássuk be, hogy az asszonyok a karácsonyi időszakban egészen más dolgokkal vannak elfoglalva mint a játék.
    A boltban vannak nagyon jó kis ajándékok. Arra viszont nem emlékszem, hogy korábban volt-e olyan eset amikor a számomra fontos és értékes dolgokat nem tudtam kiváltani. És itt most közel sem a bolt kifosztásáról van szó.
    Bízom benne, hogy azért alapvetően pozitív lesz a végén az event megítélése.

12. favágó_72

favágó_72 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Múlt héten néztünk fát, most ezüst fenyőt választottak lányom. Remélem az is jó lesz. :D
    Ma már sokkal jobban ébredtem, a lázam is minimálist súrolja a 38- at, szóval bizakodó vagyok. :D Fákat raktam tegnap kezdésre, viszont nem kapcsoltam ki az automatát szerintem. :D Mindig megtudom lepni magam. De legalább most nem itemek vannak. :)
    Az idén már biztos nem fogok dolgozni, szóval amennyi kedvem van a játékhoz, azt simán tudom produkálni.

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Végigolvastam a hszeket, úgy döntöttem kihagyom, mert még nagyobb lett a katyvasz. Sosem hagytam ki karácsonyit, ez lesz az első. Sem időm, sem türelmem kitalálni hogy és mit érdemes. Köszönöm a farmeramának, légyszi tolmácsoljátok.

14. Dolphin

15. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Szerintem gondold át még 1x.
    Első olvasatra valóban "bonyolultnak" tűnik, de nem az.
    Ültetsz a Főfarmon 24600 eventnövényt, és gyűjtesz 2 féle felröppenőt. A ronda pulcsiból kell 3450 db., ami jöhet növények-fák aratásából, illetve Ünnepi fenyő-időzítőt (3. részhez kell/het) ami viszont csak fák aratásából reppenhet. Mindkét felröpi a fő és szédültről jön.
    Naponta ahogy időd engedi, az event- ablakban begyűjtöd 4 óránként, illetve napi 1x (23 órás) a kekszes és a diszdobozok ládáját, ami kibontás után szükséges majd a 3.-4. részhez. A második részt Pajtából kell teljesíteni. Ennyi ! 20 napos az event.

16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Nálam is zűr van! Mivel kezdjem? Sorban kell csinálni? Ha nincs 4 Lángnélküli gyertya, akkor hogyan tovább? Sokxor átolvastam, de csak zavarosabb lett, kevés az IQ-m. :)

renyke44, sutimami57 and farmerSS like this.
  17. Dolphin

Szia,
    próbálok segíteni:
    A Karácsonyfa a főelem, de nem ezzel kell kezdeni :)
    Az event 2. részét (Zoknitöltés - pajtából beadogatós feladat), 3. részét (Karácsonyi fonal - szétválogatós mechanika) és a 4. részét (Vidám kirakós - puzzle mechanika) egymás mellett, párhuzamosan intézhetjük.

Amit az elején érdemes tennünk, az az event ablakból az időre aratható mezők aratása, mert ezekből kapjuk a különleges kellékeket (Díszdoboz és Kekszes tál), ezek kellenek a Szétválogatós mini-játék (3. rész) és a Puzzle-mini játék (4. rész) indításához.
    A 3. részben az eventboltból tudunk kivenni 2 db Láng nélküli gyertyát, a 4. részben a 3. és 5. szinten kapjuk meg jutalomként.
    Ezek fognak kelleni a Karácsonyfa alsó szintjén, ott kell beadnunk majd, ha megszereztük.
    Közben érdemes az event növényt termelnünk és felröpit gyűjtenünk, mert arra szükségünk lesz az 1. részben, a Karácsonyfa feladataiban.
    Az eventre majdnem 21 napunk van, sok sikert hozzá!

18. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

Naná, hogy learattam...xD

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majdnem elkezdtem az eventet....8) de nem sikerült...:oops: el sem indult...:music: Már meg sem lepődök:p

szekulagábor likes this.
  20. blogger55

blogger55 Törekvő

énis 196 felröpimnek annyi

sutimami57 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.