Minden ami Sport! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 22.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Megérkeztünk az álmok kapujába – Budapesten vívhatjuk ki az Eb-részvételt!

A labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjében a magyar válogatott 3–1-re nyert Bulgáriában, így már csak egy lépcsőfok választja el nemzeti csapatunkat a részben hazai rendezésű kontinenstornától.

EURÓPA-BAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ A-LIGA, ELŐDÖNTŐ

BULGÁRIA–MAGYARORSZÁG 1–3 (0–1)
    Szófia, Vaszil Levszki Stadion, 2000 néző. Vezette: Marciniak (lengyel)
    Bulgária: P. Iliev – Cicinho, Terziev, Bozsikov, Nedjalkov – Karabeljov, Malinov – Karagaren (Deszpodov, 58.), Nedelev (Jankov, 80.), Ivanov (Jomov, 30.) – Kraev (Isza, 80.). Szövetségi kapitány: Georgi Dermendzsiev
    Magyarország: Gulácsi – Orbán, Lang, Szalai A. – Fiola (Botka, 82.), Sigér, Nagy Á. (Gazdag, 82.), Kalmár (Hangya, 70.), Holender (Nego, 70.) – Szalai Á. (Nikolics, 59.), Sallai R. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
    Gólszerző: Jomov (89.), ill. Orbán (17.), Kalmár (47.), Nikolics (75.)

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2020-bulgaria-magyarorszag-potselejtezo-2788555

2. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Címvédés! Babosék két szettben megnyerték a Roland Garros-döntőt

A második helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia páros másfél óra alatt 6:4, 7:5-re legyőzte a 14. helyen rangsorolt Alexa Guarachi, Desirae Krawczyk chilei, amerikai duót a francia nyílt teniszbajnokság (Roland Garros) döntőjében, így megvédte a címét.

ROLAND GARROS, PÁRIZS (35 025 914 euró, salak)
    NŐI PÁROS, DÖNTŐ
    Babos, Mladenovic (magyar, francia, 2.)–Guarachi, Krawczyk (chilei, amerikai, 14.) 6:4, 7:5
    A 2018-as Roland Garros-győztes Barbora Krejcíková, Katerina Siniaková cseh kettős elleni elődöntőt maratoni, két és fél órás csatában megnyerő Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a döntőben egyértelmű esélyesnek lépett pályára a 14. helyen rangsorolt Alexa Guarachi, Desirae Krawczyk chilei, amerikai duó ellen.
    A címvédő, második helyen kiemelt magyar, francia kettős jól is kezdett, az ellenfél második adogatójátékát elvette, ám a chilei, amerikai páros azonnal visszabrékelt. A folytatásban mind a két oldalon sok kettős és ki nem kényszerített hiba jellemezte játékát, de hetedik gémben Baboséknak sikerült újra brékelniük, majd a hatodik szettlabdát értékesítve a játszmát is megnyerték 6:4-re.
    A címvédő páros a második szettben is nagyon messze volt a legjobbjától, ennek ellenére sikerült 3:1-re elhúzniuk. A brékelőnyt azonban a hatodik gémben elveszítették, innentől pedig igazi „brékcsata” kezdődött: egymás után további öt elveszített adogatójáték következett.
    A magyar, francia kettős 6:5-ös vezetésénél megszakadt a sorozat, Mladenovic szervajátékának végén behúzták a meccset (6:4, 7:5), és így 2019 után 2020-ban is megnyerték a Roland Garrost, összességében pedig már a negyedik Grand Slam-győzelmüket (2018-ban és 2020-ban az Australian Openen nyertek) aratták közösen.

címvédés >>>>>

lukimi

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Az az egy lépcső több lesz .
    Mert tegnap a Szerbia - Magyarország : 0 - 1 lett .
    Igaz , nyertünk a Nemzetek ligájában , és Szerdán az oroszokkal játszunk Moszkvában, akár vissza is vághatunk a pesti 2-3-ért.

Szóval a legfőbb kérdésem az , amit általában mindnekinek felteszek , hogy egy hónapja volt a BL döntő , de már a BL selejtező megy , de már van ez a nemzetek ligája selejtező , de azért legyen egy EB selejtező , de ne feledjük , van VB EL és mittudomén még mi .

Én örülök minden sikernek , de nem kéne egyetlen egy meccsre koncentrálni a 20 helyett ?

Azt is értem , hogy a BL-ben a Fradi van , az EL és BL-ben meg Magyarország .

És amit nem értek , Izlandot mondja mindenki , hogy fontos lesz , erre megjött Szerbia és Oroszország .

Nem szoktam focit nézni , esetleg akkor ha VB vagy EB van .

A 3. csoport állása:
    1. Oroszország 7 pont,
    2. Magyarország 6,
    3. Törökország 2,
    4. Szerbia 1

zsani_apja, Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  4. lukimi

Szia.

Az izlandi hazai mérkőzés dönt arról, hogy a majdani részben hazai rendezésű EB-n szerepelhetünk-e?! (már 2 társrendező nem fog a saját rendezésén, csak néző lesz pl Románia....) És nekünk az a meccs lesz a legfontosabb ami mindent visz és én csupán oda koncentrálnék, azt BE KELL húzni!

Emez tornát egy pihent agyú találta ki pár éve (vagy több pihent agyú), a nemzetek kupája vagy mi. Saját részről totál feleslegesnek tartom de valamelyik napon egy volt nagy focista és több szakember is annak tartotta és akárhogy is nézem, ez egy elvetélt totál marhaság! Így is agyon vannak terhelve a focisták és ráadásnak ide baromkodták ezt a senkinek semmire nem jó tornát......igaz, ha véletlenül Izlandot itthon nem tudnánk megcsapni, ebből a nemzetek tornájából is 2 csapat tovább mehet az EB-re. De szerintem oroszországban nem sok esélyünk lesz habár nem volt a többin sem és mégis sikeresek voltunk, amit én először is sikernek könyvelek el másodsorban meg Tamáskodom mivel a többi nemzetnek is úgy kell ez a felesleges torna, mint púp a hátukra. Majd hülyék lesznek széthajtani magukat!
    Itt van most a Fradi BL-je, már 2 NB1-es meccse van elhalasztva eddig. Hamarosan folytatnia kell a nagyon kemény, nehéz BL csoportkörökkel, a válogatottjai meg több fronton érdekelt, a bajnokság is jó lenne ismét pl címvédés és nekem mint szurkolójuknak ez az egyik legfontosabb (a BL-ben semmi esély nem lesz, esetleg ha lenéznek bennünket 1-1 x és persze súlyos milliárdok bezsebelése) tehát magyar játékosoknak ennyi meccs......
    Egyszóval is írhattam volna: nekem szurkolónak kellett ez a nemzetek ligája szükség volt rá?! NEM!!!!

Nem beszélve arról, hogy engem mint tősgyökeres szurkolót és valaha a fiatalságát végig focizót abszolute nem érdekel ez a ligásdi, akkor gondolom sok más drukkert sem! Az este sem néztem a szerbek ellenit csak jólesően nyugtáztam, hogy megint nyertünk.

Utoljára szerkesztett: 12.10.20
  5. HéricsBáró

Ma nyerünk Oroszország ellen ? :inlove:És ha nyerünk , ki leszünk alaposan fáradva Izland ellen ? :cry:

Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  6. lukimi

Izland még odébb van. Mai hír, hogy az oroszoknál vannak koronások és sérültek is. Talán így kissé növekedett az esélyünk. Szerintem a legutóbbi játékunkkal kikapunk, akkor elég volt.
    Nem hinném, hogy ezen a meccsen nekünk agyon kéne törnünk magunkat és ezt Rossi jobban tudja mint én!:)
    ----------------------------------------------------
    Oroszország - Magyarország félidőben 0-0

Maradt a 0-0, de számunkra ez is nagy bravúrnak számít!:)

Utoljára szerkesztett: 15.10.20
    HéricsBáró, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Szia
    Holnap lesz a Barcelona - Fradi . :inlove: Rezegni fog a háló :p

8. lukimi

Szerintem is de hátha világ szenzációt okozva a Barca hálója fog rezegni többször....xD:p

Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Ezt olvasván .....

Hétfőn megtartotta a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját Ronald Koeman, az FC Barcelona vezetőedzője. A holland szakember elmondta, hiába szombaton rendezik meg az idény első el Clásicóját, nem fog pihentetni a Fradi ellen és komolyan veszi a mérkőzést.

Ezt nyilatkozta :
    • Ez egy fontos hét, de nem fontosabb, mint a többi. Jól szeretnénk kezdeni a BL-ben, nyerni akarunk, a legfontosabb azonban, hogy nyugodtan játsszunk. Nem gondoljuk, hogy könnyű meccs vár ránk, ezért erős csapatot fogunk pályára küldeni. Nem pihentetünk, most nem a szombati el Clásico a fontos, hanem a keddi mérkőzés. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért . A Ferencvárosnak minőségi játékosai vannak a támadósorban, de kiemelni nem szeretnék senkit. A Fradi csapatként erős, ám persze, vannak egyénileg is jó játékosai, akik megnehezíthetik a dolgunkat . Mindig van rajtunk nyomás, hiszen mindenki azt várja, hogy minden meccset megnyerjünk. Normális, hogy vannak nehéz pillanatok, de rendkívül optimisták vagyunk a holnapi meccset illetően.

10. lukimi

Nekem ilyen meccseken az az elvárásom vagy vágyam?, hogy ne nagyarányú vereség legyen a vége.

HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szia

Szerintem 2 - 1 -re nyer a Fardi . :D Barcelona - Ferencváros : 1 - 2 :inlove:

szellőcske, Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nekem 1 gól is gól...Fradi megjátszva...az első félidőt megnézem.;)Jó szórakozástxDxD

szellőcske, HéricsBáró és lukimi kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Szia
    5 perc és kezdődik . :inlove:

szellőcske és Kuzdern kedveli ezt.
  14. lukimi

Szép napot.

Szerintem csodák már pedig vannak.

De nem ezen a szinten. Csoda számba ment, hogy a sokkal alacsonyabb költségvetésből gazdálkodó Fradi kiverte a svéd, skót és horvát ellenfelét.
    Azonban a Barcelona nem az a csapat aki majd elbukik egy meccset a Fradi ellen főleg otthonában, ők BL-t akarnak nyerni. Ehhez a világ legjobb játékosait vásárolták össze és a többi ilyen szintet képviselő csapatok is.

Mi is összevásároltuk, olykor olykor alig van magyar játékos a Fradiban (az más kérdés és senkit nem érdekel, hogy én ezt helyeslem-e?).
    Csakhogy mi csak kicsiben tudunk vásárolni a nagyokhoz képest. Ezért kell örülni, hogy idáig eljutottunk de a túlzott bizakodás felesleges. Óriási pénzek forognak a nagyoknál nem igen érdekel nem is tudom Messi árát és havi fizetését de szerintem nem járok messze(i) a valóságtól ha azt írom, hogy az érte fizetett pénzből az egész Ferencvárost meg lehetne vásárolni. Mármint Fradit, városostól együtt.xD:p

Nem írom, hogy mi lett volna ha bemegy az első helyzetünk és, hogy tulzó az eredmény ezekkel vannak tele az újságok, az újságíróknak (nagyon finoman írom, hogy ki nem állhatom őket minden téren) ez a dolguk ebben a világban.

BAJNOKOK LIGÁJA
    CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
    G-CSOPORT

FC BARCELONA (spanyol)–FERENCVÁROS 5–1 (2–0) – élőben az NSO-n!
    Barcelona, Camp Nou, zárt kapuk mögöt. Vezette: Schärer (svájci)
    BARCELONA: Neto – Sergi Roberto (Firpo, 62.), Piqué, Lenglet, Dest – Pjanic (S. Busquets, 76.), F. de Jong – Trincao (O. Dembélé, 63.), Coutinho (Araújo, 71.), Fati (Pedri, 63.) – Messi. Vezetőedző: Ronald Koeman
    FTC: Dibusz – Botka (Lovrencsics G., 77.), Blazic, Kovacevic, Civic (Heister 63.) – Haratin, Sigér D., Laidouni (Somália, 63.) – Isael, Zubkov (Mak, 71.) – Nguen (F. Boli, 71.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
    Gólszerző: Messi (27. – 11-esből), Fati (42.), Coutinho (52.), Pedri (82.), O. Dembélé (89.), ill. Haratin (70. – 11-esből)
    Kiállítva: Piqué (69.)

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-g-csoport-barcelona-ferencvaros-2790621

Kb 60 éve vagyok Fradi szurkoló, amíg a valamikori bundák garmada ki nem pattant bősz szurkoló voltam, remegtem 1-1 meccsen vagy előtte napokkal is gyerekkoromtól kezdve. Mióta tudom, hogy milyen feleslegesen izgultam már csak rezignáltam nézem a focit nálam elmúlt a varázsa.

Így most azt írhatom, hogy nem vagyok csalódott egy 1-5 után sem ez a realitás. :):p

Utoljára szerkesztett: 21.10.20
    szellőcske, zsani_apja, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Szia

Barcelona - Real madrid : 1 - 3

Nem volt nehéz dolga a Real madridnak , hisz a Fardi lefárasztotta a Barcelonát . xD

----------

Az Eredivisie 6. fordulójában az Ajax 13-0-ra győzött a VVV Venlo otthonában.
    Az amszterdami együttes már az első félidőben 4-0-ra vezetett, majd az 52. percben emberelőnybe került. Az ezt követő hét perc alatt még négy gólt szerzett az Ajax, a 65. percben pedig már 0-9 volt az állás. A hetvenedikben beállt Klaas-Jan Huntelaar is, aki még kettőt hozzátett, rajta kívül még Traore és Martinez volt eredményes a "hajrában".
    Traore öt, Huntelaar és Ekkelenkamp két-két góllal fejezte be a mészárlást.

Az Ajax ezzel rekordot döntött, 13 gólos különbséggel még senki nem nyert mérkőzését a holland élvonalban.

szellőcske és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gyerünk! Hajrá Fradi!!!!!!
    Ezt meg kellene nyerni. :)
    Update: Eddig nem úgy néz ki... :(

Utoljára szerkesztett: 28.10.20
    cicuka01, szellőcske és jófarmerlány kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sajnos ! :(

cicuka01 és szellőcske kedveli ezt.
  18. szellőcske

szellőcske Utánpótlás-írogató

Annácska én is nézem...de most egyet rúgott a fradi:)

cicuka01 és jófarmerlány kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Hajrá Fradi, én még hiszek a csodákban!! :D

cicuka01, szellőcske és Ninett79 kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Még van remény.... Hajrá!!!!

cicuka01, jófarmerlány és szellőcske kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.