Minden ami Sport!

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 22.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Németeknél találkozunk. ;) Vagy Némethéknél. :D

alex0824, genka53 és jófarmerlány kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem szoktam nézni a darts-ot . Sőt !

De , a 16 éveske , Litler , bejutott a döntőbe !

Kuzdern, Dolphin, zsani_apja és még 1 ember kedveli ezt.
  3. zsani_apja

Utoljára szerkesztett: 15.6.24
    Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.
  4. apja_72

apja_72 Junior szaki

halihoó!
    Most már megtöröm ezt a csendet. Lehet át kell írni a topikot, Minden, ami apja- ra. :D
    Egész jól indul az EB. Nem nagyon szoktam már focit nézni, de ezt most követni fogom.

szellorozsa, Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos a nyitó meccsünk nem igazán volt eredményes.... 3:1 -re kikaptunk Svájctól, szomorú vagyok. Legalább kihozták volna egálra, ha már nem tudták elhozni a 3 pontot, de az sem sikerült.
    A szurkolókon minden esetre nem múlott, már tegnap óta hangolódtak, és tízezernél többen vonultak Köln utcáin a meccs helyszínére (rendőri kísérettel). Csodás látvány volt! :)

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ejjj Apja! Ez neked jó kezdés? Én nem mondanám. De hátha a folytatásban. :)

7. zsani_apja

Jók a meccsek, sok gól van, erre értettem. :)
    Cégnél mindig van tippelős játék ilyen rangosabb eseményeknél. A mieinkre pont ezt tettem, hogy 1:3 lesz. Nem ellenük vagyok, csak próbáltam józanul gondolkodni.

24.06.15. 21:04
    Bámulatos, Albánia vezet. Ma nagyot akaszthattam volna ..mixen. :D

Utoljára szerkesztett: 15.6.24
  8. genka53

Szia!
    Már változott: 2:1 -re vezetnek az olaszok most, a 66. percben.
    Beko idején nálunk is volt tippelős verseny a Tipp.ly -n. Cca közel harmincan rendszeresen tippeltünk a VB meccsekre..... jókat szurkoltunk egyes aratások között :D :D

9. zsani_apja

Nálunk 0-24- ben megy a tv, már itt is 2:1 :D

10. juhúú

juhúú Utánpótlás-írogató

Szia!

Te kint élsz?
    Fiam barátai kimentek az EB- re- Küldött videót, ahogy vonultak a stadionhoz. Fantasztakid lehetett. :)

Ü: apja

genka53 kedveli ezt.
  11. genka53

Szia!
    Nem, itthon élek, Sopronban. Videón láttam Köln "megszállását". :D
    Több médiaforrásban is szerepelt. :D

juhúú, rencsike982 és zsani_apja kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Szia!
    Akkor nagyon közel vagyunk egy máshoz. :D Amúgy egymáshoz is. :)
    Várom már a Holland meccset.

rencsike982 és genka53 kedveli ezt.
  13. genka53

Szia!
    Mennyire közel? :D Nem látlak! :D
    Na, közben véget ért a meccs. Lengyelország - Hollandia 1:2 lett a vége.
    Izgalmas, mozgalmas mérkőzés volt. Akárhogy is nézzük, a hollandok jobbak voltak, több helyzetük is volt, többet birtokolták a labdát is... meg aztán végülis, a focit gólra játsszák, abból meg a hollandok tudtak többet érvényesíteni. :)
    Ma, 18:00 -kor Szlovénia - Dánia;
    és 21:00-kor Szerbia - Anglia.

juhúú, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  14. zsani_apja

halihoó!
    Ma idáig mindent buktam, ha a Franciák is kikapnak, megyek Sopronba és levetem magam a Tűztoronyból. :D

genka53 kedveli ezt.
  15. genka53

Szia!
    Bár lájkoltam, de nagyon nem tetszik!
    A Tűztorony igen magas, Isten őrizz, hogy ott gyakorold a szabadesést! ;):D:inlove:
    Egy békegalambot azért röptethetnél róla. Az szép dolog lenne ebben a vészterhes időben. :inlove:
    Én is csak pislogtam, amikor a belga - szlovák és a román-ukrán meccs végeredményét láttam. :)
    Az osztrák - francia meccs meg papírforma volt - szerintem. ;)
    Remélem szerdára összeszedik magukat a mieink! Addig gyűjtsük az ERŐT, és küldjük el nekik. :inlove:

16. genka53

Egy lélek sem járt erre?
    Németország - Magyarország 2:0. :cry::cry::cry:
    Óriásit küzdött a magyar csapat, és hiába szidják még Hollandiában is a holland bírót, amiért egy érvénytelen gólt megadott a németeknek, sajnos a végeredményen az most már nem változtat.

"A
    holland újság azt írta: Szégyen, amit a játékvezető csinált, hogy megadta a németek szabálytalan gólját a magyarok ellen.
    A holland szurkolók is csatlakoztak ehhez, a Twitteren folyamatosan gyalázzák a bírót. Az egyik hozzászóló szerint siralmas, amit a holland bíró művel és szégyent hozott a hazájára."
    Sajnos, hiába volt ég és föld közti különbség az első csoportmeccs játékához képest, amikor kikaptunk Svájctól, a meccset gólra játsszák, és mi még csak szépíteni sem tudtunk. :sleepy::oops:
    Folytatás vasárnap (21.00, M4 Sport csatornán), újra Stuttgartban, a skót válogatott ellen, még mindig a továbbjutás reményében!

juhúú, Kuzdern, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nem is vártam mást!

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Na mondjuk kiharcoltuk mi már magunknak a közutálatot szinte világszerte. Kifejezetten a foci támogatására amennyit költünk,
    az már szinte gáz.Mondjuk a szabálytalan góllal is kikaptunk volna, úgyhogy, tök mindegy.
    Mintha más sportág nem is létezne nálunk, csak a foci.
    S ha hozzáveszem a tegnap belengetett elméleti testnevelést az iskolákba, akkor meg végképp...
    Ezzel nem titeket foci rajongókat akartalak bántani, de nekem nagyon a bögyömbe van a focira, stadionokra költött csilliárdok.

zsani_apja és genka53 kedveli ezt.
  19. genka53

Szia!
    Én az atlétikai versenyeket is megnézegettem, amikor időm volt rá, úgyhogy nem veszem bántásnak az írásodat.
    A stadionok nem csak vitték a pénzt, amíg megépültek, hanem már bőven vissza is termelték, és még tovább termelik azt. Eszméletlen pénzt be lehet hozni általuk. Én jó befektetésnek tartom.
    És a stadionokban nem csak focimeccsek vannak, hanem rengeteg koncert is, amelyek szintén komoly összegeket hoznak a "konyhára".

rencsike982 és zsani_apja kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Szia!
    Akkor elhúzták a nótánkat a németek. :D

24.06.22.

halo!
    Belgák vezetnek. Még a Király is tapsolt. :D :)

Utoljára szerkesztett: 22.6.24
    genka53 kedveli ezt.