Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Repülős üzenetek nem mentődnek el, sem a kimenő, sem a bejövő üzeneteket nem tárolja a rendszer.
    További jó játékot!

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, Ez elég baj, mert így nem marad semmi nyoma, pld. egy csere napon. Gondolom nem véletlen, hogy a levelezésnek többen is ezt a módját választják ilyenkor. Na mindegy. Köszi. Neked is jó játékot.

3. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    nem tudom másoknál hogy tölt a játék de nállam napok óta rendkivül lassan. Gazda: HUNOK ID: 30899691

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Jelenleg nincs tudomásunk belépési problémákról, lassulásról.
    Az ellenőrzéskor nálad valóban kicsit vontatottabban működtek a területváltások. Néhány beállításon módosítottam, mert nagyon sok ólad van kint, így az animációt kikapcsoltam. Sokat javult a helyzet ezek után. Amennyiben nem szeretnéd, akkor állítsd vissza, vagy írj és visszakapcsolom. Én még a tüzijáték animációját is kikapcsolnám.
    Érdemes egy gép takarítást is elvégezni, törölni a sütiket és üríteni a gyorsítótárat.
    Ajánlom figyelmedbe Ableotory TL javaslatait, biztos találsz olyan információt, ami neked is segítségedre lehet.:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  5. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! A pék szakmában találtam egy kis hibát. Már kétszer (20) db gyártottam a legrózsászínű pitét. de a játék nem írja jóvá. Nem jelenik meg a polcon. Meg néznétek a hibát Köszönöm előre is! semmirevaló ID 49645828

6. Luminary

Szia!

Az ellenőrzés során én nem tapasztaltam az általad jelzett hibát.
    Ez a pajtában:
    upload_2025-6-25_8-55-2.png
    Ez a pékségben készült nálad:
    upload_2025-6-25_8-56-27.png

2025-06-24 09:10:30 - kor indítottál 10 darab Legrózsaszínűbb pitét a pékségben, ami 2025-06-24 11:23:17 - kor jóváírásra került a pajtádban. A következő 10 darabot 2025-06-24 18:33:46 - kor indítottad, ami két tételben került naplózásra: 8db 2025-06-24 19:53:50 -kor, majd további 2 db 2025-06-24 22:03:18.
    Ha, te nem ezt látod, akkor érdemes lenne egy géptakarítást, sütik törlését és a gyorsítótár ürítését elvégezni. (Ezeket a feladatokat legalább heti szinten érdemes ismételni.)

További jó játékot!

Dolphin és semmirevaló kedveli ezt.
  7. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a válaszodat!

Luminary kedveli ezt.
  8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot! Erdei macskát hol szerezhetünk?

9. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Erdei macska a legújabb farmos tartalmi frissítéssel érkezett érkezik meg.
    Erről bővebb információt itt találsz: KATT

Megértésedet köszönöm.

Szerkesztés: 2025. június 26-án 14:00-kor élesedik az új tartalmi frissítés.

Dolphin kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Értem,de még nem múlt idő,mert csak holnap jön.Köszönöm

-Sudden- kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Igazad van. Javítottam a hozzászólásom, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.

12. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

Luminary kedveli ezt.
  13. feri4758

feri4758 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szép napot mindenkinek szeretném megkérdezni miért van szükség a holnap kezdődő eventhez a baha 50.- szinthez holott nem kér az event semmi féle bahás dolgot.

14. Csillus1986

Csillus1986 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A kliensen kersztül nem tudok belépni tegnap óta. Már változtattam jelszót is.
    Csillus1986

15. -Sudden-

Szia.
    A központ döntött így. Azon kívül, hogy továbbítjuk az észrevételeket a játékkal kapcsolatban, ráhatásunk (nekünk moderátoroknak) erre nincs.
    Megértésedet köszönöm.

16. -Sudden-

Szia.
    Böngészőben próbáltad és ott beenged? Ha böngészőn beenged, akkor lehet, hogy a kliensben írtál el valamit. Ellenőrizd, hogy helyes jelszó + felhasználónév kombinációt adtál-e meg, mert jelenleg nincs tudomásunk a klienssel kapcsolatos problémáról. Ettől függetlenül továbbítom a kérésed az erre jogosultak felé.
    Megértésedet köszönöm.

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Sajnos nem lehet belépni a farmra.
    Kliensen 55%-nál megáll, böngészőben is csak tölt és tölt.....
    GA-BI-O-Farm ID: 1508500

Zsuzsikan és farmerSS kedveli ezt.
  18. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok jó reggelt!
    Kb fél órája próbálok belépni de se böngészön keresztül se kliensen keresztül nem sikerül, nem tölt be a játék.
    Van infótok valami problémáról?
    Köszönettel: Gazda: Vyca-cica ID: 5366614

farmerSS kedveli ezt.
  19. Luminary

Sziasztok!

Valóban volt egy rövid időszak, amikor nem volt elérhető a játék, de szerencsére hamar orvosolták a helyzetet. Hivatalos infó is volt róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-nem-elérhető.26470/

Megértéseteket köszönjük:)

Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. levi5

levi5 Törzsjátékos

A múzeumok rendben vannak ? Adnak TP-t ? Szeretném ujra beüzemelni őket ha működnek normálisan....