Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sauvage

Sauvage Rutinos

Csak azt nem értem, ha napi leszedés van Rackó nem tudja ezt nyomon követni? Köszönöm azért a fáradozását:).

2. Vilmos05

Vilmos05 Fórum mestere

Van-e lehetőség a felhősorok mozgatására, tetszés szerinti rendezésére? Az Enciklopédiában erre nem találtam utalást.Mintha régebben lehetett volna nekem fontos sort az elejére hozni. Már nem emlékszem, milyen technikával működött. Most van egy kis szünet, tudnék vele foglalkozni, ezért kérdezem. Köszönöm.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A felhő bal oldali címerén találsz egy felfelé és egy lefelé mutató zöld háromszöget. Ezekkel mozgathatod a felhőket. De ez a lehetőség csak az egyes kategóriákban működik, az összes felhősort választva nem.

genka53, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Le szedtem a ládákat, és az életforrása ládát is. Vagy nem mutatta, vagy nem láttam mit adott. Megnézné valaki mit adott ?
    Mayanéni ID: 50523240

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ilyen nevű láda nincs. Van viszont egy alkimista termék, Az élet forrása. 6%-kal gyorsítja a virágok érését 8 órán keresztül.

alex0824, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. Vilmos05

Vilmos05 Fórum mestere

Köszönöm a választ, igen csak kategórián belül szeretném.

7. jucus100

jucus100 Kivételes tehetség

Sziasztok !
    Ki váltottam a szezonok felhősor 2. Viszont hiányzik 3 db. kitehető. Vagy nem találom, vagy nem csináltam meg a szezont. Azt szeretném kérdezni, hogy lesz e lehetőség esetleg a hiányzó dekorokat megvásárolni?
    Előre is köszönöm.

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    erre vonatkozóan nincs információnk, hogy megvásárolhatóak lesznek-e a jövőben a hiányzó szezonos dekorok.
    Ha írsz ID számot és farmnevet, valamint megírod, hogy melyiket nem találod, megnézzük, hogy megvan-e Nálad.

genka53 kedveli ezt.
  9. jucus100

Előre is nagyon szépen köszönöm, ha megtudod nézni.
    jucus100, ID : 16420847
    álomország, bűvész szuvenír, cseresznyefa virágzás.

10. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezeket a dekorokat nem szerezted meg.
    A 23. szezonban a 20. szintig jutottál, a 25. szezont a 38. szintig vitted el, a 28. szezonban pedig csak 15. szintig mentél.
    Ebben a 3 szezonban lehetett a fenti dekorokat megszerezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. jucus100

Köszönöm szépen .

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  12. Bozolo

Bozolo Járnitanuló

nem tudok belépnj

potyi120 és kishajni kedveli ezt.
  13. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Nem tudok belépni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fraudragon és potyi120 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Sziasztok,
    jelzéseteket olvasva én böngészőn próbáltam (Chrome) most, be tudtam lépni, s nem látok problémát.
    Kérlek, frissítés / újraindítás után próbáljátok meg Ti is újra.
    Böngészőn vagy kliensen tapasztaltátok?

15. szokeerika13

szokeerika13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Nevem: szokeerika13
    ID: 6286667
    A régi hitelkártya számomat sikerült kitörölnöm, mert lejárt, de az új kártyát nem találom, hogy hol tudom felvinni.
    Előre is köszönöm a segítséget.

16. Dolphin

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy Genka megállapításai a prémes automata faaratással kapcsolatban helyesek-e. Tényleg nem léphetek játékba még kikapcsolt automata mellett sem eventkezdésig? Én úgy tudtam, hogy ez egy hibás működés következménye volt, de hogy javították-e vagy sem azt már sajnos nem tudom. Viszont játszani szeretnék 14 óra előtt is, természetesen kikapcsolt automata mellett.
    Megköszönném, ha erre a kérdésemre kapnék valami megnyugtató választ, mert inkább törlöm a fákat és nem eventezek, ha ez így megállja a helyét.

18. genka53

genka53 Mindentudó orákulum

Szia!
    Lehet, hogy a kapkodásan ahogy írtam, rosszul fogalmaztam. Tehát mindenképp a fő-farmot nyitja meg a háttérben a program, még akkor is, ha mi a térképet látjuk.
    Az automata faarató kikapcsolt állásában beléphetünk a játékba, és nem bukjuk a felröppenőket.
    Visszamegyek a csevegőbe, és pontosítom a vonatkozó hsz-t.

aida2330, -ágianyu33-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, így már tiszta és világos a dolog, mert én is így tudtam. A kikapcsolt állapotában az automata csak akkor arat, ha hiba van a játékban. Volt is sajnos ilyen eset hónapokkal ez előtt, és ezt nem tudtam, hogy javították-e már vagy még mindig fentáll?

zsani_apja és genka53 kedveli ezt.
  20. fraudragon

fraudragon Fórum biztosa

Sem a böngészőn sem a kliensen nem lehet elérni a játékot.Ha be is tőlt,a területeket nem nyitja meg!Kiléptem az event kezdésekor,azóta nem enged vissza.Ennyi!

Farm_Tadity_ kedveli ezt.