Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, nézd meg, hogy a pipa bent van-e itt a mezőben.
    upload_2023-9-28_10-6-45.png

"3. Ezen a részen találjuk a karakterek ki és bekapcsolási lehetőségét. Ha a pipát kivesszük a négyzetből, akkor a karakterek eltűnnek a játéktér aljáról, ha a pipát ott hagyjuk, akkor megjelennek a karakterek."

https://board-hu.farmerama.com/threads/borzadálatos-éjszakák.24041/#post-1346452

2. Piroska061952

Piroska061952 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget be tettem a pipát mert az nem volt etethetek Még egyszer köszönöm széépen4

Dolphin kedveli ezt.
  3. rivális

rivális Fórum-zöldfülű

Sziasztok , tudjátok egy darabig nem lehetett farmaranyat vásárolni , igy talányos fákat nen tudtam venni , kokia és vadkörtefát :( jó lenne visszahozatni a vásárlást

4. Dolphin

Szia,
    a bankkártyás vásárlással voltak gondok néhány játékosnál, de van/volt más opció is vásárlásra, nem csak a bankkártya. ITT olvashatsz róla például, másik játékosnak adott válaszomban vázoltam a lehetőségeket.
    Sajnáljuk, hogy lemaradtál a vásárlásról.
    De biztosan lesz lehetőséged a jövőben ezeket a talányos fákat, illetve az új fákat vmilyen módon megszerezni, akár eventből, akár szezon nyereményként.
    A korábbi talányos fákból is lehetett ilyen módon szerezni, nem csak az akció idején.
    Megértésedet köszönöm!

5. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok ID 24761323 vagyok vettem tegnap is ma is rémséges tojástojot de nincs a raktáromba beadtam érte a kért termékeket valamit nem jól csináltam

6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Rémséges tojástojót a bal oldalon>>>Láda>>Állatok ikon alatt keresd, a Főfarmon tudod kihelyezni, NEM a Teliholdas terülten, hiába ott váltottad ki.
    Reméljük így már megtalálod!
    [​IMG]Rémséges tojástojó területTermény: 1 db tojás
    Érési idő: 21:36 óra
    Tapasztalatpont: 140 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    -ismeretlenJack boltjából kiváltható
    szükséges:
    900 sírkő
    900 vámpírparadicsom
    900 rémtök
    900 koponyafa
    900 kísértet
    - Éjszakai látogató gazdakörből szerezhető 1 db

7. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

köszönöm

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  8. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Hol találom, hogy a termőterületek mennyi termést adnak, alapból? Pld: 1x1=2db. 1x2=? 2x2=?
    (Úgy látszik rövidzárlatom van.)
    Köszönöm!

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    1x2 3db
    2x2 5db

-ágianyu33- és inanna11 kedveli ezt.
  10. Dolphin

11. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Sziasztok! Vásároltam egy L-es hajtass fát csomagot, de a vásárolt mennyiség a hajtass növénynél lett jóváírva. Kérem segítségeteket
    Gálné54 ID 22097966

12. Dolphin

Szia,
    a játék naplója alapján 2023-10-04 14:27:57-kor Hajtass növény L csomagot vásároltál. Kérlek, nézd meg az e-mailes visszaigazolást a vásárlásodról. Hajtass fa vásárlást nem látok Nálad.

13. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Elnézést én voltam figyelmetlen, a fa holnaptól kapható. Köszönöm a gyors választ, és jobban fogok figyelni.

Dolphin kedveli ezt.
  14. kerol1300

kerol1300 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, megvásároltam a denevérbarlangot Jack boltjában de nem kaptam semmit viszont a szükséges "növényeket" levonta. Esetleg tudja valaki hogy kaphatnám meg ezt az Ólat vagy mit kell tennem ilyenkor ?
    Kerol1300

15. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A farmon az ólak között kerested a kiváltott denevérbarlangot?

GA-BI-O-Farm és Dolphin kedveli ezt.
  16. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum mestere

Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy a Tintahalat hogy tudom megszerezni? A Necronomicon gyárat megcsináltam. Néztem a feladatsorokat. Ott ad Tintahalat, de előbb termék kell amit ez a gyár készít. Tintahal nélkül pedig nem megy az üzem. :music::D:cry:

17. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Tintahalodút Jack boltjában tudod kiváltani/megépíteni.
    Amit tudni lehet róla:

Tintahal
    Teliholdas állat
    Szükséges szint: 3.
    Kategória: Rémtárgyak
    Pajtaérték: 1.020
    Tenyészthető: nem
    Terményese: van (2023.05.11-én került be a játékba)
    Táp hozzávalója: [4 pöttyös horrorka + 35 izzó gomba]/1 db
    Táp keverési ideje: 00:09:30 óra/ 570 se

Tintahalodú
    Jack boltjából kiváltható.
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2

Kép
    .....................................
    Név
    .........................
    Tulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]TintahalodúTermény: 1 db tintahal
    Érési idő: 07:30 óra
    Tapasztalatpont: 90 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2022. június 30-tól- Jack boltjából korlátlan számban kiváltható.
    Szükséges:
    1.200 db alkonyi árnyvirág,
    60 db horrorparadicsom,
    1.000 db rémtök,
    30 db lidércfénygömb,
    - Farmáruda kínálatába került: 2022.09.08 - 2023.03.31.
    - Álomország szezon nyereménye
    - A Teliholdas éj V láda adhatja.

kincsembogaram67 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum mestere

Hálás szívvel köszönöm válaszod. Teljesen elkerülte a figyelmemet, pedig de sokszor átnéztem Jack boltját. 8) Nos akkor most erre gyúrok. :D További szép estét kívánok. ;)

jófarmerlány kedveli ezt.
  19. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Tegnap játszottam 5 játékot, Kaptam minden játékból Ősi magerszényt, kibontottam és minden eventnövényhez ültethető magot. Elültettem, learattam és a Szúrós gombából nem írt fel a játékfelületen lévő mennyiséghez egy darab növényt sem. A mai jelent meg csak. Látszik a többi eventnövény számot, ha nézzük. Még nem adtam be egy darabot sem. Ez előfordulhat? Válaszotokat köszönöm.
    Gaszton
    ID: 11797097

20. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok, esetleg lehet megint technikai hiba van, mert írtó lassú a játék, valamint az égigérő paszulyt nem sikerül sehogy sem learatni. Mit csinálhatok? A ki-be lépést, már 10x megcsináltam.