Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LétLM

LétLM Utánpótlás-írogató

Szia!

Már 2x kezdtem újra a játékot. Folyton beragadnak a lapok.

LétLM ID: 24652462

2. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Köszönöm, de mindig fenn áll a hiba, várok türelmesen.

3. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm,sikerült:)

4. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    a géptakarítás, amit délután kértünk, az megtörtént a gépeden?
    Beragadt Sütiket törölted?
    Ez már a javítás utáni állapot, amit hoztam, ha Nálad még a takarítást követően mindig probléma van, akkor a gépeden kell keresni a probléma forrását. Ha van rá lehetőséged, akkor hozz a hibalogokról képet. Kliensben vagy böngészőben lépsz be, ha ez utóbbi, próbáltál más böngészőt is, mint a megszokott?
    A képet a farmodról Chrome böngészőben készítettem.
    Itt találsz erről információt: <<Leírás a hibalogokhoz>>
    Megértésedet köszönöm!

gjozsi44 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad most megkezdett mini-játékot, sikerült közben megoldanod?
    Ha problémád akadna a jövőben, add meg mindig, melyik mezőnél tartasz, hol akadtál el (mi a jutalom, ahol épp Passziánszozol).
    Sok sikert a folytatáshoz!

LétLM kedveli ezt.
  6. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Minden működik,még az alpesi kertem is, de az event fa azt mutatja, hogy az összes feladattal kész vagyok, ez a problémám.

7. macimami1958

macimami1958 Fórum mestere

Segítség!!! 11 órától nem tudok játszani. Előre bocsájtom,hogy takarítás és minden más meg van csinálva.Többször ki-be léptem,frissitettem,mégsem működik rendesen.Beengedett a játékba denem tudtam területet váltani bárhova is akartam. majd úgy 10perc után beadott egy területet, de nem engedett aratni, Ez többszöri ki-be lépés után is így volt. Most pedig nem tudok belépni a farmra. Már végképpnem tudommit csináljak. Egyik böngészőben sem sikerül.Akliensen meg még ennyit sem,csak egy fehér alapot ad be.

macimami1958
    31461846

8. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Beléptem hozzád, körülnéztem a területeket, de nem találtam semmilyen rendellenességet.
    Ha a fent említett probléma megoldásos lehetőségeket megtetted (sütik, gyorsítótár) akkor várj egy kis ideig és próbáld meg később, indítsd újra a számítógépet/router.

Nézd meg a logot mit ír ki.
    Erről itt találsz egy útmutatót: KATT

Belépve hozzád területváltás után ezt láttam:
    upload_2026-1-29_0-50-4.png

9. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Továbbítottam a problémád a központ felé, a javításig a türelmed kérem.

10. macimami1958

macimami1958 Fórum mestere

Azóta már dolgoztam rajta pár ólat és fát töröltem, napi ajit és a szülinapit levettem de semmi mást nem enged. A logot sem adja be. A rutert is pihentettem. végképp nem tudom mit csináljak még. Már ki sem enged jelentkezni

5 perce beléptem és most minden működik rendesen

Utoljára szerkesztett: 29.1.26
    Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    örülünk, hogy megoldódott a problémád, további jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  12. Ganéj1

Ganéj1 Fórum nagymestere

Jelenleg 1 ajándékot tudok elküldeni, utána a névlista üres. Valaki lessen rá, firefox, Chrome ugyanaz a hiba

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    itt találod a hivatalos Közleményt a hibáról, javításig türelmedet kérjük:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-szomszéd-ajándékozásnál.27367/
    Frissítéssel, egyenként el tudod küldeni az ajándékokat a Szomszédoknak az átmeneti időben.
    További jó játékot!

14. andika1020

andika1020 Utánpótlás-írogató

Ha lehet kérnék ellenőrzést. Reggel a huszonötös mezőn indítottam egy nehéz játékot, ami menet közben leállt, ezért bezártam. Azóta többször próbáltam folytatni, de mindig újra kéri a kártyákat. Nem arról volt szó, hogy a megkezdett játék kilépés után is folytatható? Köszönöm, ha megnézitek. andika1020 ID:16180659

15. juci61

juci61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni a Gyopárvülgy falu főterén. Füles Karcsi 26 szintnél legyártottam a Bölcsesség ösvényén 4 Műkertész jelvényt 3 szint, Sajnos nem tudom befejezni, hiába okézom le. Nem lép tovább, nem kapom meg a jutalmat. Nem tudom mit néztem el, hogyan tovább. Előre is köszönöm. Farmnév: juci61 ID:1776990

16. Dolphin

Szia,
    a megkezdett Játék onnan folytatható, ahol tartottunk.
    Ellenőrzésem alapján a 25-s mezőt nem kezdted el, mert még kék lakat van rajta.
    upload_2026-1-30_15-12-53.png

A folyamatban lévő mezőknél sárgás jelzés látható - ez Nálad a fán a 37-s mezőnél van, ahol Csillagos érmét lehet szerezni:

upload_2026-1-30_15-15-29.png

Ez a nehéz passziánsz folyamatban van:
    upload_2026-1-30_15-16-51.png

Sok sikert a folytatáshoz!

17. Dolphin

Szia,
    mióta Füles Karcsinál a feladatot elfogadtad, 3 db Műkertész jelvény - 3. szintű jelvényt készítettél. Nem az számít, hogy mennyi van a Raktáradban. Csak az kerül beszámításra, amit azután készítesz el, hogy a Küldetést elfogadtad.
    Gyárts még egyet és át fogd tudni venni az ajándékot.
    Sok sikert!

18. andika1020

andika1020 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Dolphin kedveli ezt.
  19. juci61

juci61 Utánpótlás-írogató

Köszöm szépen a gyors választ. :)

Dolphin kedveli ezt.
  20. bazsika.betti

bazsika.betti Utánpótlás-írogató

Szia :)
    Segítséget szeretnék kérni. Bizonyára valami elkerülte a figyelmemet, de a két felhősorra két db Flambírozott tortát kell kirakni, viszont a boltban csak egyet lehet kiváltani. Az a kérdésem, honnan tudok még egyet szerezni?
    Köszönöm :) bazsika.betti ID: 10084973

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.