Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Az szép! xD
    Én kórházban voltam délelőtt, s csak utána, amikor hazajöttem, akkor álltam neki farmozni.
    Az elsőnél nem kérték az új állatot, de a másodiknál már igen.
    Közben volt egy kis dolgom, most adogattam be a genka53 farmra a szezonos kérelmeket, és ott is már kérte.
    Vagyis három farmból kettőnél már be kellett volna tudnom adni a BP szerint.
    Pedig még 3 FA-s szerencsés talányos tenyészet bontással, és szupertáppal sem lehetne ennyi idő alatt beérleltetni az ólat. :)
    Azért írtam, hogy valaki fönt nem tud számolni. ;)

-ágianyu33-, farmerSS és Swartsch kedveli ezt.
  2. TNT25

TNT25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Csak egy kérdés: megkaptam a szülinapi event végén az ajándékokat, azonban a dekorok - szuper gitár, hegedűvirtuóz, vérbeli trombitás, rockgitáros - fejlesztéseiből csak az 1-4-t kaptam meg, miközben az event ismertető szerint mindegyikből 6 fejlesztés volt.
    Én az összes egyéni feladatot megcsináltam és tudomásom szerint a közös feladatok mindegyike 100 %-ban teljesült.
    Farmnév: TNT25 ID: 50514741
    Üdv.

3. Máté613

Máté613 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nálam ugyanez a helyzet, nekem is csak az 1-4 fejlesztések lettek jóváírva. ÉS tényleg, az eventismertetőben mindegyikből 1-6 fejlesztés szerepel. Most akkor "kevesebbet" kaptunk, mint ami járt volna?
    Ráadásul nekem a vérbeli trombitás "alap" is hiányzik, legalábbis kirakva nem látom. Meg lehetne nézni hol van?
    Gazda: Máté613 ID: 8640569

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Két fejlesztést az XL kosár megvásárlásával lehetett megszerezni.

-ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  5. Máté613

Máté613 Utánpótlás-írogató

Köszi, akkor már értem.
    Viszont a vérbeli trombitásom nem találom, meg tudnád nézni hol van?
    Köszönöm.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én nem, majd egy moderátor megnézi, ha erre jár.

Luminary kedveli ezt.
  7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban, 6 fejlesztés volt elérhető, de csak 4-4 volt a jutalmak között.
    Az event ismertetőjében le van írva, hogy további 2 fejlesztést a dekorokhoz csak vásárlással lehet szerezni. Csak úgy, mint a 2. fehősor megszerzése is vásárlással volt elérhető. A Szülinapi kosár XL tartalmazta a Felhősort és a további fejlesztéseket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431252

Az alábbi linken tájékozódhatsz a jutalmakról.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431252

Sajnálom, hogy elkerülte a figyelmedet.
    További jó játékot kívánok!

genka53 és Swartsch kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Köszönöm a türelmet, sajnos csak most értem ide, hogy válaszoljak.
    Amint egy új ól játékba kerül, attól a naptól kezdve a megrendelők kérhetik az adott állatot.
    Már sokszor jeleztük a központnak, hogy ez a gyakorlat nem jó és változtassanak rajta, de mind a mai napig ezt nem sikerült megoldani.
    Amikor a Góliátbogárlak játékba került, már akkor is beszéltünk róla. Szerencsés esetben nincs szezon, amikor új titokállat érkezik a farmra, vagy a szigetre.
    Természetesen ismételten kérni fogjuk a központot, hogy változtassanak, de ígérni nem tudunk semmit.

További jó játékot kívánunk!

genka53, -ágianyu33-, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  9. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok! A "Sokat olvasott rémtölgy" mit tud?

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Sokat olvasott rémtölgy
    27:00 óra​
    3200 TP / TTP x farmszint / bahaszint kihelyezéstől függően​
    Nincs​
    2x2​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    A dekorból 2 db-ot szerezhetünk a Koporsójátékok eventben. A dekor 80. farmszinttől elérhető​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/sokat-olvasott-remtolgy/

Itt tudsz dekorokat megtekinteni, amikor szükséged van rá: / Dekorbázis

genka53, -ágianyu33- és karesz kedveli ezt.
  11. kolaci

kolaci Fórumlakó

Sziasztok.
    Tudja valaki hogy miért nem lehet belépni a chrome böngészővel kb. 25 perce.
    Ezt írja ki:
    400 Bad Request

12. Othep

Szia.

Nekem sikerült egy kis farmomra bejelentkezni.
    Kérlek, töröld a sütiket és utána próbálj meg ismét bejelentkezni.

genka53 kedveli ezt.
  13. kolaci

kolaci Fórumlakó

Köszönöm, sikerült!!!

Othep kedveli ezt.
  14. Othep

Szuper.
    Köszönjük a visszajelzést. :)

genka53 kedveli ezt.
  15. petrovszkikata

petrovszkikata Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ma vásároltam Kalahári talányos tenyészetet 630 farmaranyért! Sehol nem találom! ID számom: 19679640
    A segítséget előre is köszönöm!

16. Othep

Szia.

Célszerű egy vásárlás során ki- és belépni, hogy a vásárolt dolgok a helyükre kerüljenek.
    De ezután a farmos Láda / Bari ikon alatt kell 30 db Kalahári titokzatos tenyészetet keresned és 1 db Muntyákszarvas ólat.
    Nem csomag formában jelennek meg az ólak.

-ágianyu33- kedveli ezt.