Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Sziasztok lassan vége az eventnek nálam még mindig nem működik, valaki ért hozzá? Ne írjátok, hogy a gépem nem jó, mert a nejem farmja simán megy rajta. Amint vissza olvasgatok a játék telis tele van hibákkal, valakik nem felelősek ezért?

Enikő65 kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    A 4. pályán szerezhetsz 2 db Flambírozott torta kitehetőt, a 7. pályán 2db Hollópostát, a 36. pályán pedig 2 db Sütibűvészt.
    A pályák számozását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...6-születésnapi-event-2026.27328/#post-1489832

Dolphin kedveli ezt.
  3. bazsika.betti

bazsika.betti Utánpótlás-írogató

Sylja kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel a hiba továbbításra került a Központba, így csak várakozni tudunk a javításig.
    Nem vagy elfelejtve, folyamatosan kérdezzük hogy hol tart a javítás, de még nem kaptunk pozitív visszajelzést.
    További türelmedet kérem,
    köszönöm.

5. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia, ismét!

Köszönjük a türelmedet.
    Végre pozitív visszajelzést kaptunk, javították a farmodon az eventablakot.
    Minden kártyából 1-1 jóváírásra került a farmodon, amit a következő belépéskor kapsz meg.

Sok sikert a folytatáshoz!

gjozsi44, Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  6. ÍziszGaia

ÍziszGaia Járnitanuló

Szerintem ideje segítséget kérni.
    Elsődleges kérdés:
    Előfizetést indíottam most pár perce, hogy írom ezt az üzenetet: Gazda: ÍziszGaia ID: 54778574
    Ugyanúgy 1372 és 1378 óra van egyes dolgoknál.. nem másoltam ki, de ha kell kép.. csatolom... fizetés után is pont ennyi maradt ebből a számomra megjegyezhető részeknél.. kiléptem.. beléptem.. semmi változás..

Másodlagos.. ennél a tök cuki kártyás eventnél visszaléptettem 10 lépést kb 2 hete.. semmit sem csinált.. de levonta a nemtom milyen izét ami ehhez kell.. majd amikor újakat szereztem és újraindításra nyomtam is csak ugyanúgy maradt minden..de levonta újra azokat a nehezen szerezhető foggalmam sincs micsodákat.. de! ez a másodlagos.. mert nem érdekel.. nem csinálom az eventet.. bugos az egész, élvezhetetlen!
    DE! az, hogy fizetek legalább a tamaguccsiságért... és ott sem működik semmi jóváírás ez egy pöttyet igyencsak zavar...

Szóval kérek szépen segítséget és ránézést a farmomra.

Köszönöm!

7. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    a Játék naplójában nincs nyoma annak, hogy a mai napon előfizettél volna a Farmmunkásokra. Legutóbbi pénzügyi tranzakciód 2026-01-27 20:43:21-kor volt a napló szerint.
    Amennyiben a banki tranzakció sikeres volt, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, ebben a kérdésben ők fognak tudni segíteni Neked. Ha kaptál e-mailes visszaigazolót is a tranzakcióról, azt is csatold, s a banki tranzakcióról is csatolj képet, segítve a vizsgálatot.

Az event kellék, amiről írsz az Alkimistafőzet. Az event 8 napja, 2026.01.22-én indult, így két hete egészen biztosan nem tudtál sem Alkimistafőzetet szerezni, sem a minijátékot újraindítani.
    Amit látok, az első pályát kezdted el - nemsokkal az event indulása után.
    upload_2026-1-30_21-39-32.png

A pálya megoldható volt, a Sorokkal szereztem még Neked Alkimistafőzetet is, most már csak annyi dolgod van, hogy a jobb egérgombot nyomogatva az ablakban bárhol, felpakolod a kártyákat a helyére, így legalább a matricát át tudod venni.
    upload_2026-1-30_21-42-56.png

Amennyiben úgy döntesz, hogy mégis folytatod, még van jó pár nap szerda estig, az event végéig. A Csevegőben találsz útmutatást a "minimum" útvonalhoz is. Induláskor voltak problémák a játékban, de ezek javításra kerültek.
    Ha úgy döntsz, hogy folytatod s netán újra elakadsz, vagy újabb problémát tapasztalsz, akkor ne napokkal később jelezz, hanem aznap, hogy mielőbb tudjunk segíteni.

További jó játékot!

kigyo51 és aida2330 kedveli ezt.
  8. kigyo51

kigyo51 Kivételes tehetség

Szia!
    Ha az utolsó mondatomat figyelmesen elolvastad, én ott pontosan azt írtam amit te most elővezettél, még szerencse, hogy Dolphin moderátor értette az irományomat.
    /bocsi Dolphin, tudom, ez nem csevegő topik/

Utoljára szerkesztett: 31.1.26
  9. ÍziszGaia

ÍziszGaia Járnitanuló

Kedves Dolphin! Köszönöm szépen a segítségedet és a gyorsaságodat!

10. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Köszönöm szépen , végre működik.

11. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Szió köszi most már végre működik.

12. nimre56

nimre56 Járnitanuló

sziasztok tudja valaki mi az a puhakalap tenyésztésből kaptam köszi a választ

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Farmerama csapata egy kis meglepetés eventet készített elő számotokra.
    Hivatalos részleteket nem osztunk meg, mivel egy szórakoztató és spontán élménynek szánják, amely várhatóan egy kis izgalmat és aktivitást hoz a játékba és a fórumra.​

kidmama, ádám1014 és stefano0606 kedveli ezt.
  14. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Ez nagyon jó de pont a térkép táblánál jelenik meg nálam egy kémfényképezőgép csík és nem tudok a térképre kattintani.

apcimama kedveli ezt.
  15. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

És honnan lesz , akkor cucc ami kell hozzá ? Minden aratáskor mást kapunk, ami 3 óránként lehetséges . Gondolok az álcázott tengeralatjáróra a napszemüvegre a tollra . Köszönöm .

16. Othep

Szia.

Kattints a csik alá, és akkor eltűnik.
    Elvileg odajutsz, ahol aratni kell valamit.
    Nálam csak egyszer fordult ez elő.

17. Othep

Szia.

Hivatalos részleteket nem oszthatunk meg.
    Nektek kell felfedezni, mit hol, merre, meddig. :)

stefano0606 kedveli ezt.
  18. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Na akkor ezt elengedem, ugyan úgy mint a vásrosi projket... mert ez az időrablós idiótaság nem az én műfajom, ha ezel akarják lekötni a játékost, hát elég rossz irányba haladnak xD

19. Othep

Már egy kis segítséget is találsz, illetve cseveghetsz az eseményről, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/valami-titkos-a-játékban.27373/

stefano0606 kedveli ezt.
  20. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.