Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Marcsi6527

Marcsi6527 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Hát, továbbra is meg van a problémám, pedig kértem távoli segítséget is olyantól, aki jobban ért a számítógéphez, mint én. Ilyen üzeneteket kaptam. Közben töröltük az Avastot. Le lett töltve a CCleaner, futtatva is lett. Nem tudom mi a hiba.

Csatolt fájlok:

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A hibaüzenetben az EPERM az jogosultsággal kapcsolatos probléma.
    Rendszergazdaként futtatod a klienst?
    Próbáld meg, jobb egérklikk a Farmerama ikonra és a futtatás rendszergazdaként opciót válasz a lenyíló ablakban.
    Ha ez sem segít, egy valóban hozzáértő szakember a jogosultságokat legyen szíves átnézni.

A vírusírtóval kapcsolatban:
    Az Avast nem igazán kedveli a farmot.
    Inkább keress egy jobb vírusírtót.
    Ha mégis megtartod, akkor ne hagyd, hogy az Avast karanténba tegye (értsd: ne kattints a karantén gombra). Vagy a További beállítások, vagy alul, a Részletek részben megadhatod, hogy ezt kezelje kivételként, hagyja békén.
    Utána nem fog riasztani.

aida2330 és kigyo51 kedveli ezt.
  3. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Köszönöm!

4. Othep

Nincs mit.

A kolléga kéri, hogy jelezz vissza, javult-e a takarítása után a felröppenő helyzeted.

kigyo51 kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia, rendben. Még van 1 óra 42 perc a következő event növény beéréséig.

Othep kedveli ezt.
  6. Marcsi6527

Töröltük az Avastot. Éppen a karanténozás miatt.

aida2330 kedveli ezt.
  7. Othep

Megértettem.
    Csak azért írtam, ha esetleg szerettétek volna visszatenni.
    De inkább keressetek egy jobbat.

aida2330 kedveli ezt.
  8. Marcsi6527

Na, Drágám, hát megnéztem a rendszergazdaként való futtatást. Ugyan úgy sötét minden és kidob. :( Az ismerősömmel több, mint 1 órát bacakodtunk, de nem lett jobb.

9. Othep

Nagyon sajnálom.
    Akkor sajnos, egy valóban hozzáértő szakember a jogosultságokat legyen szíves átnézni, ahogy korábban írtam.

10. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia!
    A mostani Főfarmon történt aratáskor a Raj elem már lejárt, tehát nélküle is az event felröppenő 32 db lett. Kérlek tolmácsold köszönetemet a kollégádnak a sikeres ellenőrzésért. Úgyérzem az ellenörzése, még ha esetleg subjektiven is, de segített. A felröppenő darabszám effektíve nőtt. Neked is köszönöm a közbenjárást! Legyen szép az estéd!

11. Othep

Szia ismét.

Ez igazán remek hír!
    Tolmácsoltam a köszönetedet a kollégának.
    Kellemes délutánt, szép estét Neked is! :)

12. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Haladó

köszi, ha megnézitek... *Lúdanyó* 12335434 - böngésző

13. Othep

Szia.

A kolléga megcsinálta a beállításokat, most már mutatja az infókat a játék, ha az egeret rájuk viszed.

14. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Haladó

egymillió köszönet nektek:inlove:

Othep kedveli ezt.
  15. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Köszi a válaszod, de mint írtam, nem tudom lemondani, mert mindig görgeti maga előtt,így szeptemberig fizetve van!!!

a bankkártyát tudtam törölni. gondolom így a napokbna lejáró gyopáros előfizetésem nem újul meg.
    prémium plusz-om még mindig nem lesz

16. Othep

Szia.

Ha törölted a kártyádat, azaz a fizetési adataidat, akkor nem fog újra megíjulni a gyopáros előfizetésed automatikusan.
    Újra elő kell majd fizetned rá. és akkor tudod majd menteni a kártyaadataidat is.
    A kártyaadataiddal együtt a lemondtad / törölted a síma prémiumos előfizetésed is, ami így azért még szeptemberig ki van fizetve, illetve, ha prémium plusz előfizetésed lesz, akkor a már kifizetett sima prémium előfizetés csak akkor aktiválódik, ha valamiért nem aktív a Prémium plusz előfizetésed. - ahogy a kolléga írta.

Nem kell előfizetned tovább alap prémiumra a prémium pluszhoz.
    Bemész a Villába, rákattintasz a kék gombra, valószínűleg Neked is ez van ráírva: upload_2024-7-7_19-21-43.png

és ide jutsz majd:
    upload_2024-7-7_19-20-17.png

Kell lenni választható csomagoknak, és elég lesz csak a prémium plusz-t választanod.

De csak 3 nappal a lejárat előtt lehet az előfizetéseket kezelni, addig elvileg szürke a Prémium kezelése gomb.

17. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Drága Othep!

köszönöm szépen, a részletes válaszodat. ezeken túl voltam, ezért írtam nektek
    igen , valóban szürke még a sáv, és csak a prémium előfizetés a választható. Ez az, ami megzavart, mert nem tudtam, h három nappal előtte lehet csak előfizetni.

Big like a munkádért! :inlove:
    Üdv Andi

18. Tiszteletem
    Nem tudom a segítőket igénybe venni... azt gondoltam megveszem újra, bár úgy emlékszem a havi megújulót aktiváltam. Mikor ismételt vásárlást akartam csinálni a rendszer írja, hogy nem tudom megvenni hiszen már megvettem. De egyik segítőm se aktív a gyopároson. Kérem segítsenek.. előre is nagyon köszönöm
    Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Úgy látom, hogy már rendeződött a segítők problémája. A megújuló előfizetésed 2024-07-08 11:00:19 - kor aktiválódott.
    További sikeres játékot!:sleepy:

Swartsch kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük a türelmedet. Megtörtént a javítás a farmodon, most már rendben kell működnie a víztartálynak. Kérlek jelezz vissza, hogy mit tapasztalsz!
    Köszönöm:)