Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    töröld a sütiket, ürítsd a gyorsítótáradat, s lépj ki / be újra.
    Ha ezek nem segítenek, akkor hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy benézhessünk Hozzád.
    További jó játékot!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen! Lekapcsoltam a gépet, és kb félóra múlva vissza, és addigra eltűnt a kép

Dolphin kedveli ezt.
  3. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Fórum nagymestere

Jó reggelt!
    Kedves Modik!
    Van 5 db Mariachi ház fejlesztésem! Többszöri próbálkozás után sem tudom a 4-es szintű Harmónnikus házikóra kirakni sem géppel sem kézzel! Mi lehet ennek az oka?
    köszönöm, ha ránéztek!

Gazda: -.Marcsi.- ID: 43602970

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt írtunk tegnap este a felmerült hibáról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-az-Éjjeli-disznók-event-körül.25649/

S pont az imént tettem ki az értesítést (a fenti link legalsó közleménye), hogy lefutott a javító szkript, egy KI/BE lépést követően már fel kell tudnod rakni a fejlesztéseket. Ha nem sikerülne, akkor kérlek, gyere vissza.
    Megértésedet köszönöm!

5. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Fórum nagymestere

Én köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  6. biborka63

biborka63 Fórumfelvigyázó

Szasztok ! Megvettem ma a farmra a Fokváros fa talányos fa csomagot ! Most arattam le . A 30 fából nem lett egy új fa sem . Jó lenne ha valaki felvilágosítana , hogy miért ? Felháborítónak tartom ha ez rendben van ! A Bahára is megvettem a csomagot , de azt még nem arattam le ! biborka63 ID: 6809366

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg sajnos nincs egy ellenőrzésre jogosult kolléga sem szolgálatban.
    De továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé és amint lehet hozom a választ, addig is türelmedet kérem.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. biborka63

Köszönöm szépen ! A bahán learattam az Ishiaki talányosfa csomagot . Ott megkaptam az új fát !! Várom a választ , hogy a farmos új fát a megvásárolt csomag után miért nem kaptam meg !! Köszönöm a segítségedet ! biborka63

9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönöm a türelmedet, megtörtént az ellenőrzés.
    A "Fokváros" talányos fa csomag vásárlásával automatikusan megkaptad az új fát, amely "Kentucky kávéfa" néven található meg a farmos fa raktáradban.
    upload_2024-11-22_17-59-52.png
    A kép nálad készült.
    A talányos fák csomagjai 30 db talányos fát tartalmaznak, ezenfelül kapod meg az 1-1 adott új fát, ebben az esetben ez "Kentucky kávéfa" és "Halfarokpálma", tehát nem a 30 darab közül kapod meg biztosan, hanem a vásárlás pillanatában, ezért van 2 db Halfarokpálmád a zuhatagok szigetén, mivel 1 db-ot már kaptál automatikusan a vásárlás pillanatában, a másodikat pedig - szerencsésen - a titokfa aratásával szerezted.
    További jó játékot.

HOPIHE1978, Sali~*.*, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  10. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Köszönöm a válaszodat !

Othep kedveli ezt.
  11. biborka63

Köszönöm szépen a segítséget !!

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  12. atyka88

atyka88 Fórumszaki

hello. ki hogy van a PREMIUM VLLAVAL?

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, alex0824, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  14. GaborL1

GaborL1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem az őszi eventtel van gondom nem tudom letenni a földeket miután felvettem őket át akartam rendezni az egészet, ez valami bug lehet ? vagy csak egyszer enged földet letenni ?

Csatolt fájlok:

15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kliensben vagy böngészőben tapasztalod a problémát?
    Próbáld törölni a sütiket és a gyorsítótárat. Illetve ellenőrizd, hogy melyik verzióját használod a Kliensnek. Jelenleg az 1.3.2 az aktuális, ezt magad is tudod ellenőrizni a kliens bal alsó sarkában. Ha, nem ez van letöltve, akkor töröld a gépedről (letöltések, programok,lomtár), majd egy CCleaneres takarítás után telepítsd újra a klienst.
    upload_2024-11-25_18-51-59.png
    Ha, a probléma továbbra is fennáll, akkor farmnév és farm ID szám megadásával várunk visssza.
    Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 25.11.24
    Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  16. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem bobicske ID:17251899 A problemam az hoyg minden reszen es meg a felho sorsn is kozepen megjelenik
    .
    az oszi fesztival jele

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Én Chrome böngészőben nem tapasztaltam az általad jelzett hibát.
    Kérlek, hogy töröld a sütiket és a gyorsítótárat.(Cache,cookie) Amennyiben Klinsből játszol, akkor ellenőrizd, hogy melyik verziót használod. Jelenleg az 1.3.2 az aktuális verzió száma, ezt belépéskor a bal alsó sarokban tudod ellenőrizni.
    Amennyiben egy régebbi verzió van a gépeden, akkor töröld a klienst mindenhol -letöltések, programok, lomtár - majd egy Ccleaneres géptakarítás után telepítsd újra.
    Sok sikert!

Swartsch, alex0824 és smoldering kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Kérdezném, hogy mi a pajtaérték és a visszaváltási érték. Ha nem adom be, akkor az a pajtaérték? Megmarad a pajtában?

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem. Ha nem adod be, akkor a visszaváltási értéken váltják be. Tehát nem marad a pajtában. Innen lehet tudni, hogy visszaváltási érték...Ami visszaváltási érték, az nem marad a pajtában. :)

Dolphin, Lenczy és alex0824 kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha bemész a pajtádba, minden cuccodnak látod a mennyiségét és az értékét. Ez a pajtaérték. Amikor a TOP-ba bedobálsz, minden ezen a pajtaértéken számít bele az eredményedbe.
    A visszaváltási érték az, amit a rendszer az event végén ad a fel nem használt eventkellékeidért.
    Azaz pl. az eventnövény, a szökőkútfű 5000 CSP-t ér (=pajtaérték), amikor a TOP-ba teszed; de ha nem használod fel, akkor a rendszer visszaváltja 800 CSP-ért és 600 TP-ért (=visszaváltási érték).

Dolphin, kigyo51, aida2330 és 3 más kedveli ezt.