Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően betelt a Fatuskó tárolód vagy a Zöldüzemanyagtárolód. Menj be a Raktárba, és ellenőrizd ezen sorokat. Ha telített, akkor használj fel belőle, készíts fákat, dobd be az átalakítóba, végső esetben törölj belőle a piros kuka ikonnal.
    Ha nem ez a probléma oka, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    A Gyopárvölgyön nagyon fontos figyelni arra, hogy amit megtermelünk, begyűjtünk, azt is fel is kell használnunk. A Raktár fala nem rugalmas mint a farmon a Pajtánk fala, itt nem lehet halmozni a javakat.

2. Hrózsa

Hrózsa Fórumszaki

-BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  3. semmirevaló

semmirevaló Fórummogul

Szisztok! Szeretném meg kérdezin, mióta van a játékban a belépésnél másodlakos jelszó kérés? Én soha nem kreáltam másodlagos jelszó. Jelszót módosított, mert valaki be lépett a játékomba. Meg tudnátok nézni? semmirevaló ID 49645828 köszönöm.

4. Dolphin

Szia,
    tudtommal a kliensben van másodlagos jelszó beállítási lehetőség (én böngészőben játszom). Lépj be böngészőben, s változtass jelszót, remélhetőleg az e-mailcímedre érkező megerősítéshez hozzáférsz. Ha nem jársz sikerrel, akkor mielőbb vedd fel a kapcsolatot a Supporttal az ügyben. Ebben a témában itt a fórumon nem tudunk többet segíteni.

semmirevaló kedveli ezt.
  5. Csiziee

Csiziee Haladó

Sziasztok!

Többszöri elolvasás, és gyakorlás után sem értem, hogyan érvényesül az időjárás bónusz a Gyopárvölgyben. Valaki segítene? Ugyanabban az időjárási időben kell vetni-aratni, hogy érvényesüljön? Vagy hogy? Köszönöm

6. semmirevaló

semmirevaló Fórummogul

Köszönöm szépen a válaszodat! Majd próbálkozom.

7. Dolphin

Szia,
    az időjárási bónuszok akkor tudnak működni, ha a növényeknél kiváltottad már azokat a rúnákat a bölcsesség ösvényén.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324768
    A működésről pedig ezt tudom hozni az ismertetőből:
    "Időjárási bónuszok működése
    Amennyiben egy időjárási bónusz egy növényen beaktiválásra került, az a növény learatásáig aktív marad, még akkor is, ha időközben megváltozott az időjárás.
    A növények (akár növekedés közben vagy aratás előtt) mindig megkapják az éppen aktuális időjárási állapot bónuszát, amennyiben erre fogékonyak (kiváltott bölcsesség ösvény rúnával rendelkeznek).
    Az egyetlen feltétel a bónusz aktiváláshoz az, hogy be kell lépnünk a játékba és az Alpesi kertbe, amíg az időjárási állapot aktív. Tehát ha egy teljes időjárási állapot ideje alatt nem lépünk be, akkor a háttérben nem fogja megkapni a bónuszokat a növényünk offline.
    Innen hoztam az idézet szöveget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1328567

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Sziasztok!
    Kb. egy órája elkezdte a játék, hogy random kijelentkeztet. Nálam lehet a hiba?
    Van, hogy bejelentkezés után azonnal kijelentkeztet. Van, hogy a belépés után pár akció után. Most épp jó, de az előbb megint kidobott kb. 5 perc játék után.
    Hálózattal, géppel nincs gond, sütiket/gyorsítótárat is töröltem.
    Segítséget kérek szépen.
    Gazda: SherlockHolmes. ID: 54060287

Szerk. 1: az nem jöhet szóba, hogy valaki belép a nevemben, és azért dob ki a játék – senkinek nem adtam meg az (egyébként random generált komplex, és jelszómenedzserben tárolt) jelszavamat.

Szerk. 2: közben már nem csinálja. ¯\_(ツ)_/¯

Utoljára szerkesztett: 21.11.23
    Sali~*.* kedveli ezt.
  9. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Üdv, szerintem nem ez a baj. Használtam fel egy csomó cuccot. Más lesz szerintem. -Csodaszarvas- ID: 25446062

10. Dolphin

Szia,
    jelenleg nincs kivágásra váró fád. Mindegyik fád beérett, leszüretelheted őket. Jelenleg a Raktáradban minden szinten van kapacitásod.
    Így most az eredeti kérdésedben nem tudok további ellenőrzést végezni, de vélhetően azért sikerült a fa kivágásod időközben, mert felhasználtál a raktárból dolgokat, ahogy azt Te is írtad.
    upload_2023-11-22_9-11-15.png

Ha lesz Arborista jelvény - 1. szintű jelvényed, akkor a heverésző bagolynál fel tudod oldani a következő területrészt, így több fa kihelyezésére lesz lehetőséged.
    További jó játékot!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  11. fraudragon

fraudragon Fórum biztosa

Én sem tudok semmit sem csinálni a farmon,csak pörög a virág!Kb 1 h-ja.ID:8329699

12. Dolphin

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. fraudragon

fraudragon Fórum biztosa

A kliens már megint nem működik,a bőngésző sem igazán,mert sokat pörög a virág mire betőlt egy terület,a piac is kész katasztrófa.Mindjárt kezdődik az event,rengetegen fognak belépni,nem fog működni semmi.

14. Dolphin

Szia,
    én Chrome böngészőben nem észleltem jelenleg problémát. Tudsz hozni Farm nevet és ID-t is, hogy benézzek Hozzád? Ccleaneres takarítás volt mostanság a gépeden? Internetszolgáltatás nem lassult be nálad?
    Ha tudsz, hozz képernyőképet is a kliensben jelentkező problémáról.
    Annyit tudok még javasolni, hogy a számítógép mellett indítsd újra a Wifi routert is, ha lassabb a netem, én is ezt szoktam tenni.
    Köszönöm!

15. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Szia!

A játék az egész készlet felhasználását érzékelte ezért célszerű lenne ide is beépíteni egy "biztos az összeset fel szeretnéd használni?" funkciót, hogy ne ad hoc vegye el a játékos készleteit visszaállíthatatlanul. :( :( Egyre több "érzékelési" hiba fordul elő, most például a víz tartályomat szerettem volna feltölteni de 3-4X sem sikerült, visszadobott a rendszer és a tartály nullán víz készleten maradt. :(
    Így a játék sajnos sokat veszít az élvezeti értékéből.

16. zigus46

zigus46 Aktív író

Sziasztok, nálatok is ilyen embertelen lassú és akadozó megint a játék, ki-be lépés frisstés , takaritás meg volt ,de még mindig ugyanaz ..ez már türhetetlen, nem kéne már hozzá értő embereket felvenni és rendbe tenni a játékot mert ez már nem játék, csak ideg baj...

17. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórummogul

An error occurred while processing your request.
    Reference #221.e4e1202.1700824232.27af5da4

18. farmerSS

farmerSS Fórum mestere

Firefox böngészőből, kliensből behalt a játék.

dinka és zigus46 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Sziasztok!
    Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor kérem, hogy Farm név és Farm ID megadásával gyertek vissza:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-163#post-1357915
    Köszönöm megértéseteket!

20. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórummogul

dinka kedveli ezt.