Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel felvetted a kapcsolatot a supporttal, így már én nem tudok foglalkozni ezzel a kérdéseddel. Meg kell várnod a válaszukat. A Velük folytatott levelezésből már ne hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  2. terrdora

terrdora Fórumprofi

Nem is akartam, csak jeleztem, hogy nem tudom eldönteni, ki foglalkozhat vele!
    Köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt meg tudjuk alapban mi is nézni, így elég lett volna itt jelezned, megadva az azonosító adatokat. De mivel már felvetted a kapcsolatot a Supporttal, mi már nem tudunk segíteni.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Luminary, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  4. rekucya

rekucya Utánpótlás-írogató

Szép napot, szeretném kérdezni, hogy a dinós eventnél én az 5 órást jelöltem be, mire rájöttem, hogy a 10 órást kellet volna, hogy indítani lehessen a beadásokat. Van reményem, hogy egyszer át tudom váltani? Előre is köszönöm,ha kapok választ.

5. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Szia!
    A 11-es feladat elvégzésekor tudsz területet és event növényt váltani.

Ezt az event ismertetőben megtalálod.

Sali~*.*, Luminary és Kuzdern kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Üdv, kb. fél órája vettem 300 FA-t, a bankszámlán megjelenik a jóváirás felétek.
    A képernyőn felugrott a szellem 5 PP-vel, mert új osztályt értem el.
    Csak éppen a 41 FA-m nem növekedett.
    Szigeti 30 titokfát kivántam venni. Nem utolsó perc, mert még több, mint 2 óra volt hátra a kis óra szerint (bal oldalt).
    Nekem azt is jó, ha kapok 10 új fát, a cécó nélkül.

Igen, ezt irtam a supportnak is, azóta már egy óra is eltelt, de ismervén a kényelmességüket, valsz. holnaputánra kapok választ, ami nem boldogit, hiszen vége a titokfa akciónak. Csak az én szövegem van benne, amivel szabadon rendelkezhetek, hogy kinek mutatom meg. Ha akarom, a FB-ra is felrakhatom, vagy szétküldhetem spamként minden általam elérhető emailre, szóval ne lihegjétek túl a GDPR-t, mert az nem erről szól, csak sokan félreértelmezik.
    Eddig ilyen még nem történt a 12/13 évem alatt, ha vettem FA-t, az mindig megérkezett.
    Az új fa a fojtófüge (rendszertanilag fikusz), most megnéztem, egyébként már nem vagyok hajlandó észben tartani a ránk zúduló titokcucc-mennyiséget, megnyugszom, ha kapok jóváirásként 10 ilyet a 31 helyett.
    Ja, legalább 3-szor ráfrissitettem.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    mivel felvetted a kapcsolatot a Supporttal, mi már itt a fórumon nem tudunk segíteni a kérdésedben.
    Amúgy sem Farm nevet, sem Farm ID-t nem hoztál, így benézni sem tudunk Hozzád.
    Türelmedet köszönjük a Supportról érkező válaszig - abból ne hozz már semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Luminary, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. pantheras

pantheras Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget szeretnék kérni! idáig direktbe tudtam küldeni a napi ajándékot. Kb. 2-3 hete csak a megjelenő kisablakon keresztül tudom elküldeni. Vártam hátha visszaáll de nem. Hol lehet visszaállítani ebbe kérem a segítségedet. Köszönöm keresztanyu51 ID 34351982

9. Dolphin

Szia,
    tudod kicsit pontosítani, hogy mivel van problémád? Mint jelent az, hogy eddig tudtál direktben küldeni, most pedig már csak a kis ablakon keresztül?
    Én nem tapasztaltam semmi változást a Napi ajándék küldésben.
    Tudok küldeni úgy is, hogy a jobb oldali Szomszédlistában a Játékosra kattintva feljövő listában kattintok a dobozra, ahol meg tudom adni, hogy melyik ajándékot küldeném az adott Szomszédnak vagy a Szomszédlista tetején kattintok az ajándékdobozra, s így az ajándékot kiválasztva adom meg, hogy kinek szeretném küldeni. (S tudok küldeni a Pajtából a Polcos termékekből is.)
    Amit javasolni tudok, az egy takarítás a gépeden, beragadt Sütik (Cookies) törlése, Gyorsítótár ürítése.
    Ha visszajössz a probléma részletezésével (mert a javasolt takarítás nem segített), akkor azt is add meg, hogy melyik böngészőben tapasztaltad a problémát, vagy kliensben játszol.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  10. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Köszönöm szépen a javaslatodat teljesen kitakarítottam amiket javasoltál és visszaállt a régi nem ugrik fel a kis kisablak.

11. vargamarika

vargamarika Haladó

Szia! Szeretném megkérdezni,hogy a Szuper trágya mennyiség mennyi lehet? Lehet,hogy figyelmetlen vagyok de nem találtam meg!Köszönöm válaszodat! vargamarika ID sz:15784539

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A szupertrágya-, Kkata szupertrágya-, Kkata turbótrágyájánál nincs mennyiségi korlát.:)

vargamarika kedveli ezt.
  13. vargamarika

vargamarika Haladó

Nagyon szépen köszönöm gyors válaszodat. Szép estét kívánok

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. magyarian

magyarian Fórum-zöldfülű

Szia. A völgyben a kankalint több napja feloldottam. Nem jelenik meg a készíthető növényeknél. Köszönöm a segítséget előre is.

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az előállító helyet ha kiválasztod, akkor húzd a csúszkát a végére, ott találod.;) Ő az utolsó a sorban.

Dolphin kedveli ezt.
  16. magyarian

magyarian Fórum-zöldfülű

Bocsánat, cikória a nem található növényem .Még egyszer elnézést. A kék virág az.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Kattints az Előállító helyen az Alpesi gyopár magja jobb alsó sarkában látható kis nyilacskára. Ott jelenik meg a lista, amiből kiválaszthatod.

Utoljára szerkesztett: 14.5.25, 13:24
    Luminary és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. magyarian

magyarian Fórum-zöldfülű

Köszönöm, megtaláltam. Akkor úgy működik mint a fáknál. Elnézést ,és köszönöm a segítséget.

Luminary és Sylja kedveli ezt.