Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Ilyet keress!
    upload_2023-4-1_10-14-3.png

2. ..Sarah9..

..Sarah9.. Járnitanuló

Szia kedves Othep! Köszönöm, hogy ajánlod a panaszkönyvet, de ez nem panasz akart lenni, csupán egy tapasztalat ill. észrevétel amit nem gondoltam, hogy panaszkönyvbe kell írni. Azt hittem, hogy van esetleg lehetőség ennek a fénynek a kikapcsolására. Rosszul gondoltam. Legyen szép hétvégéd! Üdv. tremama

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  3. Minimaci

Minimaci Fórummogul

Még egy "apróság"... Az alpesi területen még vannak "gyermekbetegségek", előfordulhat bizonyos elemeknél, hogy egy normál farmra átlépés és visszalépés, vagy egy F5 frissítés kell ahhoz, hogy "ténylegesen megtörténjen" valami. Például, a raktárat megnyitva, ha az egeret a szürke "kapacitás fejlesztése" gombra viszed, akkor felugró buborékban megmutatja, melyik szinten fejlesztheted, és mi kell majd a fejlesztéshez (ez jó, mert lehet előre dolgozni...). Amikor legutóbb szintet léptem, és fejlesztettem valamit, a kapacitás megnövekedett, de a gomb zöld maradt, és nem mutatta a következő lépcsőt sem, csak ki-belépés (ezt próbáltam) után. Szóval, vannak még ilyen apró bugok (ezt még hibajelzésre sem méltattam, pedig elég kritikus vagyok), de látható, hogy folyamatosan dolgoznak rajta.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Értem. :)

Kérdések vagy segítségkérések helye ez a topik.
    Ha csak észrevételről van szó, ami nem pozitív, akkor az inkább a Panaszkönyvbe való.
    A dícséretek pedig a Pozitív visszajelzésekbe.
    Akkor, ha már itt vagyunk a segítségkérőben, nézzük, mit lehet tenni, hogy egy kicsit könnyebbé tegyük a napot.

Ha van lehetőséged, akkor használj munkáskupont.
    vagy nézz körül a gazdakörben, munkásokért.
    Azzal hamarabb tudsz végezni az aratással.
    Ha nincs kuponod, akkor élvezd a kis ajándékok begyűjtését, miközben keresed a madárkát a széleken.
    Türelmet kívánok éjfélig. Legyen szép napod Neked is!

5. Minimaci

Minimaci Fórummogul

Ha tényleg annyira zavaró, akkor áldozz be egy 12 órás kupont, és nem kell kézzel aratni. Annyit megérhet. De Ferkót is érdemes keresgetni közben...
    Jó szórakozást!

jófarmerlány és Othep kedveli ezt.
  6. sakraf51

sakraf51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Hol tudnám visszaállítani a farmot a rendes kerékvágásba nekem nagyon zavaró ez a háttér.

7. Othep

Szia.

Nem tudod visszaállítani.
    Éjfélig türelemmel kell lenned, akkor eltűnik.
    Kicsit olvass vissza itt, az eventcsevegőben, vagy nézz be a pletykatopikba ("Varázslóinas pletykatopik"-jában P.Zoli 3662. sz. bejegyzése.)
    Lehet, hogy megéri türelmesnek lenni. ;)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Slartibartfast

Slartibartfast Fórum-zöldfülű

Üdv!

Ezt a napfényes vackot hogyan lehet eltakarítani a farmról? Rettenetesen zavaró!

9. Othep

A fórum nem csak írásra, olvasásra is való.
    Kérdésed felett a válasz, és jó pár más infó.

.dina1., -ágianyu33- és SnéDóri kedveli ezt.