Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Ilyet keress!
    upload_2023-4-1_10-14-3.png

2. ..Sarah9..

..Sarah9.. Járnitanuló

Szia kedves Othep! Köszönöm, hogy ajánlod a panaszkönyvet, de ez nem panasz akart lenni, csupán egy tapasztalat ill. észrevétel amit nem gondoltam, hogy panaszkönyvbe kell írni. Azt hittem, hogy van esetleg lehetőség ennek a fénynek a kikapcsolására. Rosszul gondoltam. Legyen szép hétvégéd! Üdv. tremama

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  3. Minimaci

Minimaci Fórummogul

Még egy "apróság"... Az alpesi területen még vannak "gyermekbetegségek", előfordulhat bizonyos elemeknél, hogy egy normál farmra átlépés és visszalépés, vagy egy F5 frissítés kell ahhoz, hogy "ténylegesen megtörténjen" valami. Például, a raktárat megnyitva, ha az egeret a szürke "kapacitás fejlesztése" gombra viszed, akkor felugró buborékban megmutatja, melyik szinten fejlesztheted, és mi kell majd a fejlesztéshez (ez jó, mert lehet előre dolgozni...). Amikor legutóbb szintet léptem, és fejlesztettem valamit, a kapacitás megnövekedett, de a gomb zöld maradt, és nem mutatta a következő lépcsőt sem, csak ki-belépés (ezt próbáltam) után. Szóval, vannak még ilyen apró bugok (ezt még hibajelzésre sem méltattam, pedig elég kritikus vagyok), de látható, hogy folyamatosan dolgoznak rajta.

Dalmacska20 kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Értem. :)

Kérdések vagy segítségkérések helye ez a topik.
    Ha csak észrevételről van szó, ami nem pozitív, akkor az inkább a Panaszkönyvbe való.
    A dícséretek pedig a Pozitív visszajelzésekbe.
    Akkor, ha már itt vagyunk a segítségkérőben, nézzük, mit lehet tenni, hogy egy kicsit könnyebbé tegyük a napot.

Ha van lehetőséged, akkor használj munkáskupont.
    vagy nézz körül a gazdakörben, munkásokért.
    Azzal hamarabb tudsz végezni az aratással.
    Ha nincs kuponod, akkor élvezd a kis ajándékok begyűjtését, miközben keresed a madárkát a széleken.
    Türelmet kívánok éjfélig. Legyen szép napod Neked is!

5. Minimaci

Minimaci Fórummogul

Ha tényleg annyira zavaró, akkor áldozz be egy 12 órás kupont, és nem kell kézzel aratni. Annyit megérhet. De Ferkót is érdemes keresgetni közben...
    Jó szórakozást!

jófarmerlány és Othep kedveli ezt.
  6. sakraf51

sakraf51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Hol tudnám visszaállítani a farmot a rendes kerékvágásba nekem nagyon zavaró ez a háttér.

7. Othep

Szia.

Nem tudod visszaállítani.
    Éjfélig türelemmel kell lenned, akkor eltűnik.
    Kicsit olvass vissza itt, az eventcsevegőben, vagy nézz be a pletykatopikba ("Varázslóinas pletykatopik"-jában P.Zoli 3662. sz. bejegyzése.)
    Lehet, hogy megéri türelmesnek lenni. ;)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Slartibartfast

Slartibartfast Fórum-zöldfülű

Üdv!

Ezt a napfényes vackot hogyan lehet eltakarítani a farmról? Rettenetesen zavaró!

Calibaby kedveli ezt.
  9. Othep

A fórum nem csak írásra, olvasásra is való.
    Kérdésed felett a válasz, és jó pár más infó.

10. Ildikó2

Ildikó2 Fórum ismerője

.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.23
  11. Vályog

Vályog Járnitanuló

egyáltalán nem lett vices már tavaj is megfogadtam ápr 1 én inkább nem jatszom

12. Othep

Szia.

A posztoddal csak két probléma volt.
    A stílus és az, hogy rossz topikba írtál.

Kérlek, a panaszkönyvet keresd fel, emberi stílusban.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/

És, csak, hogy tudd: a játékot nem a neked válaszoló moderátorok és adminok programozzák.
    Felesleges minket utasítgatni, semmit sem tudunk eltüntetni most azonnal.
    Az arról szóló visszajelzéseket, hogy tetszett a tréfa a játékosoknak, vagy sem, továbbítani fogjuk a Központnak.

-ágianyu33- és .dina1. kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Nagyon sajnáljuk, hogy tréfa nem nyerte el a tetszésedet.
    Próbáld talán élvezni az apró ajándékokat.
    Itt is olvasgass kicsit:
    A "Varázslóinas pletykatopik"-jában P.Zoli 3662. sz. bejegyzését. Minden le van ott írva.

A Segítségkérő topik azonban nem Csevegő.
    Kifogásoddal a panaszkönyvet keresd fel: https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/

14. Minimaci

Minimaci Fórummogul

A feledékenység átka...
    Irigylem a problémátokat, hogy ez a legnagyobb bajotok, ami senkinek sem fáj, senkinek nem okoz kárt, és még csak nem is kellemetlen (de épp még hasznosnak is nevezhetném). Humorérzék nélkül nem érdemes ilyen könnyed játékot játszani. Vannak, ahol atomfegyvert adnak áprilisi tréfaként a kezedbe, talán neked az való.
    Szép napot!

Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Tudnál időpontot, vagy időpontokat adni mikor nyitottál?
    Mennyire emlékszel, mennyi darab volt ami lefagyott nyitáskor?

Biztos Téli ajándékos ládáról van szó?
    A kolléga azt találta ellenőrzéskor, hogy 2022-12-16 15:07:51 órakor nyitottál ilyen ládát utoljára.
    10 db-ot egyszeri nyitással.

16. Othep

Szia.

Köszönöm a pontosításodat.

Kollégám ismét ellenőrzést végzett.

A ládabontás is, mint minden bontás - titokfa, titokól és egyéb tartalmú ládák - a játék naplójában pontos adatokkal megtalálhatók.
    Ma 92 db ládát bontottál, ez 41-féle volt.
    A legtöbb darabos ládád a Vuk Viki cuccainak ládája - 20 db ebből, a második legtöbb láda, amit bontottál, 10 tápos láda volt.

Biztos lehetsz tehát, hogy nem fordult elő olyan, hogy láda ajándékát nem kaptad meg.

Téli ajándékos ládát eddig csak Adventi kalendáriumokból kaphattunk.
    Infó: Minden, amit egy láda rejt
    Vagyis ilyet 2-3 naponta nem is tudnál bontani, mert nem érkezik utánpótlás sehonnan.

Ha nem tudod elfogadni a fórumon írt választ, kérj a játék supportján részletes bontást a mai ládás bontásodból.
    A Supporter munkatárs a Téli ajándékos láda kérést is visszakeresi, amennyiben ezt igényled.

A ládabontáskor fellépő hiba egyfajta memóriakezelési probléma. Egy teljes kilépés és takarítás megoldja.
    Több farm esetén farmonként érdemes ezt megtenni, és "tiszta lappal" indulni - ami nem azt jelenti, hogy ez nem fog többet megtörténni; ritkán még egy farm esetében is előfordul.
    Meg lehet pl. azt is tenni, hogy mindegyiket másik böngészőben nyitjuk meg.
    Így nem akadtak össze, és gond nélkül lehettek nyitva egymás mellett is.

17. Ildikó2

Ildikó2 Fórum ismerője

Kedves Othep!
    Köszönöm a kioktatást! Miért is panaszkönybe kellett volna írnom?! Más "vackot" írt, én kipontoztam! Tisztában vagyok vele, hogy nem ti programozzátok. A sok hiba és az ilyen dolgok - remélem, elég emberi?! - miatt már csak a sok itt töltött idő miatt, saját kedvemre játszom. De ez a tréfának nem nevezhető - elég emberi?! - valami, borzalmas, szemkárosító! Eventet ritkán csinálok, egyet-egyet, a kedvenceim közül.
    Még egyszer köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.23
  18. Othep

Nem a hasunkra ütünk akkor, amikor elmondjuk, hogy éppen milyen ládát bontottál, hanem a játék tűpontos naplójából idézünk.
    Olyan sem fordulhat elő, hogy több hónapig nem kap valaki választ a supporttól.
    Ha mégis, akkor farmnevet, ID-t, ticket-számot kell hozni ide a Segítségkérő topikba, és ránézünk, éppen hol tart az ügyed.
    A ticket-számot automatikus válaszüzenetben kapod meg, amikor elküldöd a kérésedet.
    Nem árt figyelni a Spam-mappát ilyenkor, nehogy oda kerüljön valami.
    Feltétlenül fotózz legközelebb, ha gondod támad.
    Természetesen, amikor szükséged van a segítségre a képfeltöltéshez, nyugodtan jelentkezz.

Calibaby és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Othep

Szia ismét.

Nagyon köszönöm, hogy enyhültebb stílusban folytathatjuk immár a beszélgetést. :)

Azért a Panaszkönyvbe kellett volna írnod, mert ott gyűjtjük a játékkal kapcsolatos negatív visszajelzéseket.
    A Segítségkérő topikokban kérdéseket lehet feltenni, és segítséget kérni, ha valami nem megy, nem sikerül, nem találjuk.
    Az, hogy ráparancsolunk a játékkészítőkre, vagy moderátorokra, hogy "azonnal kapcsoljátok ki", nem csak eredménytelen, de fölösleges is, hiszen közvetlenül nem tehetünk semmit, és ezt Te is tudod...
    (Ha éppen nem tudod, mikor hová írhatsz, minden topik első 1-2 hozzászólása eligazít ebben.)

Megértem, vagy megértjük, ha valakinek nem tetszik valami, de április elseje van.
    Hagyomány a világon ilyenkor és a játékban is, hogy humorosabb, vagy kevésbé humoros, vagy éppen bosszantó vagy még bosszantóbb tréfákkal vidámítják magukat az emberek.
    Hogy egy kicsit kiengedjenek, és elfeledkezzenek a nehézségekről.

De ez csak 24 óra, amiból nem kötelező mind a 24 órát itt tölteni.
    Az idei tréfa ráadásul sokkal szolidabb a tavalyinál...
    Éjfélig kell csak kitartani, próbáld kicsit élvezni a virtuális napfényt, az apróbb ajándékokat.

Szép estét kívánok Neked! :)

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. farmisto

farmisto Junior szaki

Sziasztok!

Valamit learattam ami kiírta, hogy 1/4 ... mi volt ez? Keressem a többit? Segítsetek :) Gondolom április 1-hez van köze, de érdekelne.

Köszönöm.