Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hafanana

Hafanana Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Megkérdeztem kollégáimat, hátha bármelyikőjük találkozott már ezzel a problémával.

Egyelőre annyit tudok javasolni, hogy próbálkozz meg más fizetési móddal is, azzal működik- e.
    Szerintem érdemes felvenned a kapcsolatot a Paypal ügyfélszolgálatával, ők lehet meg fogják tudni mondani, milyen hiba léphetett fel:
    https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/home

-Palika17- és aida2330 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én is a PayPal ügyfélszolgálatával javaslom a kapcsolatot felvenni, illetve a Bankodnál is rá tudnak nézni, hogy miért lettek a tranzakciók sikertelenek.
    Ha ezek nem vezetnek eredményre, akkor javaslom, vedd fel a Supporttal a kapcsolatot.
    Megértésedet köszönöm!

-Palika17- kedveli ezt.
  3. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A hírek tábláról napok óta nem tűnik el a felkiáltójel. Takarítottam mégsem. Alkalomadtán lenne szíves ránézni valaki?! Köszönöm szépen előre is.
    kiscicuka 15810327

4. Dolphin

Szia,
    azért nem tűnik el a felkiáltó jel, mert nem vetted még át az első lakatos ajándékot. Ezt a 6. naptól tudjuk átvenni, ha az első 6 ajándékot mind átvettük. Ez az úszóguminál vehető át (fekete X-t tettem rá, és be is karikáztam), egy Matrica lapul ott
    upload_2024-7-11_15-24-53.png

Itt tudod áttekinteni, hogy mikor van lehetőségünk lakat alatti ajándék átvételére, legközelebb, holnap lesz, ott a bal alsó sarokban, a buborékoknál lévő lakatnál.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-kalendárium-2024-július.25117/
    Jó játékot!

kiscicuka kedveli ezt.
  5. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Bevallom ezt nem olvastam el:oops: Köszönöm szépen a segítségedet:inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  6. hoember18

hoember18 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hol lehet megszerezni a berni pásztort és a malacpersely készítés lehetőségét?

7. Dolphin

8. hoember18

Köszöm szépen, nem láttam sehol.

9. Dolphin

Szia,
    pedig tegnap 10:30-kor megjelent már az információ, ebben a Központi topikban:
    upload_2024-7-11_15-58-41.png
    De most akkor a link segítségével tudsz tájékozódni az Újdonságokról.
    Jó játékot!

10. hoember18

Megtaláltam mindent, csak a berni pásztor nem.

11. Dolphin

Szia,
    mármint hol nem találod a Berni pásztorkutyát? Ha ellenőrzést szeretnél kérni, ahhoz szükségünk van a Farm nevedre és a Farm ID-ra is.
    Akkor tudod megvásárolni a Gazdaboltban (piros kosár), ha elérted már a 158-as szintet a farmon.
    Javaslom, hogy kezd el a Keresőbe begépelni a nevét, s Nálad is elő fog bújni, ha már elérted a szükséges szintet. A kép tesztfarmon készült, nem Nálad:
    upload_2024-7-11_16-30-50.png
    Ha hozol adatokat, szívesen benézek Hozzád is.
    Megértésedet köszönöm!

12. hoember18

Bocs,azt is a műhelyben kerestem. Köszönöm a segítséged!

13. Dolphin

Szia,
    figyelmes olvasás segít az ilyen esetekben (is):

upload_2024-7-11_17-28-56.png

Örülök, hogy a plusz segítséggel meglett Nálad is.
    További jó játékot!

14. Katóka5067

Katóka5067 Utánpótlás-írogató

Katóka5067 vagyok ID számom 54754702. Sajnálattal láttam, hogy ma eltünt Farmkupa pecázós evenetem. Jul 14-ig jelzi az eventismertető a lejárat napját. A farmomon az esemény fülnél A vadon állatai, A strandolós nap, Kalóz szezon, Farmpengő felpörgető napok és a Nyári kalendárium szerepel. Mit tegyek, segítségüket kérem!

15. Dolphin

Szia,
    az event órából továbbra is eléred a Farmkupa pecázós eventet, még 67 óra van vissza belőle.
    A Hírek felületére 5 esemény fér el, ezért most onnan kikerült.
    upload_2024-7-11_18-12-16.png
    További jó játékot!

16. Katóka5067

Katóka5067 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!!!!!!

17. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a gazdaköriben a malacperselyt, a kantárt, a berni kutyát honnan lehet megszerezni?

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Csaba957

Csaba957 Fórum nagymestere

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Márpedig a műhelyben tudod megépíteni. :)

Sali~*.* kedveli ezt.