Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Sziasztok! Malacperselyt, honnan tudok szerezni? Egy kicsit értetlenkedek, bocsánat. Már mindent megtaláltam, de ezt nem tudom hol/honnan tud lenni. Köszönöm, hogy segítetek!

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Termény:
    Malacpersely
    Termény pajtaértéke: 8.472

Malacpersely-kerámia

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1x Tüntetőmalac táp, 2 db Tüntető malac
    Szükséges szint: 107. farmos
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Malacpersely-kerámiaTermény: 1 db Malacpersely
    Érési idő: 18:00 óra
    Tapasztalatpont: 1.200 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    40x Festék
    700x Tégla
    12x Itató
    35x Fűrész
    30x Íróecset
    Magas szintű tartalmi frissítés - 2024. július-

3. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Köszönöm! Megtaláltam! A műhelyben építem ezt is, mint a többi terményest. Köszi!

jófarmerlány kedveli ezt.
  4. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Rendben, nagyon szépen köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!:)

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  5. kikike02

kikike02 Járnitanuló

Szervusztok!
    Segítségek kérek! A kilépés, géptakarítás és visszalépés megtörtént. A Nyári kalendárum táblázatán a bal alsó sarokban lévő 3 buborék mégsem tűnik el, hogy átadja a helyét az úszógumis kígyónak. Szerintem az összes vízfodrozódást 12.-ig felfedeztem. Farmnév : kikike02 ID : 3523518. Köszönöm, ha valaki utánanéz, mit rontottam el, vagy mit hagytam ki!

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt Te is tudod ellenőrizni, csak figyelmesen kell végignézni a naptárt. A kék+ jel jelzi, ha van át nem vett napunk.
    Ellenőrzésem alapján a 8-i ajándékot nem vetted át, a 8-as szám mellett ott a kék + jel, 15 szupertrágya az aznapi ajándék. Ezt FA ellenében tudod kiváltani.
    upload_2024-7-12_10-4-22.png
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. kikike02

kikike02 Járnitanuló

Szervusz! Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Figyelmetlen voltam és a 15 szupertrágya melletti kék + jel elkerülte a figyelmem.

Dolphin kedveli ezt.
  8. bündihugi

bündihugi Fórumlakó

Sziasztok! A napi híreknél még mindig ott felkiáltójel. Pedig mindent leszedtem,Rackót, a nyári naptárt stb mindenre rá katt...,de még mindig ott van.Segítséget kérnék ,köszi :) MEGTALÁLTAM!!!

Utoljára szerkesztett: 12.7.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A főtéren menj be a Gazdakörbe, majd kattints az új ! /felkiáltójeles/ feladatokra. El fog tűnni a híreknél a felkiáltójel.
    Legyen szép, nyári napod!;)

bündihugi kedveli ezt.
  10. bündihugi

bündihugi Fórumlakó

Köszi a választ megtettem ,de még mindig ott van sajnos :(

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Akkor most, mi a helyzet?;) Szerintem eltűnt.:)

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    most megoldódott a felkiáltójeles problémád, vagy még mindig fennáll? Ha továbbra sem találod az okát, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk Neked segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és bündihugi kedveli ezt.
  13. bündihugi

bündihugi Fórumlakó

Szia nem. Farmnév : bündihugi ID : 7998026 Köszi :)

Szia,nem sikerült. A malacperselyt találtam meg :) Köszi a segítségedet :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.7.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ellenőrzésem szerint a sorvégi ajéndékot nem vetted még át, ezért jelenik meg a felkiáltójel. Alul van egy második úszigumis kígyó, arra kell kattintanod, hogy megkapd a 100%-os Ólbevételi bónuszt. Az ismertetőben ez a kettes számmal jelölt lakat.
    A kép nem nálad készült, ilyen, amikor már átvetted, látszik a nyeremény is.

upload_2024-7-12_15-40-0.png

Sok sikert!

bündihugi, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. bündihugi

bündihugi Fórumlakó

Szia! Köszönöm szépen ,így már sikerült eltűnt :)

Luminary és jófarmerlány kedveli ezt.
  16. gibart

gibart Fórum-zöldfülű

Szaisztok! A Gyopárvölgyben a falu főterén kért feladatot megcsináltam, kiraktam a 4 amerikai bükköt és a 20 vargánya spórát, mégsem jelzi, hogy kész van. Mit csinálhattam rosszul?
    Köszönöm!
    gibart ID2431705

17. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!
    A Farmárudában jelenleg megvásárolható a Szezonok felhősor 3 és a rávaló dekorok közül 3 db. Szívesen megvenném őket, ha tudnám, hogy a maradék 6 dekor is megvásárolható lesz a jövőben. Segítségeteket kérem ebben.
    Köszönöm szépen a választ.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

18. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján ugyan valóban 4 db amerikai bükk van kihelyezve, de abból az egyik már kint volt, amikor ez a feladat elindult neked, így az nem számítódik bele a teljesítésbe.
    Tehát 1 amerikai bükköt még ki kell helyezned, hogy ez a részfeladat teljesítetté váljon.

17 vargánya sprórája volt kint a földeken, 3 db-ot kell még elültetned, és akkor teljesül az a részfeladat is.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ezt sajnos senki nem tudja megmondani előre neked. Ezeket az akciókat a németországi központ dönti el, mi csak közzétesszük számotokra előzetesen, amikor jelzi a központ, hogy megrendezésre kerül bizonyos esemény.
    Sajnos ezt neked kell eldöntened, hogy bevállalod -e látatlanban a vásárlást.

Marcsi0819 kedveli ezt.
  20. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Kedves Enike, köszönöm szépen a választ. Még egy kérdés, azt meg tudnád mondani, hogy ezek a dekorok cserélhetők-e? Megszerezhetném a maradékokat úgy is? Bocsánat, de a szezonokban nem vagyok járatos, ezt a részét a farmnak nem játszom.
    Köszönöm.
    Marcsi0712