Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

köszönöm a választ, akkor azt a "pár darabot" 44 db madár, 30 emlős, majd jövő hét végén újra beteszem. én azt hittem előre megtudom csinálni a jelvényeket, figyelmetlen voltam ezzel buktam ennyi tápot, mert az event miatt voltam a tenyésztelepen

2. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Megértettem, kószónóm a válaszodat, de....... az 1 szupitápot felhasznált tenyésztésnél tegnap nem volt csak 1, hanem 4 is volt 1 tenyésztésből. Egy kicsit furcsálom ezt az egész baby boomot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.5.25, 09:33
  3. ocokam

ocokam Utánpótlás-írogató

Kedves Sudden!

Köszönöm válaszodat, útmutatásaidat. Levontam a konklúziót. Nem árt néha másokra is hallgatni.
    Munkátokat köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Előre úgy tudsz megcsinálni egy ilyen eventet, ha bekészíted a tenyészházikóba, amire szükség van, de csak akkor aratod, le, amikor az event adja a szükséges kelléket.
    Tehát pl. most bekészíted a jövő héten esedékes Madarakat, de csak jövő héten aratod le, amikor a jelvény érkezik.
    Addig a bekészített állomány beérve várakozik a tenyésztelepen.
    Sok sikert. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

köszi de emlőst miért nem kaptam, mert az van a 2-dikba?

6. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom,hogy jó helyre írok-e,de a piacon összevissza van minden .Minden fa,növény állat stb-ből kettő van.Nem értem az egészet. Frissítettem már kitudja hányszor és még mindig ez az összevisszaság kuszaság van.Nem kéne tenni valamit? Vagy csak ez nálam van?!!

köszönöm

7. Othep

Kollégám válasza szerint 2025-05-23-án, 19:47:03 órakor- arattál emlősöket a tenyésztelepen, összesen 59 - et, ezért megkaptad az 59 darab Emlősök jelvényt.
    (A gazdakörbe beadtál a feladatokba 65 darab Emlősök jelvényt. )

Kérlek, olvasd át a választ újra: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-17#post-1450719

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Othep

A válaszod azért nem volt olvasható, mert beleírtál az idézésbe.

Mindig ügyelni kell arra, hogy a szögletes zárójeles /QUOTE felirat után nyomjunk egy Entert.
    És ezután kezdjük el gépelni a válaszunkat.
    Akkor az a baleset, hogy beleírunk az idézésbe, nem fordul elő.
    Én most szétválasztottam hibás idézést. Mostmár rendesen olvasható.

A Baby Boom-mal kapcsolatosan:
    Bizonyára ki van Nálad váltva a Bölcs tölgyön az a rúna, amely növeli a tenyésztési szaporulatot:

• Bölcs tölgynél rúna kiváltásával:
      19. Rengeteg kisállat - Plusz tenyészállatbébik
    20% eséllyel a tenyésztés után visszakapsz négy normál állatot vagy néha egy véletlenszerűen odakóborolt tenyésztett kisállatra bukkanhatsz!​
    A 20% esély nem jelent bizonyosságot. Elég sok tenyésztés esetén átlagosan minden ötödikben kapod vissza az állatokat, de lehet, hogy húsz tenyésztésből egynél sem, illetve akár több tenyésztésnél egymás után is jöhetnek. Az odakóborolt tenyészállat bármilyen szintű lehet - azonban ennek gyakorisága nem ismert. (Nem publikus az adat.)

Ehhez jön még a Baby Boom 2 db állatkája.

Tegnap egyszerre volt Baby Boom és Szuper akciós nap egy rövid ideig.
    Ezért lehetett, hogy esetenként egyszerre sok állatot kaptál.
    Nincs ebben semmi furcsa :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Jó helyre írtál, igen. :)

A Piac hibája ismert a Központ számára és javítás alatt van.
    Egy pár pillanat után helyre szokott állni a sorrend.
    A hiba javításáig szíves türelmedet kérjük.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Szia. Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Sajnos, nem. :(
    A beérett növények piacképessége is megszűnt.
    Tényleg csak a kosárvásárlás marad, ha teljesen be szeretnéd fejezni az eventet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Ma megint nem kaptam meg a múzeumok után járó tpéket,sőt a tölgyesre kirakott dekorok után járókat sem! Már napok óta arra várok hogy szintet lépek de sajnos ezek a hibák miatt szerintem talán úgy 4 nap múlva ha sikerül! Megnéznétek ha lehet! Köszi! A játék is nagyon lassu és sokáig kell várni míg végre csinál valamit! Minden javasolt lépést végig vittem már! id:21356122

13. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem.
    Amit fontos tudni, hogy a Múzeumok TP-je / TTP-je nem rögtön aratáskor kerül az egyenlegbe, hanem csak frissítés vagy területváltás után.

14. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Köszönöm hogy válaszoltál. Mostmár teljesen értem.

Othep kedveli ezt.