Minden egyéb kérdés ide

Discussion in 'Segítség archívuma' started by mamarygen, Oct 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    az alábbiakat tudom írni a keresett dekorok kapcsán:
    - a Forst Jump a legújabb Kerekkerék főnyeremény dekor, decemberben került játékba, eddig még nem pörgettél ilyet a Keréken.
    - a Madarak az októberben érkezett, szintén Kerekkerék főnyeremény dekor, ezt sem kaptad még a Keréken.
    - az Ünnepi torlódás dekort nem szerezted meg a Karácsonyi vásár 2. küldetésében, az 1. szintet teljesítetted és a 2. szint ezüst feladatát. A dekor a 4. szinten volt megszerezhető
    - a Sütimegálló dekort nem szerezted meg az Eszményi tél eventben, a faterméses feladatsorban a 19. szintig jutottál, a dekort a 30-as szinten lehetett megszerezni, és a Boltból sem váltottad ki.
    - a Fagyos banda dekort sem szerezted meg, szintén az Eszményi tél eventben volt jutalom, 635 Téli kardinálispintyet termeltél, a dekorhoz 2526 db kellett volna, a boltból ezt sem váltottad ki.
    A Kerekes dekorokhoz pörgess rendszeresen, vélhetően előbb-utóbb Hozzád is megérkeznek, az eventes dekorokat próbáld meg csere napon beszerezni.
    A zöld szövegekre kattintva az Ismertetőkhöz jutsz el.
    További jó játékot!

2. manofarmja27

manofarmja27 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szeretném kérdezni a Városi projekt a szédült szánton kér hogy használjak 4 kacsa kata trágyát megtettem már vagy 3 alkalommal de nem írja jóvá ugyan itt kéri teljesítsek egy megrendelést ezt is vagy 3 alkalommal megtettem de nem írja jóvá. Mi lehet a gond megtudnátok nézni köszönöm szépen.
    Gazda: manofarmja27 ID: 57376764

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Szédült szántón Kacsa Kata trágyája, az a szupertrágya, a propeller jelölésű. Egyet tettem az egyik hagymaföldre, a feladat elfogadta - jelenleg 1/4-et mutat a számláló.
    Még 3 földre tegyél KK. szupertrágyát és kész lesz a feladat.
    A megrendelőket elérheted a menüből, a Gazdakör és a Városi projekt ikonja között.
    Ott teljesítettél megrendelést?
    upload_2026-2-3_6-45-37.png

Megkaptad a feladatra a pipát, mert 40 darab almát beadtam az egyik megrendelőnek. Rendben működik.

További jó játékot!

4. Mara49

Mara49 Járnitanuló

Köszönöm a választ, megtaláltam:D

Dolphin likes this.
  5. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Sziasztok! Kiváltottam a Drakula papagájt, de nem találom. Segítséget előre is köszönöm!

6. Dolphin

Szia,
    a Drakula papagájfészek Teliholdas ól, akkor fogod tudni termelésre fogni, ha kinyit legközelebb a Teliholdas terület.
    <<ITT>> olvashatsz róla bővebben.
    További jó játékot!

7. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok.
    Azt szeretném tudni, hogy a Baba Yaga kunyhóját hol találom.
    Előre is köszönet

8. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Swartsch likes this.
  9. Mara49

Mara49 Járnitanuló

Szia! A Madarak dekor megszerzéséhez lesz valamikor esély? Mara49 ID: 8287250

10. Dolphin

Szia,
    a Madarak dekor Kerekkeréken pörgethető Főnyeremény, október végén került játékba. Ha pörgetsz a Keréken, akkor van esélyed szerezni belőle, akár többet is.
    Sok sikert!

11. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Szia! A Mindenféle ládákban egy láda van, kinyításkor a felugró ablakban mutat 1. számot kép nélkül. Kérdésem híba ez, tud valaki erről?
    Választ előre is köszönöm! Margó284 ID: 7876503

12. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    A városi projekt ismét lenullázódott, pedig szerintem nem hagytam ki egyetlen napot sem. Tegnap még a felső 2 volt, az alsó pedig három, és mind a 4 kérést teljesítettem. Mi történt?
    Válaszodat előre is megköszönöm: cirmi54
    ID: 13455264

13. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Dög lassú a betöltés a területek közötti átlépések között, és továbbra is vetéskor aratáskor gyakorlatilag minden kattintásnál újratölti az egész földterületet - praktikusan villog - kakaó -ó nélkül.

rjolka likes this.
  14. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbítottuk a Központ részére. Tudnak a hiányzó ikonokról, javítás folyamatban.
    További jó játékot!

fcsilla and Margó284 like this.
  15. Dolphin

Szia,
    továbbításra került a jelenség már jó pár napja a Központ részére (amikor az első jelzések érkeztek).
    A Központ vizsgálja az okát, javítás folyamatban.
    Kérlek, a jövőben hibajelzésnél, segítségkérésnél mindig add mg az azonosító adataidat (Farm név + Farm ID)
    Türelmedet köszönjük!

rjolka likes this.
  16. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján tegnap csak 3 feladatot teljesítettél, ezzel megszakadt a sorozatod és nullázódtak a Barifejek.
    - 2026-02-04 19:44:20-kor az Átalakítóst a Gyopáron
    - 2026-02-04 19:46:11-kor a Farmárudás vásárlást
    - 2026-02-04 19:47:20-kor a Party pörgetés felhasználást.
    Azt nem látjuk a Naplóban, hogy mi volt a 4. feladatod, amit nem teljesítettél.
    A mai napon teljesítetted mind a 4-t már, így megkaptad az első Barifejet.
    Sok sikert a folytatáshoz!

17. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

A kliensel 3x próbáltam belépni a játékba,mikor az event elkezdödött,nem sikerűlt,most a böngészőn keresztűl csinálom,de itt nagyon lassú nekem. ID 9329699

18. Dolphin

Szia,
    event induláskor - mivel egyszerre sokan akarnak bejutni a játékba - mindig tapasztalható egy kis lassulás.
    Érdemes pár percet várni, s nem a "csúcsidőben" bejelentkezni.
    Én nem tapasztaltam sem kliensben, sem böngészőben problémát az indításkor, igaz, én csak 14:03-kor kezdtem a belépést (pont a fentiek miatt).
    Kérlek, próbáld meg újra, s jelezz vissza.
    További jó játékot!

19. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    Előre is elnézést, ha nem jó helyre de régen jártam itt, és a farmomon is. :( de újra csinálnám illetve tovább csinálnám a farmomat, viszont ha letöltöm a gépre a Farmeramat akkor egy 10 x5 cm kockába jelenik meg. Ha a Google oldalrol próbálnék belépni, akkor folyamatosan a kliens letöltését adja be és nem csinál semmit.
    Kérlek segítsetek, hogy visszatérjek a farmomra...
    Farmnév: anami1980 ID:32058329
    Nagyon köszönöm

20. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Én is 1415-kor később kezdtem.Már működik rendesen

Dolphin and Luminary like this.
Thread Status:
Not open for further replies.