Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia! Az Otthon az ünnepekre (+) dekorod a dobozban van. + -os dekor, először ki kell tenned területre, s ha elveszti a + os tulajdonságát, utána tehető a felhőre.

https://board-hu.farmerama.com/thre...letén-2025-december-24-26.27190/#post-1481575

2. marcsi5556

marcsi5556 Kivételes tehetség

Szia.A paszulyra kellene a FOREST Jump nem találom légyszi nézd meg nekem.Ha nincs meg hogy tudom meg szerezni?ID:33327404

3. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

marcsi5556, Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Doggyra

Doggyra Haladó

Hello!

Észrevétel. Itt (kattints) mióta vezették be szintszorzós dekoroknál a termény résznél a szorzó értékét? MOST tűnt fel :eek:OOOO JÓ ötlet csak valahogy nem logikus hisz nem is termény :p
    Jó játékot és sikeres eventeket mindenkinek! 8)

5. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban, a szorzó - vagyis az aktuális szinted - helyett a dekor alap TP/TTP értéke van feltüntetve, ami a szorzandó.

Minden dekornál a Terménynél meghatározásra kerül, hogy mit ad. Jelen esetben ez a dekor farmos területen kihelyezve TP-t ad, vagyis az a terménye. A termény szó inkább a mezőgazdaságban használatos így önállóan.
    A játékban akkor is Termény van írva, ha Csengőpengőt, valamilyen ládát, farmaranyat ad, tehát egységesen lett ez a megnevezés meghatározva.
    Szintszorzós dekoroknál a Tapasztalatpontnál láthatod magát a szorzat értékét, ami az alapdekor értéke x szint = szorzat.
    1. kép: Ez a Sárkányvirág dekornál, amit példának hoztam 19 x 257 = 4883. Ez az információs ablak az alap értékről tájékoztat bennünket, nem a bónuszokkal növelt értéket mutatja.
    2. kép: A bónuszokkal növelt értékét akkor láthatjuk, ha már ki van helyezve területre.
    A szorzásnak nagyon fontos szabálya, hogy a tényezők (a szorzandó és a szorzó) sorrendje felcserélhető, (emiatt nevezhetjük egységesen őket szorzótényezőknek) az eredmény ugyanaz lesz.

upload_2026-2-7_6-14-1.png
    upload_2026-2-7_6-13-13.png

További jó játékot!

Doggyra és Dolphin kedveli ezt.
  6. marcsi5556

marcsi5556 Kivételes tehetség

7. interlala

interlala Fórum ismerője

Jó reggelt
    Kérdésem az lenne, hogy mért nem lehet venni csiga házat??,

8. Luminary

Szia!

Az, hogy mikor lesz egy ól megvásárolható Központi döntés, nincs ráhatásunk.

Az Állatok, termények és ólak a játékban topikban minden részletes információt megtalálsz a Csigafészekről.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860773

2017-es játákba kerülése óta, már több lehetőség volt a megszerzésére.
    Jelenleg az - Édes levelezés gazdakörből szerezhető 1 db.

További jó játékot!

Doggyra és Dolphin kedveli ezt.
  9. zsóka56

zsóka56 Fórummogul

Szia. Az lenne a kérdésem, hogy a MAC-gépre van már lehetőség letölteni a klienst?, mert régebben azt írták, hogy erre nincs kifejlesztve. Köszönöm a választ.

10. sziszi-12-20

sziszi-12-20 Fórum-zöldfülű

sziszi-12-20 ID36098927 Mindenkinek szép napot kívánok! Én a gyopáros völgyben a learatott fákat nem tudom kivágni amint még le lehetne aratni azt meg csak kivágni engedi.Nem tudom ,hogy nálam van-e a hiba vagy máshol is előfordult? A választ nagyon szépen megköszönöm.

11. feri55591

feri55591 Fórum-zöldfülű

Sziasztok a bahán a 151.szinten vagyok,de sajnos event növényt nem tudok ültetni,mi lehet az oka.Farm nevem feri:5559 ID számom 57579960

12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Luminary kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

Sajnos nem, nincs rá lehetőség.
    Megértésedet köszönöm.

14. Luminary

Szia!

Ha belépsz a Raktárba, akkor a fatuskók kategória mellett egy sárga csengő van, ami azt jelzi, hogy kevés a helyed.
    Jó hír, hogy tudod a kapacitást növelni, 140-re. Ehhez kattints a Kapacitás növelése gombra és 1 db Arborista jelvény 1-es szint beadásával lesz helyed a raktárban.
    Másik megoldás ilyenkor, hogy alap, illetve gyakori faanyagot gyártasz az Átalakítóban.
    upload_2026-2-7_18-24-39.png

Érdemes a Gyopárvölgy ismertetőjét is olvasgatni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  15. zsóka56

zsóka56 Fórummogul

Köszönöm a választ.

16. Szirák

Szirák Utánpótlás-írogató

Szia. Segítséget szeretnék kérni. Az első alakzatot kiraktam. ok. A másodikat nem tudom kirakni, mert ha az egyikre rákattintok, a másik kialszik. Mit csinálok rosszul? vagy mi gond lehet?

Gazda: Szirák ID: 57262973

17. Luminary

Szia!

Azért nem tudsz haladni, mert kihagysz egy lépést a minijátékban. Amikor rákattintasz egy lámpásra, jobbra lent van egy Szállítás gomb, ahol be kell adni a kért eventerméket, hogy a lámpa égve maradjon.
    Ha, nem adod be, akkor kialszik, amikor másik lámpára kattintasz.
    Jelenleg 3 megkezdett játékod van - sárga lámpák - ezt láthatod az alakzatok kiválasztása - jutalmak táblán. A megkezdett alakzat pontosan azt jelenti ilyenkor, hogy olyan lámpák vannak felkapcsolva, amik megtalálhatók ebben a 3 alakzatban és ezekkel érdemes folytatni a játékot.
    Az 1-sel jelölt alakzat van most kiválasztva, kattints alul az Alakzat kiválasztása gombra:
    upload_2026-2-8_5-16-4.png

Ez az alakzat fog várni, amit kiválasztottál. 1-2-3 - as számmal jelöltem azokat a lámpákat, amiket már meggyújtottál, nem vesztették el a narancs szinezetüket.
    4-5-6-7 - Ezeket a lámpákat kell még felkapcsolnod, látod, hogy a játék segít, mert az alakzathoz tartozó lámpákat kis "cicafülekkel" jelöli.
    Kattints valamelyik számozott lámpára, alul meg fog jelenni a Szállítás gomb és felette a felkapcsolásért járó jutalom. Ha, zöld a gomb, akkor rá kell kattintanod a Szállítás gombra, hogy a lámpa égve maradjon.
    Ha, már mind a 7 lámpa világít, akkor az alakzat alatt,fent meg fog jelenni a Beváltás gomb, amivel begyűjtheted az alakzat kirakásáért járó jutalmat. Ekkor vagy kész egy minijátékkal.

upload_2026-2-8_5-24-56.png

Ajánlom az eventismertető ide vonatkozó részének ismételt átolvasását, hisz részletes útmutató van benne a sikeres teljesítéshez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogár-fesztivál-2026-február.27395/#post-1494003

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  18. Margareta5261

Margareta5261 Aktív író

Szia! A Mindenféléfel teliládábaból hiányzik az elsőkét ládaikon, mikor nyitom a ládát mindik csak 1.mutat ládanélkül. Margareta5261 ID: 30644129 Vlaszodat előre is köszönöm!

19. Luminary

Szia!

Köszönjük a visszajelzést.
    A hiba ismert, továbbítva lett a központnak. A javításig türelmedet kérjük.
    Februárban 5 db Mindenfélével-teli ládát bontottál eddig. Kaptál 4 db Dzsungelcuccos láda I-et és 1 db Dzsungelcuccos láda II-t.

További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  20. cirmike72

cirmike72 Fórum-zöldfülű

Szia, mindennap a farmaranyambol eltunik, ma pl a reggel volt 82 farmarany es most beleptem es csak 41 egy maradt, de mar reg fogy es nem vasaroltam semmit. Utana nezel!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.