Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tersias65

Tersias65 Fórum-zöldfülű

Nem tudom mi lehet akkor a gond. Eddig Edge böngészövel játszottam. Feltelepítettem a Chrome bőngészőt. Leszedtem a játékot, újra letöltöttem, és feltelepítettem. Semmi változás. Még annyi, hogy a régi laptomon is megpróbáltam. Ott is ugyanez a probléma. Az első kép amit felraktál azokra a lakatokra gondoltam.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnálom, h nem oldódott meg a probléma.
    Számítógép és Wifi Router/Modem újraindítás is megtörtént?
    A lakatokra rájöttem miután bejelentkeztem Hozzád.
    Én mást nem tudok sajnos tenni, mint továbbítom jelzésedet a Központ felé. Visszajelzésükig türelmedet kérem.

Swartsch kedveli ezt.
  3. Tersias65

Tersias65 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget. Reméljük megoldódik a probléma.

Majd este a modemet újra indítom. Reméljük talán az segíteni fog.

4. Legogazdai

Legogazdai Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget. Tenyészállatot próbáltam venni, konkrétan csimpánzt, most is ugyanúgy jelentkezett a probléma.

5. interbajnok

interbajnok Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    olyan problémám van hogy bejeletkezés után a térképről nem enged tovább a játék a klienssel és böngészővel sem
    ID: 25833249

6. Dolphin

Szia,
    jeleztük a Központ felé már délelőtt a pár Játékosnál jelentkező problémát.
    Amit javasolni tudok Neked is - egyelőre más információnk nincs:
    - CCleaneres géptakarítás
    - internetsebesség ellenőrzése, Wifi Router/Modem kikapcsolása, rövid idejű pihentetés, majd újraindítás
    - beragadt Sütik (Cookies) törlése, Gyorsítótár ürítése
    - esetleg segíthet a kliens törlése és újratelepítése.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  7. interbajnok

ezeket megcsináltam még az irás előtt,de nem segitett

Dolphin kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    akkor sajnos csak várni tudunk, hogy a Központ megfejtse mi okozza Nálatok ezt a problémát :-(
    Ha kapunk információt, jelezni fogjuk.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  9. interlala

interlala Fórumprofi

jó reggelt
    Sajnos most szét vet az ideg. 1 napja az uj farmjaimba nem tudok belépni, mi lehet az ok, 70 színt felet vagyok. sos

apcimama kedveli ezt.
  10. apcimama

apcimama Junior szaki

Szía! Jó reggelt. Nálam is volt ilyen probléma,de az unokám segitett nem farmerama.hu,hanem farmerama.com tudta megcsinálni. 1 próbát megér

11. Marci0602

Marci0602 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget kérnék . Az adventi napi ajándék 18. napit nem tudom kinyitni, az előzőeket mindet kinyitottam.
    ID: 57315548 Marci0602

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos a 15-i ajándékot nem vetted át, ezért nem tudod a bónusz ajándékcsomagot kibontani. A kék (+) jelre kattintva 12 Farmarany ellenében tudod utólag átvenni. Csak ezután lesz elérhető a bónuszajándék, akkor kerül le a lakat róla. Ezt december 27-én éjfélig bármikor megteheted. Érdemes újra elolvasni az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/adventi-kalendárium-2024-december.25699/#post-1414351
    upload_2024-12-18_8-12-42.png

Sok sikert!

Swartsch, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  13. Vályog

Vályog Járnitanuló

ahol megjelenik a kis figura aminel be lehet adni a koktelt ott nem lehet learatni ami előtt van Arrébb vinni nem sikerül Van erre valami megoldás

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, van. Kapcsold ki a karakterek láthatóságát és akkor nem fog megjelenni.
    Segítséget találsz az eventismertetőben. Az eventablak leírásánál a 4-sel jelölt helyen tudod a pipát kivenni a jelölőnégyzetből.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-téli-szökés.25751/#post-1419879
    Sok sikert!

Swartsch, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    az imént kaptuk a Központtól az információt, hogy a kliensnél tapasztalt hiba okát megtalálták, és javították.
    Kérlek, lépj be és ellenőrizd, hogy rendbe jött-e Nálad is.
    Köszönjük türelmedet!

Swartsch kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    az imént kaptuk a Központtól az információt, hogy a kliensnél tapasztalt hiba okát megtalálták, és javították.
    Kérlek, lépj be és ellenőrizd, hogy rendbejött-e Nálad is.
    Köszönjük türelmedet!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    mivel az nem derült ki a bejegyzéseidből, hogy kliensben vagy böngészőben játszol-e, hol tapasztalod a problémát, ezért azt javaslom próbáld meg újra.
    A Kliensben pár Játékosnál volt egy fennakadás, amit ma reggel javítottak, hátha Nálad is ez okozta a problémát.
    Illetve azt tudom még javasolni, hogy amíg Farmeramazol, addig zárj be minden más nyitva lévő alkalmazást, weboldalt, ne terhelje más a gépedet. Ugyanúgy, mint a Gazdakörnél, a Piacnál is kell idő, amíg az első tranzakcióhoz a háttérben az adatokat a rendszer betölti, így próbálj meg tovább várni.

Swartsch kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    pontosan milyen problémát tapasztalsz? Egy kicsit bővebben fejtsd ki a problémádat, hogy segíteni tudjunk.
    Ahogy azt Játékostársad is írta a farmerama.hu oldalról nem elérhető a Játék már, erről megjelent hivatalos információ is, melyet itt tudsz olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-elérhetősége-módosult.25742/
    Hétfő délután óta néhány Játékos a kliensben tapasztalt problémát, ezt ma reggel javította a Központ, ha ebben voltál érintett, akkor próbáld meg most ismételten.
    Ha más a probléma Nálad, akkor várjuk a bővebb kifejtést, s kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t is
    Köszönöm!

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  19. interbajnok

rendbejött

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    köszönjük a visszajelzést, további jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.