Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smcrouter

smcrouter Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! Nagyon ügyes voltam :( Rosszul raktam le az első dominót és most nem tudom folytatni a játékot, az összes csere lehetőséget elhasználtam. Van - e mód valami külső segítségre? ID számom: 14418113
    Segítségeteket előre is köszönöm !

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    természetesen segítünk.
    Kaptál egy új pályát, így tudod folytatni az eventet.
    Figyelj rá a jövőben, hogy olyan dominót válasz elsőnek, ami mellé egy másodikat biztos le tudsz tenni, így be tudod fejezni a pályát abban az esetben is, ha nem megfelelő dominókat kapnál a későbbiekben a pályán. De ezt tudod is, hisz már sok pályát befejeztél sikeresen.
    További jó játékot!

3. jani975

jani975 Fórum ismerője

Segítséget szeretnék kérni. Továbbra sem tudok vásárolni mastercard kártyával, mert a vásárlási lehetőségek között nem jelenik meg, és lenyíló további lehetőségek ablak sincs. Már kétszer írtam a supportra, a válasz alapján mindent megcsináltam de nem változott semmi. Töröltem a mentett adatokat is, de amíg nem tudok vásárolni addig az új adatokat sem tudom bevinni. Banki oldalról minden jó, a kártya működik, érvényes, nincs tiltás semmi, ma nézték meg a bankban.
    Már harmadszorra nem akarom ugyanazt leírni a supportnak, ezért a kérdésem annyi, hogy miért nem jelenik meg a vásárlási lehetőségek között a mastercard csak a paysafecard és a bigpoint gc?

4. Dolphin

Szia,
    ebben a kérdésben sajnos itt a Fórumon nem tudunk segíteni Neked, mi nem látunk rá az ellenőrző panelen, hogy mi jelenik meg Nálad és mi nem.
    Egy ilyen feliratnak kell megjelennie a fizetési ablakban:
    upload_2024-7-23_14-46-35.png
    Kliensben vagy böngészőben próbálkoztál? Próbáltad esetleg más módon is, mint a megszokott?
    Ha kliensben játszol, próbáltad már a klienst törölni, újratelepíteni? Ha böngészőben játszol, akkor töröld a sütiket, gyorsítótárat, próbálj meg más böngészőből belépni mint a megszokott.
    Ha egyik általános megoldás sem segít, akkor sajnos csak a Supportra tudlak irányítani.
    Megértésedet köszönöm!

5. smcrouter

smcrouter Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm !

Dolphin kedveli ezt.
  6. Dolphin

Kedves Játékosok!

Akiknek problémájuk volt a belépéssel a Chrome böngészőben / más böngészőben a lejárt tanúsítvány miatt, azok most már elérik a Játékot a megszokott módon.
    A Központ jelezte az imént, hogy a probléma elhárításra került.

Türelmeteket köszönjük, további jó játékot,
    a Farmerama csapata

aida2330 és kigyo51 kedveli ezt.
  7. Merci81

Merci81 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni. Elhasználtam az összes cserelehetőséget és nem tudom folytatni az eventet. ID számom 23949884. Köszönöm

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem ad olyan törölközőt, ami jó lehet, lépj ki a pipa ikonra kattintva,s kezdj egy új pályát. :)

9. Dolphin

Szia,
    vélhetően nem a legjobb dominót választottad kezdő elemnek (vagy fordítva kellett volna lerakni), s utána hiába kértél cserét, nem kaptál olyat, amivel folytatni tudtad volna.
    Most kaptál egy új pályát, így tudod folytatni az eventet.
    Kérlek, a jövőben figyelj rá, hogy első dominónak olyat válasz, ami mellé van folytatásod, hogy minimum két elemet le tudj tenni a pályára.
    Tudjuk, hogy a Csillagos érmét adó elemekre koncentráltok, de ne mindenáron :) Úgyis össze lehet szedni sok csillagos érmét, hogy nem első elemek egyikeként tesztek le olyan törölköző darabot.
    Sok sikert a további pályákhoz!

10. Dolphin

Szia,
    ez akkor lenne jó megoldás, ha két darabot már lerakott volna. Sajnos ő az első darab elhelyezése után akadt el (nem jót választott, vagy nem jól rakta le).

Ninett79 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Áh ,értem. bocsánat. :(Ezt nem írta, így nem tudhattam.

Utoljára szerkesztett: 23.7.24
  12. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Nos, mire a segítségem hazaért ma délben, a gépen már nem jelent meg a nem biztonságos jelzés. A hiba nem nálam volt.

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Swartsch és Barika45 kedveli ezt.
  14. szabi044

szabi044 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A simogató napsugár eventtel kapcsolatban az a problémám, hogy leraktam a legelső törölközőt és utána nem dobott olyat, hogy folytatni tudjam a játékot. Köszönöm a segítséget!
    Gazda: szabi044 ID: 20147412

Csatolt fájlok:

• farm.PNG
      farm.PNG
      Fájl mérete:
      952.7 KB
      Megtekintések:
      16
  15. Dolphin

Szia,
    kaptál egy új pályát, így tudod folytatni az eventet.
    Figyelj rá kérlek, hogy úgy válasz első dominót, úgy helyezd el, hogy a meglévő készletből legalább egyet még le tudj rakni, ekkor már Te is tudod zárni az esetleg nem megfelelő pályát.
    Sok sikert az event hajrájához!

Swartsch, aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  16. jobbágy1

jobbágy1 Utánpótlás-írogató

Az eseményeknél megvan a felkiáltójel, de eltünt az a naptár, amiből naponta ajándékot kaptunk. Frissítettem, takarítottam, 3 böngészőből próbálkoztam, de sehonnan nem került elő, egyik farmomnál sem. Senki másnak nem tünt ez fel? Az lehetetlen, hogy csak nálam van ilyen hiba. Ha nem jó helyre írtam, akkor elnézést kérek.

17. Dolphin

Szia,
    a Hírek felületére 5 információ fér el. Most sok akció van, így a Nyári kalendárium nem fér el, de ettől nem tűnt el. Több helyről is eléred.
    Pl. az event órából:
    upload_2024-7-26_7-42-50.png
    vagy bemész a Városba és ott a Főtéren kattintasz rá a bejáratra:
    upload_2024-7-26_7-43-40.png

Az ismertetőt a naptárról itt találod, ahol ezen információk feltüntetésre kerültek az #1 bejegyzésben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-kalendárium-2024-július.25117/

Sok sikert az ajándék átvételéhez!

kigyo51, Sylja és jobbágy1 kedveli ezt.
  18. jobbágy1

jobbágy1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ. Szép napot kívánok!

19. Vigyorbugyor

Vigyorbugyor Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérdésem az lenne, hogy a bölcs tölgynél kiváltható szabadság mód ugyanazt tudja, mint amit a beállítások menüben aktiválni lehet? Mit tudnak ezek a lehetőségek pontosan? Köszönöm

20. Dolphin

Szia,
    mióta a piros hőmérő nem működik, nincs jelentősége a Szabadság módnak.
    Azt a célt szolgálta, hogy aki aktiválta a Szabadság módot, akkor sem lett piros az illető a Szomszédlistában, ha nem volt aktív.

Vigyorbugyor kedveli ezt.