Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Swartsch, -ágianyu33- és semmirevaló kedveli ezt.
 2. merylu55

  merylu55 Törzsjátékos

  A hiba nem nálam van. merylu55 6957461 ID Nem változott a piactér nem ezt írtam. A háttér a piac tér. Annak a közepén ugrott /ugrik fel egy képernyő ahol talicskáznak. Ez mind a képernyő közepén van. Mikor befejezik a talicskázást akkor ugrik a bal felső sarokba és ott lehet játszani. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
   
 3. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ha a hiba általános probléma lenne, már nagyon sok jelzés érkezett volna akár itt a fórumon, akár a Moderátori nemzetközi csoportban.
  Sajnos nem értem a problémádat, a piacon mit lehetne a bal felső sarokban játszani.
  Belépve hozzád több területre, nem látok sehol sem problémát:
  upload_2024-4-15_11-33-26.png

  Város:

  upload_2024-4-15_11-34-25.png

  Piac:
  upload_2024-4-15_11-37-18.png

  Főfarm:
  upload_2024-4-15_11-38-5.png

  Ha hoznál egy képet a Nálad jelentkező problémáról, akkor tudnék segíteni, javasolni pedig csak azokat tudom, amiket az előző válaszomban írtam.
  Megértésedet köszönöm!
   
  Swartsch kedveli ezt.
 4. merylu55

  merylu55 Törzsjátékos

  Ez egyik kép sem az.Az elején mikor beírom a jelszót és az utána lévő háttér. Különböző állatok gyümölcsöt árulnak a standon. Nem tudok fotozni
   
 5. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  olyan képet max a saját farmomról tudok hozni, hisz az ellenőrző panelen nincs jelszóbeírás.
  Hoztam egy ilyet, nem látok semmi rendellenességet, miután ez a képernyő lemegy, utána jön a térkép, amit már hoztam.
  upload_2024-4-15_11-52-11.png

  Így tényleg, kérlek, végezd el az általam leírtakat, s remélhetőleg utána helyreáll a rend, vagy kérj Családtag, Ismerős segítséget, aki meg tudja oldani a problémát, vagy tud segíteni a kép küldésben, amelyről itt találsz segítséget:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/direktlink-segédlet.11064/
  Megértésedet köszönöm!
   
  Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
 6. merylu55

  merylu55 Törzsjátékos

  Igen erről a képről beszéltem. Mikor ez ez megy utána ennek a közepére jön egy ablak és a bárányok talicskáznak és mikor annak vége jön a térké, de már fent a bal sarpkba mert oda ugrik és lehet játszani
   
 7. Eva0220

  Eva0220 Fórummogul

  Dolphin kedveli ezt.
 8. kigyo51

  kigyo51 Aktív író

  Szia!
  Ha jól értelmezem, akkor kliensen játszol. Tehát ha felugrik a kliens képernyője a bal felső sarokba, akkor az egér mutatóval mutass rá a "Farmerama" kiírást tartalmazó fehér sorra a játék képének tetején, tartsd lenyomva a bal egér gombot, és az egér mozgatásával húzd a játék képét középre, majd engedd el a bal gombot. A kliens játék ablaka ott fog maradni ahova húztad. A következő belépéskor is már ott lesz ahova helyezted. ( ez nem a farmearama hibája, a számítógéped tréfál meg ezzel néha, nálam is előfordult már.)
  Az erő legyen veled!
   
  Sali~*.* kedveli ezt.
 9. merylu55

  merylu55 Törzsjátékos

  Nem tudom ki vagy? Szuper vagy az biztos. Megcsináltam és jó. Nagyon szépen köszönöm. Van még egy problémám, hogy nem tudok tisztességesen kilépni. Csak a felső X-el esetleg.

  segítettek és jó
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.4.24, 20:19
 10. interlala

  interlala Fórumlakó

  Nagyon elvagyok kenődver. Sajnos egyik feladatot sem tudom befejezni, mért kértek olyan sok mindent vagyis sokat egy adot termékből. Nincs időm egészéjszaka fent lenni, és nincs pénzem sem a sok farm aranyra hogy tudjak venni dolgokat, mint most a kertészkesztyü. Nem értelek titeket egy eventnél vegyétek végre figyelembe azt hogy nem mindenki rendelkezik száz ezrekkel, és az ideje sem, szóval légyszí ezeket is figyelembe venni. Köszönöm.
   
 11. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ha jól sejtem a napi küldetéses eventre gondolsz, arra itt készített PZoli Játékostársad egy számítást, hogy lehet elvégezni az eventet.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/fürge-takarító-1-6-csevegő.24795/page-2#post-1381621
  Érdemes mindig az event csevegő első pár oldalát elolvasni, ott sok hasznos taktikai információt lehet olvasni, hogyan lehet az eventben a felhőig eljutni extrák befektetése nélkül.
  Persze, akik végig szeretnék vinni az eventet, ott szükség lehet bónuszok, s egyéb extrák bevetésére.

  Felröpik gyűjtéséhez mindig hosszú érésű növényeket érdemes ültetni, 1x1-s talajban, ezzel kapcsolatban itt találsz hasznos információkat - most ezt könnyen lehetett teljesíteni, hisz a felröpiket a Főfarmról kellett gyűjteni, míg az event növényt a Szédült szántón ültettük. Nézd meg, nincs-e olyan Varázsfád, amit még nem arattál le, azok is adnak Kertészkesztyűt.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438

  Nem tudom mennyi felröpid hiányzik még, de nézd meg melyik növényt tudnád még elültetni 1x1-es talajba, amelyik beérik trágyával és vízzel, hátha sikerül a hiányzó mennyiséget begyűjtened.
  Ebben a topikban tudsz Felröpit kérni, illetve a Szomszédaid is tudnak küldeni.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/hiányzik-még-néhány-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/

  Ha adott eventtel kapcsolatban van panaszod, akkor azt a jövőben az event panaszládájában fejtsd ki, ha általánosságban a Játékra van panaszod, azt pedig a Panaszkönyvbe vidd kérlek.
  Segítségkérő topikokba konkrét segítségkéréseket várunk, Farm név és Farm ID megadásával.
  Megértésedet köszönöm!
   
  kigyo51, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
 12. guszti68

  guszti68 Járnitanuló

  Egy kérdés, két farm egy email címmel mehet? Eddig freemail-os volt, de mostanában igen sok a kéretlen levél, ezért akarnák egyet!
   
 13. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  lehet több farmot ugyanazzal az e-mailcímmel regisztrálni, s van lehetőséged meglévő farmon e-mailcímet módosítani.
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 14. guszti68

  guszti68 Járnitanuló

  Köszi, már módosítom is!!
   
 15. Sziasztok!

  Szeretnék segítséget kérni... a gyopároskán vettem észre 1 ideje, hogy hiába teljesítem a küldetéseket nem adja meg a pontokat már jó ideje...és a sáv sem mutatja a mozgást. Mert nincs sáv :(
  Kérem ha valakinek esetleg van ötlete és ideje. Segítsen nekem.. előre is nagyon, nagyon szépen köszönöm
  Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990
   
 16. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ellenőrzésem alapján elérted a Gyopároson a 35. szintet, ez a jelenlegi max szint ezen a területen. Itt az ATP számláló leáll, így ATP-t nem érdemes most gyűjtened. Egyelőre nincs információnk mikor jön a szintbővítés a területre, addig készíts jelvényeket, esetleg töltsd fel a Raktár azon részét, ahol még van helyed vagy lógasd a lábad, ahogy a többiek is teszik, akik elértek már erre a szintre előtted.
  Itt találod a szintekhez kapcsolódó információt:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324695
  Ha lesz friss információ, azt majd a megszokott helyen fogjuk közzétenni.
  Megértésedet köszönöm!
   
  GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
 17. peter1022

  peter1022 Fórum ismerője

  Nem tudok supportnak írni, mert a hülye ember vagyok cuccnak az alja nem jelenik meg. A gondom az, hogy nem újult meg automatikusan a prémium plusz előfizetésem, és nem értem az okát. Kártya, egyenleg rendben van. A számláló szerint még van 12 napom vissza, amit nem értek. Gondolom az az alap prémium előfizetés, amit nem is értek hogyan mehet, mikor pluszra váltottam, de megszűntetni sem tudom, mert nincs olyan opció. Szóval kellene valami megoldás.
   
 18. Luminary

  Luminary Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  Ne a Villánál nézd, hogy mi aktív és mi nem. A Bank épületén belül, ha alul, középen kattintasz a zöld Üzlet gombra, majd jobbra fent az Állapot és felmondás címszó alatt tudod ellenőrizni, hogy mi van éppen aktiválva. Ott tudod lemondani is az előfizetéseket, illetve a mentett fizetési adatokat törölni.
  A Support ellenőrző panelhez segítség lehet, ha kisebbre veszed a böngésző ablak beállítását, - Chrome böngészőben ezt a címsorban megjelenő nagyítóval megteheted, illetve a ctrl (-) ,vagy ctrl egérgörgő használatával.
  Amennyiben további segítséget szeretnél, kérlek hozz adatokat, mert anélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.Minden esetben szükség van farmnév és farm Id szám megadására.
  Kérlek jelezz vissza, hogy megoldódott-e a problémád!
  Köszönöm:)

  upload_2024-4-20_6-53-36.png
  upload_2024-4-20_6-54-23.png
   
  Swartsch kedveli ezt.
 19. whiteswam22

  whiteswam22 Járnitanuló

  Szia! Lehet ,hogy a problémám nem nagy gond ,csak zavaró. Üres víz tartájom feltöltöm de üresnek látszik kicsit becsapós .De minden birtokon. ID:22231810 ID:21206344 Ha nem nagy gond megjavítani. Köszönöm
   
 20. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Megjelenítési hiba lehet.
  Egy ki- belépés a játékból, egy sütitörlés segíthet, ha nagyon zavar.