Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DITKE44

  DITKE44 Aktív író

  Kedves Modi!
  Sajnos hiába CCleanerezünk, a játék alatt szinte állandóan frissíteni kell. Én minden farm aratása után elvégzem a tisztítást. Ha megengeded kérdezném.
  1. Ha pörgetásnél nem azt mutatja középen, ahol a nyil áll, melyiket írja jóvá?
  2. Ha party pörinél véletleneül party porit forgatunki, nem írja jóvá akármennyit várok. Frissítés után sem.
  3. Ha a zöld csík alatt nem mutatja a pontszámot, azért elkönyveli? Ha előtte megnézem. akkor mutatja a kapott pontokat.
  De miután Flahs-el kb. 10 percig tartott egy farm teljes aratása, most,ha simán menne, akkor is 20-25 perc.
  Tudom, hogy nem ratatok múlik, de egy kis biztatás jó lenne, hogy valamikor újra élvezhető és szórakoztató lesz a farmozás.
  Köszönettel, tisztelettel: Edit
   
 2. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Semminemű információnk nincs arról, hiába szeretnénk kapni, hogy mikor mit javítanak, így nem tudjuk azt sem megmondani, hogy mi várható.
  Pörgetésnél azt írja jóvá, amin megáll, és nem ami középen van, ahová beáll a szélkerék lapátja a következő pörgetés indításához. De azt, hogy mit pörgetünk ki, azt a rendszer már a pörgetés elindítása utáni pillanatban tudja, és ezért nem észleljük, hogy a party pörit jóváírta-e vagy sem, pedig mindenkinél mindig jóváírja. Javaslat, ha party pöri pörgetési lehetőséget látunk a bal oldalon, akkor nézzük meg hány party pörgetésünk van, majd utána pörgessünk, és ha azt nyertünk, akkor nézzük meg, hogy akkor mennyit mutat. Természetesen az 1 db elpörgetett mennyiséget figyelembe kell venni a számolásnál.
  Ha a zöld csík alatt nem mutatja a pontszámot, attól még elkönyveli.
  A játék beállításainál a További beállítások fülön az Eszköztippek mutatása kapcsolót "be" állásba kell tenni, és akkor mutatja.
  Farm-beállítások-játékbeállítás.jpg upload_2021-4-19_15-39-4.png
  majd a Mentés gombra kattintás után frissíteni kell a játékot.
   
 3. DITKE44

  DITKE44 Aktív író

  Kedves Havasi_Gyopár!
  Köszönöm szépen válaszod! De a party pörivel az a gondom, hogy amikor először tapasztaltam 2 pörin állt a nyíl, és a számláló nem változott. Természetesen tudom, hogy a számláló csökken amikor pörgetünk, így 1-el többet kellett mutatnia, mint előtte. Azóta figyelem és (bár igen ritkán sikerül a pöri nyeremény) ha pörin áll a nyíl nem adja vissza az elhasználtat. Az eszköztippek mutatása be van kapcsolva. Területváltáskor általában mindig frisssítek, ha néha elfelejtem, akkor nem látszik.
  Elnézésedet kérem, nem okoskodni akarok. csak leírtam a tapasztalatomat.
  Szép napot Neked, és kevesebb gondot velünk!
  Üdvözlettel: Edit