Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Klienssel játszom. A régit szerettem volna visszaállítani, sikerült, csak megtévesztő, hogy nem jelenik meg. Köszönöm szépen!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A központ felé jeleztük a hibát.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük. :)

3. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia Othep. Segítségedet szeretném kérni. A maja szentélyben kiváltottam a vombatot és elfelejtettem, hogy hogyan és hol kell előállítani az ólat. Köszönöm ha segítesz.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    gondolom nem baj, ha Othep helyett én válaszolok Neked, Ó általában hétvégén van műszakban.

Ha kiváltottad a szobrot, akár ól, akár fa, akár növény, akkor a Gazdaboltba kell menned a Városban (vagy a piros kosárra kattintani a Bahamán), s ott tudod megvásárolni az ólat, fát, vetőmagot a növényhez.
    Sok sikert!

5. marutea

marutea Törzsjátékos

Sziasztok!
    A segítségeteket kérem. Megvan az építési engedély az európai vörösfenyőre, de nincs metszőollóm. Az ismertető szerint a fák aratásakor lehet megszerezni.
    Párszor már arattam (a 16. szint megszerzése után is) de még mindig nincs metszőollóm :(
    Ez talán egy ritka elem? Esetleg van valami amit nem tettem még meg?
    Gazda: marutea ID: 2246617
    Köszönöm :)

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Gyopárvölgyben, ugyanúgy, mint a farmos / bahás területeken, vannak gyakran és ritkábban érkező felröppenők. Amikor egy új felröppenő elérhető a területen, eleinte Mindenki megtapasztalja, hogy kevesebb érkezik belőle, de a szorgalmas aratás segít a gyűjtésben. Eleinte nekem is csak ritkán volt lehetőségem az Európai vörösfenyőt előállítani, most már ott várakoznak a metszőollók, h végre készítsek belőlük fát.
    Ültess olyan fát, amid van, arass minél gyakrabban (ha van rá lehetőséged, időnként bérelj fel munkásokat, mert a tapasztalatok alapján, úgy jöhet több is a ritkább felreppenőkből is), s légy türelmes, lesz még felesleged is a metszőollóból is.
    Sok sikert!

marutea kedveli ezt.