Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm a segítségeteket és a támogatásotokat!
    Mindent megcsináltam, amit írtatok, és még a kábelokat is ki-be húzkodtam, mindegyik kísérlet után ki-be léptem, a gépet is újraindítottam, a "nagykönyvben" leírtak szerint töröltem és újra telepítettem a Kliens, és csak a mostaniakat beszámítva, harmadszorra sikerült a korábbi állapotra visszatérnie a programnak.
    Örülök neki, hogy helyreállt a rend, azért is jöttem megosztani ezt veletek. Most szaladok ügyködni. :)
    Nektek is sikeres játékot kívánok! :D:inlove:

-ágianyu33-, mnkm, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  2. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy én rontok e el valamit vagy a játékban van e hiba? Szeretnék etetni de nem tudom leadni.2 sikerült,utána nem ! Muszklikám csak tornázik de valószínű nem éhes .:) ID sz: 17455182 csobánka1 vagyok. Köszönöm szépen ha megnézitek!

3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A kliensen keresztűl nem tudom etetni az állatkát.Van lekeverve eleség. fraudragon ID:8329699

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A délután folyamán ezt a hibát javították a kliensben. Ha nem léptél ki az event indulása óta, akkor kérlek, hogy lépj ki a kliensből. Ismételt belépés után már neked is működnie kell.
    Sok sikert!

csobánka1 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

Elnézést, nem láttam az írásodat, de látom, hogy a másik válaszomat olvastad, amit Játékostársunknak írtam.
    Remélem, hogy nálad is rendeződött a helyzet.
    Sok sikert!

csobánka1 kedveli ezt.
  6. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Szia!Semmi gond nincs miért elnézést kérni ! Olvastam a válaszod az előző kérdésre , ami nekem is válasz volt! Nagyon szépen köszönöm! Igen működik.Szép estét kívánok.

Luminary kedveli ezt.
  7. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

Köszönöm az infókat én nem tudtam a változásról vagy nem emlékszem rá. Elnézést, hogy csak most válaszolók most sikerült olyan eszköz mellé kerülni ahol be tudok lépni a fórumba.

Itt a kép: https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/07/10/wD7.png

Üdv. :DDDDD

Luminary kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Igen volt hivatalos közlemény, hogy a farm grafikai megjelenése változni fog. Nem egyszerre, hanem folyamatosan, Ennek az átalakulásnak volt az első két eleme a FA és a Csillag. Most úgy látszik, hogy a Szupertáp is sorra került és a Kliensben történt meg korábban a változás.
    2024. decemberében adtunk róla először hírt, nézd el nekem kérlek, hogy nem ugrott be rögtön, hogy ez annak a folyamatnak a része lehet.
    Köszönöm az információt.
    A Hivatalos tájékoztatót ITT tudod elolvasni.
    További jó játékot!

Doggyra és Swartsch kedveli ezt.
  9. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Köszönöm a tájékoztatást !

10. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok, kérdezném a farmmágnás vásárlási lehetőség (449 ft) nem minden farmon elérhető ? a kisebb farmomon meg van a lehetőség de a nagy farmomon ami 236-os szinten van ott nem élhetek ezzel a lehetőséggel üdv csibegazda2014 ID:51330790>:(:wuerg::cry:

Doggyra kedveli ezt.
  11. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

Köszönöm és nincs semmi probléma. Igen a hivatalos közleményről tudok és olvastam is (köszi, hogy belinkelted) csak ott nincs pontosítva, hogy mi mikor hogyan.

Itt van még egy kép: https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/07/11/wzi.png

Az érdekesség az, hogy ahogy korábban írtam a tenyészterepen még a régi grafika szerepel s máshol már az új, de kiegészítenem ezt, mert még a munkásoknál is a régi szerepel.

További jó játékot és sikeres eventeket :DDDDD

12. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia. Sajnos nem minden farmon jelenik meg ajánlat vagy nem ugyanaz, az alapján dönti el, hogy vásárol-e a játékos a farmon vagy nem. Ha sokat vásárolsz akkor a nagyobb csomagot ajánlja, ha nem vásárolsz a legkisebbeket és ha ritkán vásárolsz akkor közepes csomagot vagy változó, ez az algoritmus. Tiszta marketing az egész, jó vásárlást és játékot :DDDDD

-Sudden- kedveli ezt.
  13. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A szupertát ikonja most már így fog kinézni? Írtóra ronda és órmótlan,kár volt változtatni.Lenne jó pár változtatni való dolog a játékban ami fontosabb!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos az egyedi ajánlatokra nincsen kihatásunk, véletlenszerűen jelennek meg a farmokon.
    Megértésedet köszönöm.

15. -Sudden-

Szia.
    Sajnos nincs kihatásunk arra, hogy milyen módon és hogyan implementálják a megújulandó dizájn elemeket a játékba.
    Egyedül csak azt tudjuk tenni, hogy továbbítjuk a véleményeket a központ felé.

A grafikai változásokról 2024 decemberében adtunk hírt és folyamatos megújulásról/modernizálásról van szó.
    Erről itt olvashatsz bővebben: KATT

Megértésedet köszönöm.

16. feldei53

feldei53 Fórum-zöldfülű

sziasztok segítéget kérek a reggeli szédült szánton aratás után nem kaptam egy db felröpit sem feldei53 1945301
    köszömöm

17. -Sudden-

Szia.

2025-07-11 07:57:38-kor arattál a Szédült szántón először a mai nap folyamán, ekkor nem kaptál Ivópohár felröppenőt, valószínűleg azért nem kaptál, mert túl rövid érési idejű növényeket vetettél el.

2025-07-11 09:13:20-kor arattál másodjára a Szédült szántón a main nap folyamán, ekkor 95 db Ivópohár felröppenőt kaptál a barkáscucc és mesterségek völgyéhez kapcsolódó felröppenőkön kívül (szög, mandragóra stb.)

Jelenleg 9 Ivópohár felröppenőd van.

Megértésedet köszönöm.