Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Fezzan

  Fezzan Utánpótlás-írogató

  Kedves Mamarygen, a spanban volt a válasz. Sajnos nem járok sikerrel. Tudom mi a kártyás fizetés menete, nem elöször teszem. Sajnos úgy gondolom tizen pár év után így hagyom a játékot. :-(
   
 2. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Kérlek, ne hamarkodd el a döntésedet!

  Fontos lenne leellenőrizned a farmodon a szezonmunkások működését.

  Lehetséges, hogy már van is eredménye a bankolásodnak?!
  Ne add fel, arra kérlek!
  Végezz el egy takarítást, egy teljes kikapcsolást, a routert is beleértve. Majd pár perc után lépj be a játékba, amikor visszakapcsolod a gépedet.

  Írj, ha van eredmény! Köszönöm!
   
 3. Nelli60

  Nelli60 Járnitanuló

  Sziasztok! Nem értem , hogy történhetett meg.....? (és ez nem az első eset) Elültettem az event növényt a teliholdason és megszórtam mindenféle jóval: víz, trágya , szuper trágya), majd eszembe jutott, hogy a fákra nincs szükségem, mert a növények is adnak felröppenőt. Gondoltam, lebontom a fákat és a helyükre is eventnövényt ültetek. Aratógépemmel rákattintottam (és biztos, hogy a fa ikonra, mert jól megnéztem, nehogy megint úgy járjak, mint előzőleg), és minden eltűnt, fa is és az elültetett földterület is egyszerre. Még jó, hogy a malomkeverés után még maradt néhány növényem és nagy területtel újrakezdtem a szaporítást. Miért történhetett ez meg????
   
 4. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél! :(

  Nem tudom megmondani, megírni, mit történt a farmodon.

  Feltételezésem van mindössze. Ez azonban nem visz a megoldáshoz, csak egy találgatás a részemről.
  Amikor az "Építőmester" munkást választottad a fákhoz, a törlésnél elmozdulhatott balra az egér a kezed alatt, és a földek (a bevetett, megszórt földek) is áldozatul estek az eltávolításnak. :(

  Ez a kép a "szimulált", törlési próbából készült: - ha közel a kerethez kattintottál és bemozdult az egér a kezednél, akkor mindkét törlés gyors egymásutánban megtörténhetett. De, ez csak feltételezés a részemről.

  törlés.png


  Azt javaslom, ne a gépet használd a nem kívánt dolgok eltávolításához, ha ilyen szituációba kerülnél újra.
  Kézzel, egyenként távolítsd el, de maradhat is, amíg a következő aratás meg nem történik. Majd ha a növényt betakarítottad, akkor érdemes csak a teljes törlést végrehajtani a célod érdekében.
   
  seszkrisz1969 kedveli ezt.
 5. franyo121

  franyo121 Fórum admirálisa

  Szervusztok!
  Egy előre megszerkesztett szöveget milyen technikával tudok bagoly levélbe bemásolni? Itt arra gondolok, hogy a szomszédaim figyelmét szeretném felhívni a bónuszkódra, de nem igazán rajongok a 24 szomszéd részére 24-szer írjam le a szöveget. Hiába próbálkozom a "Ctrl+C" és a "Ctrl+V" billentyű kombinációval, ahogy "Másolás" és a "Beillesztés" is hatástalan. Van valami trükkje? Köszönöm ha valaki felvilágosít!
   
 6. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  A kliensben működnek ezek a billentyűkombinációk, a böngészős verziókban valamiért nem. Szóval kliensben szét tudod küldözgetni a leveleket, miután valami külső programban (Jegyzettömb, Word, akármi) megírtad a szöveget.
   
  genka53, Olgi52, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
 7. Tavirózsa

  Tavirózsa Fórumőrült

  Sziasztok!
  Nemrégiben valamelyik topikban érdeklődtem a Romantika láda nyitásával kapcsolatos hibával kapcsolatosan, nem tudom már visszakeresni, ezért bocsánat. (4749-es post, közben megtaláltam) Akkor azt írtam, ha újra tapasztalom a problémát, hozok róla képet. Ma sikerült ismét előcsalni a hibát, íme:https://kephost.net/p/2022/39/2927_32a725b7562b.png
   
  Utoljára szerkesztett: 2.10.22
 8. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Kérlek mutasd meg egy informatikusnak, a gépeddel lesz valami, oda is írta a hibaüzenet, hogy see your browser java console for more info- azaz nézze meg a böngészőjén a java consolon több infóért. Én sajnos nem tudtam reprodukálni a problémát. 100 db-ot azonnal nyitott, 2000 db-on kb 5 másodpercet gondolkodott, de azt is hiba mentesen kinyitotta hibaüzenet nélkül.
   
  Tavirózsa kedveli ezt.
 9. czankjuli

  czankjuli Járnitanuló

  Szia szeretném meg kérdezni, hogy a Teliholdas betakaritási bónusz hat e az Event növényre? Köszönöm. Fn czankjuli, ID.4506534.
   
 10. Enike**

  Enike** S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  A teliholdas betakarítás - növelő sajnos nincs hatással az eventnövényre.
   
 11. DAVE-TEO

  DAVE-TEO Fórum-zöldfülű

  Sziasztok'

  A farmárudával kapcsolatban kérdezném, hogy ha ott veszem meg a pokoli kutya ólat, akkor fogom is tudni használni vagy előbb Jack boltjában is ki kell váltanom?
   
 12. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!

  Tudod használni, amit a farmárudában váltasz ki. Viszont jelenleg nincs a kínálatba szerintem. Jack boltjában megtudod építeni magát a Pokoli kutya barlangot, akár többször is, ha megvannak a hozzávalók. Amennyit építesz, annyi kerül a raktáradba. Nem magát a jogot szerzed meg. ;)
   
 13. .jázminkaa.

  .jázminkaa. Utánpótlás-írogató

  Szia!Tegnap du. is 48 macska tündérem volt és most is csak annyi van,nem szaporodik 19.28-kor érik be ismét ! Id 38374377 Kellene a terület tisztításhoz, másképp ugy sem vettem volna észre Köszi ha ránéznél!
   
 14. Primgabi

  Primgabi Utánpótlás-írogató

  A családunkban 4 farm van. a négyből csak egyiken van kis paradicsom. Hiába termelünk nem haladunk ha nincs paradicsom.
   
 15. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Az eventismertető választ ad a problémára: https://board-hu.farmerama.com/threads/mixmester.22850/
  Fontos.
  A Karakterek láthatósága ki és bekapcsolható!!! (lásd, pirossal keretezve).
  Sárga keretben pedig az etetendő karakterek


  [​IMG]
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 16. Primgabi

  Primgabi Utánpótlás-írogató

  Jajj nem figyeltem. Köszönöm
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.22
  Othep kedveli ezt.
 17. Tavirózsa

  Tavirózsa Fórumőrült

  Szia Tamás!
  Csak nem hagy nyugodni a dolog:( Minden más ládát kinyit rendesen (a teliholdas és azzal kapcsolatos ládáimat csak eventkor nyitom, több száz összegyűlik ez idő alatt, de szerszámosat is nyithatok bármennyit, nem gondolkodik neki a gépem!), csak egyedül a romantika III-nál produkálja ezt a jelenséget. És nem mindig! Ma gondolkodás nélkül kinyitotta és mutatta is a láda tartalmát. Amit még nem értek: miért hozza a mylittlefarm-ot ? Soha nem foglalkoztam vele." hiba történt a lapozó Unity-tartalmának futtatásakor.További információért tekintse meg böngészője JawaScript konzolját." JawaScriptet nem a BP szokott futtatni? Elnézést, ha butaságot írok és kérdezek, nem értek hozzá. De megpróbálom Wolfot elérni, bár nem sok esélyt látok rá:(
   
  Utoljára szerkesztett: 3.10.22
 18. zoltanbabos

  zoltanbabos Utánpótlás-írogató

  sziasztok!
  Tegnapi nap óta a paradicsom etetése után nincs ajándék, kivittem az eventet, és a dekorok sincsenek meg. Valami nem oké az biztos:))
  Kérném a segítségeteket, előre is köszi!

  ID:3462091
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.10.22
 19. smoldering

  smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Az eventismertető választ ad a problémára: https://board-hu.farmerama.com/threads/mixmester.22850/
  Fontos.
  A Karakterek láthatósága ki és bekapcsolható!!! (lásd, pirossal keretezve).
  Sárga keretben pedig az etetendő karakterek


  [​IMG]
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 20. krajnyakjozsefne

  krajnyakjozsefne Járnitanuló

  Sziasztok szeretném megkérdezni miért van az kész vagyok az eventel de a paszulyon hiába tettem ki a kitehetöket pár darabnál forog a virág van 6 farmunk a párommal de csak két farmnál van ez a jelenség. vilimacsaID:16988223 a másik krajnyakjozsefne ID: 8465901