Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm a türelmedet.
    Ez a képsor látszik a 40. szint elérésekor:
    upload_2024-8-1_17-32-9.png

A sor elején látható fa, nem egy új fát jelöl, hanem az Északi erdő újabb területének felszabadulását, ami benne is van az ismertetőben, így nincs szükség semmilyen javításra.
    upload_2024-8-1_17-33-54.png

További jó játékot!

Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;)

Dolphin kedveli ezt.
  3. tremama0422

tremama0422 Aktív író

Sziasztok! Nem tudok a gazdakörbe beadni, a feladatba. mert nem fogadja el. mi a teendő?

4. donkartacs07

donkartacs07 Fórumelemző

5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Miért nem lehet kiváltani a farmbónusz ládákat a brilliáns főzet boltjában? Megvan hozzá a cseresznyés érmém, és mégsem lehet kiváltani? Már többször próbáltam, frissitettem is, és mégsem engedi. Az első alkalommal úgy láttam, hogy levette az érmét a farmbónusz I láda kiváltásnál de ládát nem adott. És a boltban sem jelzi, hogy kiváltottam volna a ládát. Azóta pedig az érmét sem veszi el és nem lehet kiváltani egyik fajta farmbónusz ládát sem.

6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérünk szépen pontos farmnevet és ID számot, hogy megvizsgálhassuk a problémádat!
    Köszönjük!

Swartsch kedveli ezt.
  7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérünk szépen pontos farmnevet és ID számot, hogy megvizsgálhassuk a problémádat!
    Köszönjük!

Swartsch kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

ID: 25518752
    Név: Farm_Tadity_
    Köszönöm szépen

9. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

sziasztok,most reggel rá mentem a élet a farmon,kérem gombra és nem kaptam semmit sem. ID:27388232. hzoli041464. köszönöm szépen.

10. kotkoda53

kotkoda53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Lehet hogy én nem értem,ezért kérnék segítséget! A gazdakör keddi feladatát szerettem volna teljesíteni,de nem enged,mivel nincs feladatjegyem. Tegnap volt egy amit felhasználtam,de honnan vegyek hogy haladni tudjak? Így a mai próbát nem tudom teljesíteni,jegy nélkül. Köszönöm ha valaki felvilágosít.

zigus és vampire_hunter kedveli ezt.
  11. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ma reggel kértem a feladat jegyet, de nem kaptam meg, nem tudom így a feladatot megcsinálni. ID 20190423 cicavica 5.
    Előre is köszönöm.

zigus és vampire_hunter kedveli ezt.
  12. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Ugyanez a problémám, nem kaptam meg a feladatjegyet, így nem tudom a feladatsort csinálni.

Gazda: vampire_hunter ID: 12923836

13. bherczeg

bherczeg Haladó

Sziasztok! Ma reggel nem kaptam meg a feladat jegyet és így nem lehet megcsinálni a feladatot!!!

14. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az ismertető alapján csak minden 2. Napon kapunk feladatjegyet. Tegnap kaptunk, a következőt holnap kapjuk.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/

jófarmerlány, bherczeg, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  15. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

16. ErzsiMama

ErzsiMama Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az ismertetőt olvasva minden második nap ad feladatjegyet,akkor mért kéri minden nap a feladathoz? Erzsi gazda ID 51274197

farmeres53 kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Csak annyi, hogy a hét napjait kapták a küldetések, de ahogy a feladatjegy is csak minden 2. nap jön, úgy a küldetéseket is csak minden második nap tudjuk elvégezni. 14 ajándékos nap van, de csak 7-7 feladatjegyes és gazdaköris nap van.

18. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

19. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Fórum nagymestere

Ez eszembe sem jutott!! Köszi szépen!

farmerSS kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Tegnap este irtam, hogy nem lehet megvenni a Farmbónusz ládákat a Brilliáns főzet boltban. Már megadtam a Farm számom és nevem is. Sajnos azóta sem lehet megvásárolni. Többször próbáltam azóta is de még mindig semmi változás. Újrainditás, takaritás, frissités már minden megvolt.