Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép estét! Nem tudom hogyan tudnám megváltoztatni az email címem a játékban...Mert a régi / citromeles / már hónapok óta nincs nekem.Viszont ha a beállításokhoz megyek,ott a régi email címemre küldték az emailt,de az már nem él.Így végül is semmit nem csináltam...mert nem tudok a citromeles fiókomhoz már hozzá férni,hogy megtudjam mit írtak nekem.Sajnos a fórum is többszőr rossz a mai nap folyamán,mint jó.

Éppen most írtam,hogy enm tudtam megcsinálni,mert a nem létező email címemre küldik az értesítőt,amit nem tudok már elolvasni.Az írásom eggyel fentebb található.Köszönöm a választ,de nem jutottam előrébb.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt már válaszom után írtad, erre a válaszomban nem tudtam reagálni.
    Ebben az esetben a Supportot kell felkeresned, ebben ők fognak tudni Neked segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

3. agyenge

agyenge Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom kinél hogyan sikerül a tegnapi gazdaköri feladatot elkezdeni,de én ma kértem a mai ajándékot,meg is kaptam. Mikor azonban a tegnapi próbát szerettem volna csinálni,már a negyedik napi ajándékot hozta fel,és a gazdakörnél minden csak pipa. Hát én már tényleg nem értem ezt az egészet. Így a teljesítés lehetetlen! Most mi a teendő? ID1813498

Szeretném közölni,hogy többszöri ki-be ugrálással kilépésekkel végre sikerült belépni és a próbát megcsinálni. Elnézést hogy türelmetlen voltam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.24
  4. Dolphin

Szia,
    figyelj rá, hogy ne írj egymás alá két bejegyzést. A bejegyzésednél a bal sarokban a Szerkesztés gombra kattintva tudod módosítani, kiegészíteni az eredeti bejegyzésed. Most a kettőt összevontam.
    Örülök, hogy a problémád megoldódott.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  5. donkartacs07

donkartacs07 Fórumelemző

Írtam, az nem segít. Csak az F5 segít, de akkor az oldal menű tűnik el, arra kell az oldalak közti lapozgatás.

6. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Bahán a fák között a longán -t keresem, nem találom sehol. Mi történhetett? Hova tettem? A pajtában van longángyümölcs 696 db, ezért úgy gondolom, kellett lenni. Kérem segítsetek!
    Köszönöm a segítséget!
    csi48 ID: 9103163

7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján 2 db Longán van kihelyezve az esőerdőd területének jobb szélén... Az elefánt (munkás) körül keresd.

8. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen!
    Már nem látok a szememtől >:(

9. terrdora

terrdora Törzsjátékos

10. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján minden Rendben van Nálad:
    A tollas macska 1 gazdaköri feladat a kész feladatok között található:
    upload_2024-8-4_7-44-3.png

A nyitott gazdaköri feladatok között a Szerda a farmon látszik, amit akkor tudsz elkezdeni, ha az Élet a farmon rendszerben átveszed az 5. ajándékot:
    upload_2024-8-4_7-46-5.png

Igen, láttam a hozott képet, ami vélhetően akkor készült, amikor készen lettél a Tollas macska 1. küldetéssel, ugyanis nincs aktív küldetés a bal oldali oszlopban (sárga keretet kap, ami aktív, a képeimen látszik), így a jobb oldali részletekben még ez látszik, hisz ez aktív, de maga a feladatsor már a kész feladatok közé lement.
    Sárga keret az aktív feladatsoron:
    upload_2024-8-4_7-54-25.png

Általad hozott kép:
    upload_2024-8-4_7-53-11.png

Ha még nem lenne kész, akkor a legfelső lenne a sorban, mert ez a legfrissebb. A hozott képeden a Szerda a farmon a legfelső küldetés.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kicsit rendetlenkedik a gazdakör nálam is (kliensben).
    Megcsináltam a Kedd a farmon küldetést, majd ráfrissítettem, hogy előhozzam a szerdait. A listában ott volt a már elvégzett hétfői és keddi feladat is, sőt a hétvégi is. Ebben a szintek között váltogatva mindig az utolsó szint beadandó ablaka jelent meg. Lefelé görgetve a bal oldali listában, majd vissza, a rend helyreállt. Vagyis előfordulhat, hogy a már elvégzett feladat odakerül a még el nem végzettek közé. Persze tudom, hogy egy kis várakozás, esetleg egy frissítés megoldja, tehát nem tekinthető hibának. :cry:

12. Dolphin

Szia,
    nekem nincs kliensem, böngészőben játszom, s az ellenőrzést csak ott tudjuk elvégezni. A Játékos nem írta, hogy hol észlelte a problémát (én meg nem vagyok gondolatolvasó)
    Én azt hoztam, amit látok Nála az ellenőrzés alapján.
    Köszönöm az információt a klienses tapasztalataidról.
    Megértésedet köszönöm!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Pont azért írtam, hogy tájékoztassalak valamiről, amit Te nem láthatsz. Az utolsó mondatom valóban kritika volt, de csak általánosságban, és inkább a játékfejlesztők hozzáállása, mint a moderátorok felé; nem a játékosnak adott válaszod váltotta ki. Elnézést a félreérthető megfogalmazásért.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    Az élet a farmon küldetéssel vagyok gondban. Annyira zavaró, hogy nem hétfőn kezdték a gazdakört, már nem tudom melyik napnál is tartunk, megcsináltam-e mindent. A való világ miatt nem igazán tudtam figyelemmel kisérni. Meg tudnád nézni, hogy teljesítettem-e mindent, vagy valami kimaradt? Hálásan köszönöm a fáradozásodat.
    Farmnév: .hangyóca.
    ID: 149191167

15. Norella404

Norella404 Törekvő

Szép napot! :)
    A Briliáns főzet eventtel kapcsolatban mit csináltam rosszul? Elkezdtem kirakni a csöveket, és nem értem, hogy miért nem írja jóvá a nyereményeket. Utána tudnátok nézni nekem? Köszönöm!

Gazda: Norella404 ID: 54251387

16. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Nem elég, ha kirakod a pályát, el kell készíteni hozzá a csöveket, és végig kell folyatni benne a főzetet, akkor kapod meg az ajándékokat.
    @Dolphin itt írt erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet-panaszláda.25230/#post-1396648

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Norella404

Norella404 Törekvő

Sylja kedveli ezt.
  18. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Szeretnék beadni állatot a gazdakörbe, de sajnos nem tudok, mert folyamatosan ugrál.Így van minden kivéve a szántókat.

19. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    A feladatjegyet elvileg ma kellett volna megkapnom az Élet a farmon feladatban. Nem értem... Segítenétek?
    Gazda: .Angyalka666. ID: 48438968

20. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Senni sem működik, csak a szántókat tudom arat és vetni.Beadandókat és felhőt nem lehet beszedni.