Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, nézd meg a hozott azonosítót, mert ezzel a név és ID párral nem találtam farmot, így nem tudok benézni Hozzád.
    A Gazdaköri küldetések megnevezésének nincs jelentősége, bármely nap elvégezhetőek, nincs időkorlát rajtuk.
    Ha eddig mind az 5 ajándékot átvetted az Élet a farmon programban, akkor eddig 3 gazdaköri feladatot tudtál elkezdeni - befejezni. A kész Gazdaköriket ellenőrizni tudod Te is, ha a Gazdakörik listájában a legalsó, zöld pipára szűrsz.
    1. ajándék átvétele után tudjuk megcsinálni a Hétfő a farmon nevű gazdaköri küldetést, a 3. ajándék átvétele után tudjuk a Kedd a farmon nevű küldetést elvégezni, az 5. ajándék átvétele után pedig a Szerda a farmon nevű küldetés következik. Ha aug. 1. óta minden nap átvetted (ezt látod a felületen, hogy melyik ajándék következik), akkor itt tarthatsz.
    Összesen 14 ajándék van, minden második nap kapunk Feladatjegyet, ami elegendő lesz az összesen 7 db Gazdaköri küldetéshez. Hogy ki - mikor hajtja ezeket végre, az a Játékos döntése.
    Itt találod a leírást erről a programról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    De ha hozod a jó azonosítódat, benézünk Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

2. Dolphin

Szia,
    kérésednek megfelelően Modiként benéztem Hozzád, s az alábbiakat látom a Briliáns event kapcsán:
    - az első pályával készen vagy, ezért van zöld pipa az 1-es szám jobb alsó sarkában
    - több pályán elkészítetted a csővezetéket már, ezt mutatja a számok jobb alsó sarkában a kis hajlított cső
    - a 2-es pályán azért nem tudod a folyadékot elindítani, mert nincs elegendő hajlított csöved: eddig 3 db-ot készítettél és 10 lenne szükséged, ezt látod Te is ahol pirossal bekereteztem jobb oldalon.
    - sárgával jelöltem azt, hogy egyenes csőből már 348 db-ot készítettél, ebből amíg el nem fogy, ne készíts többet. Ez sok pályára kitart. Most a Hajlított csövekre koncentrálj a malomban.
    - amint lesz elegendő Hajlítot csöved, ki fog zöldülni az indító gomb, s máris elindul a folyadék, s megkapod az útvonalon található ajándékokat és a Cseresznyés érmét.
    upload_2024-8-4_13-51-41.png

Ezt követően ugyanígy tudod a többi pályával folytatni.
    Attól meg a Csőrendszert kiépíted, még nem vagy készen, ezt vezettem le abban a bejegyzésben, s amit Játékostársad segítségképpen hozott Neked.
    Én javaslom, hogy olvasd át azt is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet-panaszláda.25230/#post-1396648

Megértésedet köszönöm, sikeres folytatást!

3. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül sajnos nem tudok segíteni.
    Kliensben vagy böngészőben játszol, tapasztaltad ezt a problémát?
    Kérlek, add meg majd azt is, hogy pontosan melyik gazdaköri küldetéssel, küldetésekkel van a problémád.
    Amit mindenképpen javaslok, az egy Gyorsítótár törlés, és CCleaneres géptakarítás.
    Megértésedet köszönöm!

4. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t, s azt is add meg, hogy hol tapasztalsz problémát: kliensben vagy böngészőben játszol, próbáltad-e más módon is a belépést, mint a megszokott?
    Chrome böngészőben jelenleg nem tapasztalok a játékban semmi problémát.
    Ha csak panaszként írtad, akkor meg kérlek, a Panaszkönyvet használd legközelebb.
    Megértésedet köszönöm!

5. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Elnézésedet kérem, az ID számot elírtam, 14919167 a helyes. Zöld pipa van a hétfő a farmon, és kedd a farmon feladatoknál, és a napi feladatoknál az 5 sz. ablak halványzöld. Akkor ezek szerint nem maradt el semmi. Még egyszer köszönöm a segítséged.

6. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 4 napnyi ajándékot vettél át az Élet a farmon programban, ebben összesen 2 db Feladatjegy volt.
    Ezekkel elvégezted a Hétfő a farmon és a Kedd a farmon megnevezésű gazdaköri küldetéseket.
    Amint az Te is láthatod, az 5. ajándékban lesz megint Feladatjegyed, azzal fogod tudni a Szerda a farmon nevű küldetést befejezni:
    upload_2024-8-4_14-8-1.png

Összesen 14 ajándékot tudunk átvenni, minden másodikban lapul Feladatjegy, ami elegendő lesz az összesen 7 db Gazdaköri küldetéshez. Bármikor átvehetjük a 14 ajándékot, s a Feladatjegyek átvétele után tudjuk a 7 db gazdaköri küldetést elvégezni. Egyik sincs időhöz kötve.
    Itt találod a rendszer ismertetőjét, érdemes, figyelmesen újra átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/

Az általam készített összefoglalót pedig itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...et-a-farmon-csevegő.25226/page-8#post-1396489
    Megértésedet köszönöm!

.Angyalka666. kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    köszönöm a javított adatot, így már megtaláltam a Farmodat.
    De ha jól értem, időközben a leírásom alapján rájöttél már Te is, hogy nincs probléma Nálad.
    Eddig 4 ajándékot vettél át, az 5. fog következni. A 4 ajándékban kettő darab Feladatjegyet kaptál, ezzel két gazdaköri feladatot tudtál elkezdeni.
    upload_2024-8-4_14-24-46.png

A Hétfő a farmon és a Kedd a farmon küldetésekkel már készen vagy:
    upload_2024-8-4_14-28-2.png

Amint átveszed majd az 5. ajándékot az elkövetkező napok egyikén, legkorábban holnap tudod, azt követen tudod elkezdeni a Szerda a farmon küldetést.
    A többit a témához leírtam az előző válaszomban.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja és .hangyóca. kedveli ezt.
  8. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Ok. Adom: -pekudli- ID : 26388350 Chromban játszom.Még annyit, hogy a felhősorom is uribugrál. Köszi.

Tisztítás megvolt.Minden marad a régiben.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.8.24
  9. Norella404

Norella404 Törekvő

Köszönöm szépen a segítséget! :)
    Nálam azzal ment ez az egész félre, hogy 237 egyenes cső helyet 348-at elkészitettem, mert abban a hiszemben voltam, hogy a hajlított csövet is elkezdtem bekeverni, 117-et...de azt nem néztem, hogy csak egyenes csövet csináltam....ezért nem ment! Így már világos, köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  10. 301969

301969 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék írni a supportnak, de valamiért túl nagy a felület és nem tudom befejezni. Amikor a végén feladja a tesztképeket, nincs a felületen az a gomb, amivel tovább tudnék haladni a küldéshez. (képernyőképet nem tudok feltölteni, mert azt írja, hogy túl nagy a mérete :( ) Tudtok segíteni? Üdv: 301969 ID: 54652136

11. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Próbáld kisebbre venni a képernyőméretet, akkor sikerülni fog. Kisebbítéshez nyomva kell tartani a CTRL billentyűt, és közben az egér görgetőgombját lefelé görgetni, v. a mínusz (-) jelet megnyomni. Nagyításhoz a CTRL nyomva tartása mellett a felfelé görgetés v. a + jel kell.

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
    Dolphin kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Két bejegyzést ne írj egymás alá, a Szerkesztés gombot lenyomva a bejegyzéseden, tudod módosítani, kiegészíteni az eredetit. Most összevontam a kettőt.
    Benéztem Hozzád, de sem a paszulyon, sem a Gazdakörikben nem tapasztaltam, amit jeleztél. Nem tudom reprodukálni, szűrtem a felhőket minden féle módon, görgettem le - fel, mindig ott maradt ahol megálltam:
    upload_2024-8-4_17-22-49.png

Bementem a Gazdakörikbe, kerestem állatos feladatot, bármelyikbe be tudnék gond nélkül adni, természetesen nem adtam be sehova:
    upload_2024-8-4_17-24-3.png

Sajnos nincs ötletem a probléma forrására, végeztem egy takarítást is a háttérben.
    Javaslom indítsd újra a gépedet, s remélhetőleg helyreáll Nálad is a rend.
    Megértésedet köszönöm!

13. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Ok. Köszönöm. Majd most már hajnalban. További szép napot.

14. 301969

301969 Járnitanuló

Köszönöm, azonnal kipróbálom.

Sylja kedveli ezt.
  15. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Köszi szépen. Megzavart, amit a Facebook-on írtak. Akkor ami a képen van jegy, azt majd holnap kapom meg...

Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    igen, az Élet a farmon ablakban az első kép (halvány zöld) mindig azt mutatja meg, hogy mi az ajándék, amit legközelebb át tudunk venni; ha adott napon már átvettük, akkor alul megjelenik egy óra, hogy mikor fogjuk tudni azt átvenni.
    Tesztről hozott kép, az 5. ajándékot 15 óra 46 perc múlva tudja a Játékos átvenni, tehát legkorábban holnap:
    upload_2024-8-5_8-15-40.png
    További jó játékot!

.Angyalka666. kedveli ezt.
  17. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Dolphin ! Nem tudom, hova írjam,hogy megkapja.

Nagyon köszönöm a tegnapi segítséget.
    -pekudli-

Enike** és Dolphin kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumgróf

Sziasztok!
    A malomban bekevertem volna 6 egyenes csövet és 9 görbe csövet / alaposan megnéztem / és 15 egyenes csövet kevert. :( Tudom a tanácsot :ültessek még növényt. No,de ez egy hiba ,ami javításra szorul.

19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ha segítséget kérsz, akkor kérünk farmnevet és ID-azonosítót.
    Ha csak panaszkodni szerettél volna, akkor az nem ebbe a topikba való!
    Megértésedet, együttműködésedet köszönöm!

20. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

szia egy napig kerestem hogy melyik kitehető adja a maja maszkot és nem találom ha tudsz légy szíves segíts!
    köszönöm