Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Meg köszönném a segítséget,de nem sikerült. Ki töltöm az űrlapot,ki írja hogy ember vagyok,rá kattintva csak egy fehér üres semmiség jön be.Nincs olyan hogy robot vagyok,és nem is lehet elküldeni.Kifogytam a lehetőségből eddig tartott.Kösz, fmanyika ID 54274713

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. A "nem vagyok robot" igazolás valójában az Ember vagyok, tehát elnézést, ha félreérthető volt, amit írtam. Ezt kell látnod és az Ember vagyok előtti négyzetbe kell kattintanod, akkor van egy feladat, amit meg kell csinálni. Ezt követően tudsz az igénylés gombra kattintani.
    Ha, csak egy fehér felületet látsz, amikor bekattintasz a jelölőnégyzetbe, akkor valószínű, hogy kisebbre kell venned a kijelző méretét, ne legyen nagyítva!
    Remélem sikerrel jársz!

upload_2025-7-8_16-17-53.png