Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Szia!
    "Körhinta" játékóra1 db maja maszk

Gábormester, Sali~*.* és Enike** kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A >>Neonfényes ólak felhősor 6<< is ad Maja maszkot.

• Lezárási idő: 12:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • baha szint szorozva 150 BTP
      • 1 db Maja maszk
      • 1 db Bájitalos láda
      • 1 db Egzotikus tápok ládája
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyzehetők rá. (Neon majom, Neon teve, Neon panda)
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-762371

Sali~*.*, Dolphin és Enike** kedveli ezt.
  3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép estét!Hogyan tudom megnézni,hogy melyik farmot mikor regisztráltam?

4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  5. balu

balu Aktív író

Sziasztok!
    Hol találom az almalé nevű dekort? Mikor lehetett megszerezni és hol?
    Köszönöm

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szeretném megkérdezni hogyha teliholdas fát vagy ólat küldök a másiknak miért nem látja hogy küldtem neki ? mert álitólag nem kapta meg pedig már 2x küldtem neki

8. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A Raktárban csak teliholdas event idején látszik.
    A csere-felületen viszont meg kell jelennie az Ajánlat kezelése/Bevétel fülön.

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Először is elnézést, a segítségkérő topikot keresem, 2024.08.06-án a 4 aktív farmom közül az - Anyecska0302- farmon elfejlettem a napi gazdakörit elkészíteni, dolgoztam vele, de a " lényeget" elfelejtettem. Hogyan tudnám ezt a bakit meg nem törtétté tenni ? Valami kedvező megoldást kérnék. Már csak este leszek gép közelben, addig legyetek szívesek nekem tanácsot adni.Köszönettel:-Anyecska0302- ID 15578331

10. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Ha az "Élet a farmon" gazdaköri próbákra gondolsz, akkor semmi gond nincs. Azokat utólag is lehet teljesíteni, ha megvan hozzá a feladatjegyed.
    Ha aug. 1. óta minden nap beléptél, és átvetted az aznapi ajándékot, akkor a Csütörtök a farmon próbát tudod teljesíteni utolsónak ezek közül a próbák közül.

Utoljára szerkesztett: 7.8.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    mivel nincs nyitva a Teliholdas terület csak a Csere felületen tudja ellenőrizni jelenleg, hogy miből mennyije van; illetve látja az ajándékos felületen is, hogy miket kapott.
    upload_2024-8-7_10-53-26.png
    Másik megoldás, hogy Farm név és Farm ID megadásával jelentkezik itt a Segítségkérő topikokban, s megnézzük neki, hogy mik érkeztek meg hozzá.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    teljesen jó helyen jársz a kérdéseddel, csak nem pontosan értem mihez kapcsolódik a kérdésed, melyik Gazdaköri küldetéshez.
    Ha az Élet a farmon programhoz kapcsolódó küldetésekre gondolsz, azok nem időkorlátosak, bármikor teljesítheted őket.
    Beléptem Hozzád, azt látom, hogy az első 3 küldetéssel készen vagy, így nincs semmi elmaradásod:
    upload_2024-8-7_10-58-54.png

A Csütörtök a farmon nevű küldetést pedig azt követően tudod elkezdeni, ha átveszed a következő Ajándékcsomagot, mert abban lesz majd Feladatjegy - ezt legkorábban holnap fogod tudni megtenni:

upload_2024-8-7_11-1-38.png

Ha nem erre gondoltál, akkor légy kedves pontosítani a kérdésedet.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  13. balu

balu Aktív író

Dolphin kedveli ezt.
  14. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

A listát nem én csináltam, csak kikerestem neked.

16. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum mestere

Sziasztok Érdekelne,hogy mindenkinél probléma volt ma a fórumra való belépéskor(vagy csak nálam)? Reggel kb 09:00-től ezt írta: 504 Bad gateway ! Jelenleg is a legutolsó komment reggel volt pl spam saroknál. Kérnék vmiféle választ- köszönöm

Sali~*.*, szöszi50 és inanna11 kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Nálam sem működött egész nap, kivétel volt pár perc talán. Szerencsére tegnap kiírtam miből mennyi tenyésztést kell indítani, így pont annyit raktam be a szivecskés házba.

szöszi50 és inanna11 kedveli ezt.
  18. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum mestere

Szia, Az előrelátásod írigylésre méltó!, de cserenapokra gondolva a hirdetésfeladás problematikája jobban érdekel.A csereoldal/farm működött egész nap,csak a fórum nem! Így cserelebeszélés fennakadás valósult meg.Nem vágyom kompenzációra vagy csere hosszabbításra,de csak azért is szóvá teszem!

Sali~*.* és Cincilke kedveli ezt.
  19. PBerti

PBerti Aktív író

Sziasztok,segítsetek kérlek. A főfarmra tettem ki a piccolókat,mert máshol nem volt hely. Két Jack ajándéka lett többek között belőle,amit nem fogok egyhamar elhasználni,de hogy ne foglalja a helyet,áttenném másik területre.MEgoldható?Vagy ha lebontom,elveszítem a tulajdonságát? Köszönöm szépen.

20. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Mivel +-os, így nem törölhető, mert a menübe már csak mint sima dekor kerülne be.
    Hagy csak ott, a sima arató nem szedi le. Max. a főfarmon tedd fel egy sarokba őket, és eventeknél jó hasznát veszed.

rjolka, -ágianyu33-, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.