Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rubinos5757

rubinos5757 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!A gyopáron elértem a 33 szintet és a falu főterén az Alice Gamsbartnál a megrendelés nem vált át a jutalomra rubinos5757 ID22871529

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám orvosolta a problémát.
    Lépj ki és vissza a játékból, és át tudod venni az ajándékokat Alice-tól.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. rubinos5757

rubinos5757 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  4. ediworld01

ediworld01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Gyopárvölgy feladattal kapcsolatos a problémám. Alice Gamsbart 23. feladatában növeltem az Elhasználódó tárolókapacitását, mégsem jelent meg a feladat teljesítését jelentő pipa. Így nem is tudok továbblépni a következőre. Kérem a segítségeteket.
    Köszönettel: ediworld01 ID: 1776220

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Vannak olyan küldetések, amelyeket nem lehet azonnal teljesiteni.
    Ez is olyan, még nincs lehetőséged rá, csak a 28. szinten.
    Luminary kollégám itt ir erről bővebben, tanulmányozd át:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-11#post-1377064

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. kacsatojás1970

kacsatojás1970 Fórum-zöldfülű

sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a megszerzett gyapjasérmékkel mit kell csinálni?

7. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot mindenkinek!Azt szeretném tudni,hogy hol lehet megnézni a farm melyik szerveren játszik / több farm / a support kéri email cím változáshoz.

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    minden Farmerama játékos egy szerveren van, 171-es a megnevezése. De ezt a részt kihagyhatod a Support adatlapon.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Enike** és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. szokolica

szokolica Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma rendeltem szuper betakarítás csomagot, de még mindig nem érkezett meg. Bank levonta. ID számom:57291260 Játékosnevem: szokolica

11. Dolphin

Szia,
    a játék naplójában ellenőrizve nem látok Nálad a mai napon vásárlási tranzakciót. Amennyiben van igazolásod a levont összegről, kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, ebben ők fognak tudni ellenőrzést végezni.
    Fontos, hogy olyan e-mailcímet adj meg a bejelentéskor, amit rendszeresen olvasol, arra fogod megkapni a választ. Amennyiben problémád adódna a bejelentéskor a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell módosítanod, ezt meg tudod tenni a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod majd). A Supporttal folytatott levelezésből a Fórumra már ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

köszönöm

Dolphin kedveli ezt.
  13. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

Sziasztok,véletlenül beadtam az uszóvirágot,honnan lehetne szerezni?

14. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Az eventboltban tudsz venni csillagos érméért.

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  15. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok!

MIvel nem találtam erre alkalmas topikot jöttem ide, max jelzitek, hogy nem jó. Tényleg nem lehet kezdeni ezzel végre valamit, hogy a fórum esetleg működjön és ne csak "létezzen"? Nevetséges, hogy hetek óta többet offline mint online. Van mód erre, hogy elkezdjem spamelni valamelyik jelents gombot többed magammal annak érdekben, hogy valakinél célt érjen ez a dolog? Erre már a szolgáltatók válasza is kevés, mikor azzal jönnek hogy 80%-ban rossz a net majd akkor panaszkodjak, na itt lassan a 100%-os arány kezd beállni. Kélrek szépen titeket keressünk erre valami megoldást.

16. Dolphin

Szia,
    sajnos mi nem tudunk mást tenni, mint amit tettünk eddig is.
    Nekünk sem jó, hogy nem elérhető a fórum, de nem rajtunk múlik, hogy elérhető-e vagy sem.
    Itt találod a legfrissebb közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...gyar-moderátori-csapattól.25282/#post-1397663
    Megértésedet köszönjük!

-ágianyu33- és feki13 kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum veteránja

Szia! :)

Olvastam, nem is rátok gondoltam, hisz a fórum üzemeltetése nem a ti kezetekben van. Mindössze olvastam arról, hogy ment a takarózás azzal kapcsolatban, hogy nem tudják a hibát elismerni mert nincs tömeges bejelentés. Erre gondoltam, hogy mikor aktív a fórum, nincs e lehetőség egy olyan részt kialakítani ahol vissza tudunk jelezni, hogy ez már megint nem jó, ezzel is jelezve a központ felé, hogy bizony ez többünknek is borsot tör az orra alá. Lásd eventek értékelései. Csak egy gondolat a részemről. Bocsánat ha félreérthetően fogalmaztam az előző írásommal, nem nektek szántam.

18. Dolphin

Szia,
    minden egyes leálláskor az éppen szolgálatban levő (vagy háttérben ténykedő) Moderátor jelzi a KP felé, hogy a Fórum nem elérhető. Azt is megírtuk, már több ízben, hogy ez a folyamatos leállás nem jó sem a Játékosoknak, sem a Moderátoroknak.
    Nem tudom mit szeretnél még pluszban vhol visszajelezni? S azt sem értem, hogy mire gondolsz az alatt, hogy nem ismerik el a hibát, ha nincs tömeges visszajelzés. Kiment két kommunikáció a fórum problémával kapcsolatban, mit kellene még elismerni?
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51, -ágianyu33- és feki13 kedveli ezt.
  19. paraszt6111

paraszt6111 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. ki tettem egy nyári dal ládát ma reggel és hiába érik be, nem lehet learatni. Mi lehet a baj? A bölcs tölgynél van. Köszi előre is.
    paraszt6111
    id:ID:53612918

20. Dolphin

Szia,
    a Központ vizsgálja a probléma okát, türelmedet kérjük a hiba elhárításáig.
    Megértésedet köszönöm!