Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Klienssel játszom. A régit szerettem volna visszaállítani, sikerült, csak megtévesztő, hogy nem jelenik meg. Köszönöm szépen!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A központ felé jeleztük a hibát.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük. :)

3. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia Othep. Segítségedet szeretném kérni. A maja szentélyben kiváltottam a vombatot és elfelejtettem, hogy hogyan és hol kell előállítani az ólat. Köszönöm ha segítesz.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    gondolom nem baj, ha Othep helyett én válaszolok Neked, Ó általában hétvégén van műszakban.

Ha kiváltottad a szobrot, akár ól, akár fa, akár növény, akkor a Gazdaboltba kell menned a Városban (vagy a piros kosárra kattintani a Bahamán), s ott tudod megvásárolni az ólat, fát, vetőmagot a növényhez.
    Sok sikert!

5. marutea

marutea Törzsjátékos

Sziasztok!
    A segítségeteket kérem. Megvan az építési engedély az európai vörösfenyőre, de nincs metszőollóm. Az ismertető szerint a fák aratásakor lehet megszerezni.
    Párszor már arattam (a 16. szint megszerzése után is) de még mindig nincs metszőollóm :(
    Ez talán egy ritka elem? Esetleg van valami amit nem tettem még meg?
    Gazda: marutea ID: 2246617
    Köszönöm :)

6. Dolphin

Szia,
    a Gyopárvölgyben, ugyanúgy, mint a farmos / bahás területeken, vannak gyakran és ritkábban érkező felröppenők. Amikor egy új felröppenő elérhető a területen, eleinte Mindenki megtapasztalja, hogy kevesebb érkezik belőle, de a szorgalmas aratás segít a gyűjtésben. Eleinte nekem is csak ritkán volt lehetőségem az Európai vörösfenyőt előállítani, most már ott várakoznak a metszőollók, h végre készítsek belőlük fát.
    Ültess olyan fát, amid van, arass minél gyakrabban (ha van rá lehetőséged, időnként bérelj fel munkásokat, mert a tapasztalatok alapján, úgy jöhet több is a ritkább felreppenőkből is), s légy türelmes, lesz még felesleged is a metszőollóból is.
    Sok sikert!

Zsuzsikan és marutea kedveli ezt.
  7. domka82001cukki

domka82001cukki Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek segítsetek, mert az Erdei tisztásra ki volt téve 5 Erdei macskaól és 1 Hermelinól, de sajnos láthatatlanok. Esznek isznak, csak éppen nem láthatóak. Köszönöm a segítségeteket! Üdv. Domka

8. Dolphin

Szia,
    a Játékban reggel volt egy hiba, melyet időközben javítottak. Kérlek, lépj KI/BE újra és ellenőrizd, hogy rendbe jött-e minden.
    Ha nem oldódik meg a probléma, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.

9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Az eventes juliusi kiírásban dobokockás event kezdődne holnap.De nem a megszokott pókeres,hanem más.Lehet én értettem valamit félre,azt hittem téves kiírás.Semmi bajom a holnapi eventtel,csak a neve megtévesztő a kiírásnak.Egyben szeretném megkérdezni,hogy az eventben szereplő fa és ól megmarad a továbbiakban is,vagy megszünik az event végével?

10. Dolphin

Szia,
    a dobókockás event érkezik holnaptól, új köntösben - Kockás-mocsár történetei néven, ez lesz a kéthetes eventünk. A minijátékban fogunk a kockákkal dobni, s a megszerezhető jutalmak lesznek az eventkellékek. A mini-játék indításához felreppenőt kell gyűjtenünk a Bahán.
    Az eventkellékek (eventól, eventfa) visszaváltásra kerülnek az event végén, ahogy azt az ismertetőben is megírtuk, az eventben megszerezhető lesz új ól és fejlesztései, illetve új fa és fejlesztései, ezekről <<ITT>> olvashatsz bővebben, ezek a játékban maradnak.
    További jó játékot, sikeres eventet.

kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Sziasztok,
    A baha esőerdőben van két izland talányos fa... kb. 8x arattam le, de mindig úgy jelzi, hogy beérett, és ismét csak talányossá válik.. megnéznétek, ha lesz egy kis időtök? Köszönöm szépen
    Zsuzsikan, ID: 51687563

13. Szofi1324

Szofi1324 Fórum-zöldfülű

Nekem a Szédült szántón történik ugyanez!

Zsuzsikan kedveli ezt.
  14. Dolphin

Sziasztok,
    tudunk a hibáról, itt tudjátok a Közleményt elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...„izland”-talányos-tiki-fa-nem-aratható.26559/
    Hiba javítása folyamatban van.
    Türelmeteket köszönjük!

Zsuzsikan kedveli ezt.
  15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nálam a zuhatagok szigetén van 3 titokfa amelyik nem akar átváltani,tudom hiba.Kérdésem,hogy ebben az eventben hogyan lehet több ezer fatermést és állatot elérni?jelenleg 1 növénymagom sincs,a póker lakat alatt számlálóval.Ha játszom is,mihelyt engedi csak bónuszt kapok,ami több növényt ad.De nekem magok kellenének...őrület ez az event.